Takozvana suva lopta u nekom piratskom izdanju.
Firma koja ima patent nad tehnikom kristala kao apsorbenata je iz mog mesta.
Postavlja se rado u kampkucice pre ostavljanja preko zime. nefunkcionise u autu na - temp, nestize dovoljno brzo da pokupi vlagu pre nego li se i sama nezamrzne
Stvarno cu da prestanem da se bavim politikom, vi stvarno niste normalni, rekao sam nemam polenski filter i staklo sam oprao i noge takodje i stavljao sam i blic i danas i novosti ali kad sam prestao da stavljam sve je prestalo :x .
Al zamalo
Probaj da manje pricas u autu i da dises kroz nos... Ne disi brzo (ne razmisljaj o zenskama), vozi polako, pazi da se ne uzbudjavas i javi sta se desava. Pa da vidimo da li magli ?!
nikad mi se nije desilo da zalede stakla unutra ni na jednom autu, sem ! skoro pre neki dan kada je bilo mnogo snega u autu kad je opako napadao, kondenzacija je cinila svoje da je soferka unutra zaledila, a sneg dole se otopio .. znaci to je realni uzrok ako vam ledi unutra staklo, kada je sneg u pitanju naravno ...
inace kod odredjenih auta nema pomoci, fiat bravo muke sam mucio sa ventilacijom sad je ovo raj, nikad magle ..
od kako smo pisali ovde, sad palim auto, vezem se, i krecem, do 2.2k rpm dok se ne zagreje posle normalno ..
Firma koja ima patent nad tehnikom kristala kao apsorbenata je iz mog mesta.
zaista ?
koja tehnika kristala se koristi kod te firme ako moze info.
inace, unutra je najobicniji silika gel koji se kupuje na kilo, i masovno postavlja u kesice /ambalazu u kojoj se pakuju elektronski uredjaji.
moze da se visekratno koristi, prosto se prokuva i ne mora da se nanovo kupuje.
rekoh (u smislu), inace se kod drugih firmi koristi silika gel.
isto izgleda kutija, isto se prodaje sa paketicima za dopunu.
potpuno ista namena, i princip rada. (higroskopna so).
drugo pakovanje, brendiranje.
nedavno sam uzeo to ako zatreba...cini mi se da je Henkel proizvod (brend).
kod nas se inace nudi na svakom cosku maltene.
zato sam pitao u cemu je razlika bas kod te firme, i dobio odgovor.
na sajtu firme nisam uspeo da procitam, zato sam pitao tebe.
bas si me "naterao" i evo uzeo da pogledam nemacki katalog kamping opreme jesen 90/91 godina (Fritz Berger GMBH iz Neumarkt-a u Nemackoj firma) strana 126
Leifhiet se reklamirao kao jedini sa "Aktiv Block System" koji sadrzi 1,2 kg po ceni 29,80 dem.
reservni paketic , 2 komada po 1,2 kg cena 17,50 dem
garancija 2 godine.
naravno pisalo je krupnim slovima "Neu".
druga ponuda je firme Caso po ceni od 27,50 dem a granulat je pkaovanje od 2 komada po 1kg kostalo 15,95 dem.
prepisujem, mrzi me da skeniram, nema potrebe verujem.
davno sam to korstio ali eto nije mi padalo na pamet da Svedjani imaju tako duboke veze i korene sa toj idejom.
u ondasnjim parama to je bilo proprocionalno dosta skupo s ozbirom sta se moglo inace kupiti za 20tak DEMona.
U pitanju je 307HDi. . . A takav slucaj mi se desio na jugu, ustvari tamo su zamascenja stakla strasno. . . . Tako da je zamagljenost normalna situacija u jugu
Moracu ja da se upisem u garage, da se bolje razumemo
Comment