Nemoj da zezas?! Hehehe sad mi tek nista nije jasno... Kako ti sa 130 konja tj. fabrickim gt-om deres williamsa od 182ks? I kako ti je VTS spor koji ima 120ks? Izmedju nas ne bi trebalo da ima toliko razlike, jer sam dobio HGT-a svaki put, a vi ste tu negde..
kako se sređuje Punto GT
Collapse
X
-
Ah, shebao sam se, novi clio sport ima 182 konja, a williams ima 150! Opet mislim da nemas sansi protiv njega, tj da to nije bio williams sa kojim si se trkao, niti mislim da tako lako mozes da oduvas vts-a pa da kazes da je spor. Verovatno je to bio neki 1.4 saxo sa vts opremom, i neki 1.8 clio...
Mada sve je moguce...
Comment
-
-
Re: Trazi se fiat punto GT turbo
Koliko ja znam jos uvek nije spakovan motor, jer sam imao prilike da se upoznam sa vlasnikom i da pazarim nesto od njega, doduse videli smo se pre 2 meseca skoro tako da je sve moguce... Inace ozbiljnost u projektu se vidi, i veoma mi je drago da ima ljudi koji na ovaj nacin pristupaju ovom hobiju..
BMS team
Comment
-
-
Kako nisam pre ovo video!??? Jujuju....Svaka cast za project!Najzad neko kod nas da ulozi kesh u nesto sto nema znak bmw ili Opel...stvarno vrhunski project!
Felne mi se extremno svidjaju..voleo bih da mogu da ih uglavim u integrale..Nabavi meni neke '16
Supersprint takodje...izbor automobila (prelep je) ..ma vrh bre! Samo napred!! I pisi sto pre!Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
pozdrav svima posle poduzeg cutanjaU prvom pokusaju(pre vise od godinu dana) projekat nije uspeo jer je auto lomio dihtunge kao cackalice a da nismo imali predstavu zasto i kako?? Naravno u zelji da sacuvam delove brze-bolje je vracen na standard..U medjuvremenu porodicne stvari i prinova a auto se nadam se, uskoro vraca
Mislim da je konacno u pravim rukama
Comment
-
Comment