Uvek vredi olaksavati, pogotovo s tako malim motorom.
Golf 1 2.0 16V
Collapse
X
-
Nadji preseke glave (fotke ili crteze) pa postavi ovde da vidimo gde da skidas kada prosirujes kanale. Daj i fotografiju glave da vidimo kako izgleda komora.
Koje ventile ima fabricki i koji je precnik cilindra?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Palo mi nesto napamet,ali neznam da li je izvodljivo. Posto su isti blokovi (barem spolja,jer ga nisam jos otvarao) da li je moguce da se razbusi na 1300 tj 75mm?
Glava je upustena tj. komore sad koliko se secam nema bas puno mesta za vece ventile,jer ja imam 1.3 u kolima i radio sam ga jesenas. A ova glava na 1.1 od 1.3 znaci ima 34mm usisni ventil!VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Danas sam malo merio i razmisljao pa sam naiso na problem,barem meni. Naime precnik klapne karburatora je 38mm a usisni kanali su 31x27 (ovalni su). E sad ja treba da pravim svakako novu usisnu koja pase na ove karbove ali kako da namestim taj konus sa 38 na recimo 32x29 jer mislim da na toliko mogu da razvalim kanale. I merio sam duzinu od stabla ventila (u najnizoj mogucoj tacki) do klapne je 98 mm. Tako da mi ostaje nekih 50 - 80 mm po onome sto je 206 pisao u jednom od postova.VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Comment
-
-
Ljudi jel moze neko da mi pomogne kako da izracunam kompresioni odnos. Treba mi da znam koliko da skidam sa glave i naisao sam problem posto mi svecica glupavo stoji i ako skinem mozda ce da dodiruje klip,jel moze da se namesti nesto da bi svecica bila vislja a da ne utice na rad motora? Jer strugar mi reko da ako to uradim nece raditi kako treba!?VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
Comment