Pa decko je drzo motor napolju malo pa malo usla i zeznula cilindre,a motor nije preso ni 100000km No nebitno namestice se i to samo ja da povadim klipove sutra.
Evo ovako juche sam povadio klipove a danas i karike iz klipova namucio sam se dosta,cak i otrovao sa nitro razredjivacem. E sad cim skupim love ide na hilznovanje jer ovo kako stoji nemoze da se koristi. E sad me jedino muci da li da stavim ove moje karbove ili da mu stavim njegovu usisnu i injektore,pa da se stime igram?
Sta mislite da prosirujem kanale na glavi? Onda bi trebao da se igram i sa injektorima,jer bi verovatno bi ostavio injection. Mada ne znam nemogu da se odlucim,ajde molim nekog strucnijeg za pomoc! Karbovi ili injection???
Posle malo odmora i razmisljanja nastavljam.
Da li je pametnije hilznovati cilindre ili busiti postojece??? Mislim po dugotrajnosti,sta ce duze da traje sa obzirom da se motor nekad ne bi bas stedeo.
Obrnuto. Kada razbusujes onda moras da menjas i klipove tako da dodje prilicno skupo. Kada hilznujes ne znas da li ce ti staviti tursku hilznu koja nije ni za K, a ostaju ti stari klipovi koji mozda nisu bas sjajni.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Ok, pretpostavio sam da se menjaju klipovi
Ako ostaju, Uros je u pravu.
Sto se kosuljica tice, najbolje je da pitas radionicu u kojoj obradjujes blok. Znaju oni, nije im prvi put. Ne bi me zacudilo da dobijes Petar Drapsin - Mladenovac, ako ih prave...
Doso sam do malooog problema,naime izgleda da necu moci da nabavim sve potrebne delove od injectiona za moj motor,jer doticna osoba nemoze da ih nadje pa sve mislim da od toga nece biti nista. Pa me sad zanima da li da pravim svoje ubrizgavanje (MegaSquirt ili nesto slicno) ili da predjem na 4 karburatora. U elektroniku se razumem to mi nije problem,4 karburatora vec imam pa mi ni to nije veliki problem samo ne znam da li mogu ti karbovi da napajaju 1800 kubika u pitanju su karbovi od GSX-R 750.
Jel znash da ce to troshi kao besno?Bolje ti je reshenje megasquirt u sv sl.Al chudi me da ne mozhesh delove da nabavish.Pa okreni neke telefone sa oglasa najmanji problem je to ja mislim.
Znaci meni fali sve sem razvodnika i dizni sa fuel rail-om. Nemam ni usisnu granu,ovaj je skinuo ko zna zbog cega a obecao mi da ce da sve da mi nabavi. Pa ne znam sta da radim,a drugi problem je sto ne znam da li je PB ili PF motor oba imaju usisne ventile od 40mm ali razlika je u 5ks i verovatno u kompjuteru. A broj na bloku dzabe gledam jer to nemoze da se skonta sta je dali je neko pokusavao da kuca ili sta vec.
Comment