M3 projekat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Meni je dovoljna ona "polica" sa alatom, posto znam da ovakav auto nikada necu moci da imam

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

S obzirom da sam bacio pogled na cudo, moram da prokomentarisem! Izgleda do 00, a ispod haube mali svemirski brod, ne bi me cudilo da nadju nekog vanzemaljca unutra.... Sve je odradjeno vrhunski i prelepo! Svaka cast momci!

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

Originally posted by 24v
        Nekad i sad
        jel ovo pokazujes kako je garaza bila sredjena nekad a kao je sad...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Ma jok, nego kako smo od dva auta sa prve slike napravili taj jedan na drugoj, a od ostatka materijala napravili alat
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• 24v
            CBC Senator XXL
            • 11.12.2004
            • 479
            • Beograd, Karaburma

i srusili ruski satelit
            I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Iiiiiii Rale je zavrsio struju

Dobro, ima jos par maaalih detalja, ali hajde, da kazemo da je gotovo...Sve lepo radi, a linelock pogotovo

Zamenili kocnice, zamenili gume, stavljene R888 Toyo - ja ne mogu recima dovoljno da opisem KOLIKA je razlika obicnih i ovih guma, jer je ova guma posle laganog grejanja lepljiva na dodir. Suvisno je reci da problem trakcije vise apsolutno ne postoji.

A veceras bilo i veselo drustvance u Garagetu do sitnih sati, malo se i vozali okolo

Tapaciranje, i onda...igranka Datalogger, pa voznja, pa ispravljanje mapa...

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Deo veselog drustvanceta je duboko zamisljeno provelo veche posle "male" voznje u M-ki. Povremeno su samo ispushtali chudne i brze zvuke poput "wuush-wush-wush" -Valjda im mozak, tek kad su izashli iz kola, obradio nove nerazumljive informacije
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Gumetina
                  Banovan
                  • 12.12.2004
                  • 1082
                  • Novi Sad

Upravo stigao kuci, danasnji dan, pun pogodak,

Stigli, Utekli i na teskom mestu postojali (P.P.Nj)

"Alfisti sklapaju bmw-jca" xaxaxaxaxa

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Prvi put sam video auto uživo i mnogo jelepši u prirodi nego na slikama. Trud je za svaki respekt
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Player
                        CBC Senator XXL
                        • 13.04.2006
                        • 458
                        • Novi Sad
                        • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ja bih sad svashta rekao, ali jednostavno ne znam shta Zato cu samo reci "wuush-wush-wush"

Ono je bolesno i nerealno Nije mi se josh sve slozhilo u glavi...
                        Ali ide predobro i izgleda prelepo, a shto je najbitnije drzhi asfalt kao nehuman

Drago mi je shto sam imao priliku i da ga vidim i da ga osetim

Sale svaka chast i tnx
                        Objects in the mirror appear
                        TO BE LOSING !!!

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Jaaaooo breee...Alfisti sklapaju BMW-a, 100% ce onaj Gumeni da mi tutne negde neku elektroniku da mi ugasi auto ako stanem kakvom Fiatu ili Alfi na crtu

Ali, ako se BMW svidja Alfistima, onda MORA da radite nesto kako treba

Bice jos prilika za voznju kada se sve 100% zavrsi i istestira. Drago mi je da vam se "usisivac" svidja, valjda ste i videli zasto se radi ovoliko dugo i da su neke stvari sad jasnije...

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Hej, ko nije sam skinuo makar jedan menjach i ischupao jedan motor, pa vratio sve nazad ne mozhe ni pojmiti koliki je ovo posao gde je sve rastavljeno do kosti i napakovano neshto novo i skroz drugachije - pre svega zbog toga cenim projekat.
                            Druga stvar zbog koje cenim celu prichu je kvalitet delova koji se ugradjuje kao i brdo nikad-vidjenih-uzhivo detalja.
                            Treca stvar koju cenim je shto si lichno angazhovan oko cele priche jer opet znam koliko vremena to vuche.
                            Poslednja bitna stvar, ali ne i zadnja je ta shto se sve to mozhe videti uzhivo, pipnuti, dobiti odgovor na pitanje, pa se chak i provozati u tom bolidu! -Iskreno, ja nisam hteo, jer necu da se smorim i odustanem od zaludjivanja sa mojih buducih 200 i kusur konja

Ali, ako se BMW svidja Alfistima, onda MORA da radite nesto kako treba
                            Zhiva istina!

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

znaci kanon pravi malu zbirku "kucnih aparata". sale ima "usisivac", ja "frizider", sta je sledece... a da sasha pakuje neki "sporet"
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TOKYO
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2006
                                • 1696
                                • Beograd- NBGD

Evo...., da i ja iznesem impresije i da se prvenstveno zahvalim ponosnom vlasniku na brutalnoj voznji...

Kako recima opisati osecaj.....????,player-a sam sinoc (pre njegove voznje) sutnuo u ledja da bi dobio neku sliku u glavi...,kasnije je imao cast da i sam oseti...

Kad sam vec kod opisivanja...,mislim da je ovo "wuush-wush-wush" to jest.., tri puta "wuush" i odmah 200 najbolji opis snage............, a da ... snaga?, prosto je neverovatno voziti se u autu u kome ne opada snaga..., u svakoj isto vuce...,prakticno ga ne interesuje u kojoj je brzini,taj brutalni i prisutni "wuush" sa extremnim RWD kick-om u ledja je nesto sto trebate osetiti.........

Da ne izostavim i ono sto vecinu likova muci...,a to je trekcija,jest da je 206 vec spomenuo ali i ja zelim da potvrdim...., VATA KO ZAO OCI . . .

Pozdrav sinocnoj ekipi za lepo druzenje a i Saletu za gostoprimstvo. . .
                                MY ex RWD Alfa
                                Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                                X