S obzirom da sam bacio pogled na cudo, moram da prokomentarisem! Izgleda do 00, a ispod haube mali svemirski brod, ne bi me cudilo da nadju nekog vanzemaljca unutra.... Sve je odradjeno vrhunski i prelepo! Svaka cast momci!
Dobro, ima jos par maaalih detalja, ali hajde, da kazemo da je gotovo...Sve lepo radi, a linelock pogotovo
Zamenili kocnice, zamenili gume, stavljene R888 Toyo - ja ne mogu recima dovoljno da opisem KOLIKA je razlika obicnih i ovih guma, jer je ova guma posle laganog grejanja lepljiva na dodir. Suvisno je reci da problem trakcije vise apsolutno ne postoji.
A veceras bilo i veselo drustvance u Garagetu do sitnih sati, malo se i vozali okolo
Tapaciranje, i onda...igranka Datalogger, pa voznja, pa ispravljanje mapa...
The difference between men and boys is the price of their toys
Deo veselog drustvanceta je duboko zamisljeno provelo veche posle "male" voznje u M-ki. Povremeno su samo ispushtali chudne i brze zvuke poput "wuush-wush-wush" -Valjda im mozak, tek kad su izashli iz kola, obradio nove nerazumljive informacije
Jaaaooo breee...Alfisti sklapaju BMW-a, 100% ce onaj Gumeni da mi tutne negde neku elektroniku da mi ugasi auto ako stanem kakvom Fiatu ili Alfi na crtu
Ali, ako se BMW svidja Alfistima, onda MORA da radite nesto kako treba
Bice jos prilika za voznju kada se sve 100% zavrsi i istestira. Drago mi je da vam se "usisivac" svidja, valjda ste i videli zasto se radi ovoliko dugo i da su neke stvari sad jasnije...
The difference between men and boys is the price of their toys
Hej, ko nije sam skinuo makar jedan menjach i ischupao jedan motor, pa vratio sve nazad ne mozhe ni pojmiti koliki je ovo posao gde je sve rastavljeno do kosti i napakovano neshto novo i skroz drugachije - pre svega zbog toga cenim projekat.
Druga stvar zbog koje cenim celu prichu je kvalitet delova koji se ugradjuje kao i brdo nikad-vidjenih-uzhivo detalja.
Treca stvar koju cenim je shto si lichno angazhovan oko cele priche jer opet znam koliko vremena to vuche.
Poslednja bitna stvar, ali ne i zadnja je ta shto se sve to mozhe videti uzhivo, pipnuti, dobiti odgovor na pitanje, pa se chak i provozati u tom bolidu! -Iskreno, ja nisam hteo, jer necu da se smorim i odustanem od zaludjivanja sa mojih buducih 200 i kusur konja
Ali, ako se BMW svidja Alfistima, onda MORA da radite nesto kako treba
Evo...., da i ja iznesem impresije i da se prvenstveno zahvalim ponosnom vlasniku na brutalnoj voznji...
Kako recima opisati osecaj.....????,player-a sam sinoc (pre njegove voznje) sutnuo u ledja da bi dobio neku sliku u glavi...,kasnije je imao cast da i sam oseti...
Kad sam vec kod opisivanja...,mislim da je ovo "wuush-wush-wush" to jest.., tri puta "wuush" i odmah 200 najbolji opis snage............, a da ... snaga?, prosto je neverovatno voziti se u autu u kome ne opada snaga..., u svakoj isto vuce...,prakticno ga ne interesuje u kojoj je brzini,taj brutalni i prisutni "wuush" sa extremnim RWD kick-om u ledja je nesto sto trebate osetiti.........
Da ne izostavim i ono sto vecinu likova muci...,a to je trekcija,jest da je 206 vec spomenuo ali i ja zelim da potvrdim...., VATA KO ZAO OCI . . .
Pozdrav sinocnoj ekipi za lepo druzenje a i Saletu za gostoprimstvo. . .
Comment