ja imam neke ideje koje vi niste sproveli u delo . verovatno se vule toliko napalio da nije znao sta ce pre da slika ili da gleda ili da se vozi. ja bi radio malo apstraktnije sa vise akcije, dima, pokreta... bla bla jos kad bi imao neki auto koji bi mogo da ga prati pa da uradimo neku ludacku na auto putu ... ustvari ima... zucko moze da ga prati, donekle... kez
Mislio sam i ja na to, al nismo imali vremena za voznju iz auta (To mi je prvo palo na pamet, al kao sto rekoh, usled nedostatka vremena napravili smo ovaj stacionarni panning), sto se tice burnouta-drifta-dima i ostalih efekata, imao je cocolo ideju, ali arena bas i nije za to, sta znam... Sto kaze Sale, bice prilike, vreme radi za nas
A usled nedostatka iole interesantnijeg objektiva, slike su takve kakve su... Znam, nisu creme de la creme, ali rade radnju...
vukasine, nemoj mi pravis pocetnicke greske tj da ti je sad objektiv kriv posto ne pravi on sliku vec ti, objektiv je samo crta. ajde sledeci put cemo skupa da radimo pa da vidis sta moze i 35mm da nacrta
Comment