Taj tenk ide 0-200 kao 997 Turbo. 604KS mozda nije dovoljno, ali mu 6.0 V12 twinturbo i 1000Nm ipak malo pomaze. Odnosno ne pomaze
A ja od ovih par dana voznje vidim da ce lamele da budu potrosna roba jer i ovoj je korpa pocela da krcka...drzi, ne kliza, ne trese, sve OK, ali korpa na pritiskanje kvacila krcka
The difference between men and boys is the price of their toys
tolike ergele,nigde za upregnuti i iskoristiti....
sutra čova(čitaj šaban) ide da kupi SLR,garant....
"šaban nije ime ,vec karakterna osobina"
klarkson je testirao tog mercedesa i stvarno je toliku snagu osporavao,jer ne mos normalno da krenes ,menjas gume na svakom drugom semaforu...
ako je sivi ili beli(bio je mrak, a oni brzi),takav sam video u kisele vode (k. milosa),trkao se sa bentlijem.....
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
au sok da je onaj stariji 55 amg pa aj mi nekako to u glavi, ali 65 amg nema sta ovaj auto je napravljen da stane rame uz rame sa vrhunskim modelima danasnje industrije i to ne da stane nego eto i da maltretira totalno
e sad bih voleo da vidim ove sto su manje vise na svakoj strani smarali oko finansijskog faktora te koliko pa kosta te mogao si ovo ono, pa koliko god da je sta ce sada kada je taj isti dobio auto koji kosta 200k evra ? bas me to sad zanima, sada ce verovatno krenuti eh pa to je mercedes, pa tezak i sl
aj otkrij malo kako je bilo, dokle se "drzao" amg ?
Comment