I jel ispoliran?
M3 projekat
Collapse
X
-
Originally posted by 206Posle komore lak je i dalje dovoljno mekan i nepostojan da ostavis otisak prsta na farbi ako drzis duze od 10 sekundi. Nece mi smetati da se to jos malo prosusi
Inace, danas treba da se polira.
Cak ni posle 25 min ne ostaje otisak ako se koristi brzi ucvrscivaci moze da se polira naravno (radim to bar 3-5 puta dnevno,od toga jedem lebac )
Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Ne sumnjam uopste u to sto pricas, samo ti govorim da je moguce da je ova boja i lak, i zbog kolicine slojeva ili zbog ne znam ni ja cega, malcice osetljiva, zato sam je i pusto da se osusi malo duze. Posle pecenja u komori i posle tih 60 minuta, ipak ostaje otisak ako se zeznes pa drzis malo duze - zbog cega ne znam, moguce da nije koristen taj neki brzi ucvrscivac... Od boja smo koistili Autocolor podlogu i thinner 1:1, PPG Candy boja i 4010 thinner 1:1, i Max Meyer HS Clear 60%, MS Hardener 30%, i 4010 Thinner 10%, sve ukupno oko 10, mozda i vise, slojeva
Kako god, za koji dan je ispolirana, posle folija preko da moze da se radi oko auta, i teramo dalje.
Comment
-
-
Originally posted by 206Ne sumnjam uopste u to sto pricas, samo ti govorim da je moguce da je ova boja i lak, i zbog kolicine slojeva ili zbog ne znam ni ja cega, malcice osetljiva, zato sam je i pusto da se osusi malo duze. Posle pecenja u komori i posle tih 60 minuta, ipak ostaje otisak ako se zeznes pa drzis malo duze - zbog cega ne znam, moguce da nije koristen taj neki brzi ucvrscivac... Od boja smo koistili Autocolor podlogu i thinner 1:1, PPG Candy boja i 4010 thinner 1:1, i Max Meyer HS Clear 60%, MS Hardener 30%, i 4010 Thinner 10%, sve ukupno oko 10, mozda i vise, slojeva
Kako god, za koji dan je ispolirana, posle folija preko da moze da se radi oko auta, i teramo dalje.kad se ohladi onda ne ostaje,ali lakse se ispolira kad malo odstoji jel,ali ja nemam vremena za to
i ja kad radim svoj auto bas me zabole da se odma cimam,nego to uradim posle 2-3 dana
Malo si pogresno proracunao slojeve al nema vezeto sto si ti meni nabrojao su komponente koje se sipaju u boju i lak
boja se nanosi iz 2 ruke kao i lak,moze lak i 3 puta zavisi koliko debelo nanosis,a na svakom laku pozadi pise koliko mikrona se nanosi to je obicno od 40-70
ako ti je PPG boja,ona se razredjuje kao sto si napisao 1:1 iliti 100%,druge boje se razredjuju 50-60% zavisi od proizvodjaca
Lak se razredjuje 2:1 znaci kao sto si i ti napisao 60% laka 30% hardner,samo sto si mogao uzeti malo kvalitetniji lak,ja taj lak stavljam na malo "losije automobile" ali ok... i na sve to 10-20% razredjivaca sve zavisi kako odgovara onom ko lakira...
Ne postoji nikakav ubrzivac kako si ga ti nazvao nego imash vise vrsta hardnera u zavisnosti od vremenskih uslova,takodje imash i MS i HS,Ms se obicno koristi za MS lakove a HS za HS lakove,ali moze i drugacije kao i u tvom slucaju.Imash Fast hardner,Slow Hardner,very fast,very slow....
Cisto da budes malo informisanDoris je vozila mini moris.
Comment
-
-
-
Uh... ne spamujte breSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Taj motor jos nije stigao? Ja mislio da se 206 ne javlja jer testira uskrsnju igracku....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
civi nemoj previshe da lupas glavu gde je i sta vozi 206, kad upali chuces i ti ma gde da si
Posto vidim da je 206 zauzet da okacim i ja koju:
Poluosovine radjene po narudzbini od uvijajuceg chelika koje rasterecuju ceo pogonski mehanizam, spremne za malo vece sile , reda 1000+ ks i 3000+ Nm na tochku.
Hladnjak Race model Griffin, hm.. svuda li trpaju SAAB pa makar kroz loggos
ovde u kutiji se krije nesto sto jos nije uslo u Srbiju dosad, te nebi o tome
Ovo kako je krenulo izgledalo je da ce da ide lako da se sklopi u Srbiji, posle se doslo do zakljuchka da je ladno karoserija mogla da se prebaci u Svedsku i da se ovde odradi sve, no, ipak je draz imati sve u "domacoj" reziji jer ovako kompletan projekat jos nije radjen kod nas na domacem terenuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment