Sama guma ima "wrinkle wall" i predvidjena je da se uvija kod startova i samim tim ne zaptiva dobro sa felnom, zato je i napravljena tako da koristi unutrasnju gumu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa vidi, ja pojma nemam zasto niko ne koristi unutrasnju gumu za ovaj slik, ali ako proizvodjac propisuje da treba da se koristi, ja znam kome da verujem i sta da radim:
Postoje i ET Street Radial, kao i par dimenzija same ET Street koje ne zahtevaju unutrasnju gumu, ali za ovu moju konkretnu velicinu i tip, unutrasnja se obavezno koristi.
A malo se i radilo na autu Umotali smo ga lepo ko' snenoklu da se farba ne izgrebe (gle, farba ) dok se radi oko njega, pa smo konacno uz pomoc par levitirajucih kljuceva izmerili osu diferencijala, menjaca i motora Ko razume kako, super, ko ne...nek' pita ove koji su razumeli
E sad, cekaju se tri brda delova...i dalje...ni svedska posta nije sto je nekad bila
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Sta sve moze uz pomoc stapa i kanapa.
Jel se zna okvirno kada ce sve biti gotovo?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment