Hehe.. Gorane , jedan SAAB nebude nikad gotov sa tuningom.
Puno oce josh !
Mislim da bivaju gotovi tamo negde na oko 800+ KS i isto toliko Nm samo je dug put dotamo
Danas sam pricao sa Fredrikom o jednom potencijalnom problemu o "tuningu na daljinu" sa nepoznatim konfiguracijama.
Ti netreba da se brinesh za svoj software jer je radjen za klasichnu konfiguraciju sa GT3071R.
Kod ovoga SAABa je jedna veca izmena napravljena, vracen je na geometrijsku kompresiju B234R 1993 (longblock) na nivo 8,5:1 umesto 9,25:1.
Sve sa namerom i mojim predlogom rachunanja prema faktorima gde ce se motor koristiti, dakle TOPLO, MANJE OKTANA itd, morao sam da ostavim mariginale prema trzistu sta ono pruza i atmosferskim parametrima koji vladaju kad se bude vadio MAX efekat.
Sledeci parametar je da sa ovako velikim turbinama obichno netrebau veliki pritisci jer je flow i punjenje motora u gr. po stroke skroz ok .
Ali znajuci Igorovu GLAD za skazaljkama koje idu u cveno polje na manometrima i zeljom da istestira Maptun boost merach koji ide do 2 Bara , jbg, to je to
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
ja sam reko , kad ubacim kompjuter i provozam saab-a ako mi rikne menjac , cekic i stucam sve uvraga
saab je odlican za tuniranje ali trazi nenormalno puno truda i preciznosti , sto se meni bas nesvidja , zato mi nekako volvo bolje dodje ,da jos na saab-u mi se svidja sto radi na niskim obrtaima , postize veci efekat na manjim obrtajima , za razliku od mnogih drugih 4 cilindara motora ...
Comment