Ha, bice plava jos koji dan, nema sanse da u toj boji bude zasrafljena.
eMe, ovo uzeh da nosim u topionicu, cuo sam da je skocila cena aluminijuma.
Btw, kaze cika Zivan da je na motornoj kocnici potputno serijski motor Juga 55 sa dva dupla izbacio snagu od 65ks, a u kombinaciji sa 4-2-1 granom dodatnih 4ks... ja mislim da je to korektno.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Ostaje, aj da vidim ko ce na drugi nacin da vozi dva dupla svaki dan...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Ako je u Yugu onda bi po nekom davnom testiranju trebalo da izbaci 65ks... Ako je opet u z101 ili ako se stavi u Yuga dvocevka od z101 onda bi trebalo da bude 72ks... Ovo je za dva dupla Weber 40 DCOE karba. Mada uzimajuci danasnji kvalitet goriva, mozes da racunas da bi bilo jedno 2-5% manje snage.
Imam ja extra resenje da se vozi na benzin i da imas 4 leptira i da moze da se vozi svaki dan
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Stavili karbove... hvala Boboovcima iz Smedereva, bez njih ne bi bilo nista od posla, svaka preporuka.
- Lousie Smith
Ja sam jako zadovoljan, jos na prolece da se donji deo motora dovede na nulu bice prava stvar. Moguce da cu na konjometar, ako nista, kao parametar za poredjenje kada na red dodje i donji deo...
- Lousie Smith
Sine jel kida
Morali bi da se vidimo ovih dana
A stvarno mora na konjometar greota, bas me zanima kolike su vrednosti za tako odlicno odradjen motor.
Dobra ti kamerica skroz..
Ajde donacije za konjometar
prilazem 10-ku
1. M-power - 10eu
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Fali jos malo bolji donji deo motora, ali... Hvala eMe, bolje da popijemo picence neko za tih 10eur, platicu ja konjometar kada bude vreme. Javi se pa da idemo u zezanje.
@Schone
A malo...
- Lousie Smith
Svaka cast Aki, dobrodosao u klub twin dellorta , vis kakav je to zvuk prosto izmamljuje osmeh na lice svaki put ,pa evo cak i meni samo kad vidim klip, ustvari cujem
Sad jos kad stavis neke trubice i malo poboljsas tu smesu goriva ima da bude pracka, jedno pitanje, koje si dizne stavio?
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment