"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Drago mi je kad vidim da toliko paznje posvecujes detaljima, bas zbog sebe, jer znam kako je to kad se vozas i srce ti je na mestu
Auto je ofarban, prva liga, ulgavnom sam svima koji su dosli do mene pokazao slike
Samo cjeraj
- Lousie Smith
Davac pritiska ulja ofarban Montana drecavo narandzastom, cisto fore radi
Tabla ofarbana u crno, posto nisam uspeo da nadjem ponovo crnu fabricku
Nesto slika table i ostalih gluposti. Na nekim slikama ima strafta, posto je aparat sevnuo.
Tabla je spakovana, imam jos par sitnica da zavrsim, ovo je cisto preview mali... Sve je prasnjavo u autu, ostalo je da se utegnu sve pizdarije, ofarba hauba ponovo i da se felne srede.
Par slicica, cisto uz put...
- Lousie Smith
Iskreno, vise su mi se svidjali prethodni cajgeri na ovoj tabli, bili su vise retro i u fazonu Yuga, Abartha, itd...ovo sa Integrale deluje nabudzeno i malo zanatski sa ovim staklima, a i signalne lampice su prevelike u odnosu na cajgere i celu tablu...
Jel nema mesta da akumulator gurnes pozadi iza motora, ispod sofersajbne?
Ima mesta za acc, ali nesto nisam u fazonu da ga pomeram. Generalno mogu da ga stavim gde god, ali ne vidim konkretnu dobit. Motor ovaj i zauvek u ovom autu, nista "vece" ne treba. Tabla je pravljena od pleksija, posto ovi satovi nemaju kucista, kao oni od Lade. Najkonkretniji razlog sto sam ubacivao ove uopste je zbog kvaliteta i preciznosti Vegila satova u odnosu da one Ladine. Meni se svidjala i stara varijanta podjednako kao i ova, a nije lose praviti tu i tamo po koju promenu, cisto zbog doze originalnosti... Na signalne lampice treba zalepiti odgovarajuce simbole, mislim da ce tada dobiti pravi izgled. Poredjenja radi, lampice su velike koliko i originalni simboli u Jugovoj tabli, jedino ih uvelicava ovaj crni deo kojim se srafi na grlo.
- Lousie Smith
Comment