druze, jesi li iz mml-a?
Yugo 1.6 8v SOHC
Collapse
X
-
Tako 'e."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Pa zive tu neki ljudi oko mene..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
-
Završiće se to na kraju sa brojem cipela i telefonskim brojemSamo da ne padne i neko cveće
Comment
-
-
Bese nekih distrakcija u vidu pravljenja Juga za svaki dan... napravih 1.3 uz malo cackanja, trapova itd. Taj auto ce krasti vreme tu i tamo...
...a na sivom Jugu opet slike govore sve.
Kocnice 240 ventilirajuce, remont + poliuretanska boja, Brembo diskovi + Ferodo DS Performance.
Prepravljanje izduvne grane da prihvati ostatak auspuha na prirubnicu i pasovanje na motor.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Nesto raznih slika. Kupljeno ulje za menjac, SKF lezaj kvacila, karburatori su komplet remontovani, uz ultrazvucno ciscenje (ima jos nekih delova koje cekam u vidu venturija, avioncica, dizni za +hp). Bavio sam se sitnicama, montirao rezervoar, stavio rucnu kocnicu u pogon, pravio novi nased za filter vazduha i heatshield izmedju grana (prilicno neophodan na ovom tipu glave). Nabavio sam i najlaksi i najjaci anlaser, kompletirao Sabelt pojaseve i hladnjak od Floride je u procesu uredjivanja (duzi za oko 5cm ++povrsinski u odnosu na Yugo NT).
Jedna zanimljivost - u okviru teme "Carbs only feast" na najpoznatijem auto blogu na svetu Speedhunters, nasle su se i dve moje slike i nesto teksta. Dobra uvertira za kompletnu temu o mom autu u toku godine, verujem.
Vise na: http://www.speedhunters.com/2015/01/...bs-only-feast/
Stanje opisuju slike, potpun fokus ide na sivog Juga u narednim mesecima i nadam se zavrsetku radova u toku maja/juna."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Auto mehanicki kompletiran, priprema gotova, farbanje gotovo... Sklapanje u toku, jurim da uhvatim koju voznju do kraja godine.
Prepreke - 4x gume 175/50 (Yoko 99%), leksan umesto svih prozora osim soferke, sklapanje Ruote Nori felni (treba kupiti 100kom srafova 12.9 u M6x40mm), tabla treba da se osvezi i napakuje do kraja, gomila usputnih sitnica se pri vracanju treba ofarbati/oprati/ocistiti/podmazati.
Motorni prostor spakovan 90%
Olaksane sine branika, peskirane pa ofarbane.
Proba Route Nori felni
...i kasnije peskirane iste.
Poliranje spoljasnjih rubova.
Mala posveta
Olaksani nosaci sedista
Prednji trap napakovan
Patosnice
Priprema vrata, ukratno i proces pripreme celog auta - lim, git, tecni cement git, wash prajmer, filer.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
- Lousie Smith
Comment
-
-
Sve si to lepo i natenane odradioNadam se da ćeš meriti težinu kad sve bude gotovo da se vidi šta si dobio...
Comment
-
-
Hocu, ali mi je to relativno, iskreno.Posto nisam merio auto pre rasturanja, cisto neke orijentacije radi cu uraditi merenje. Mnogo mi je bitnije da vidim kako radi novi menjac i kako se ponasaju novi trapovi. To su najvece promene u mojim ocima.
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ma nije ni meni bitno a realno smatram da kilo dva ne utiče baš ko zna koliko nego me zanima pošto si se zdao u to koji je stvarno efekat. Šteta što nisi merio pre buškanja
U svakom slučaju napiši rezultat komplet prerade ako te ne mrzi
Comment
-
Comment