Re: HHO - znamo li nesto o tome ?
Flas bac arestor jel to antirotur flama ili protiv povratka plamena. Nije mi jasno kakva je uopste korist ako vodonik i kiseonik prolaze kroz benzin ako ces da buckas benzin sa vodonikom i kiseonikom to valjda ne stvara neko novo hemijsko jedinjenje koje ima svojstva da mu je oktanska vrednost znatno veca od sva tri
elementa.
Flas bac arestor jel to antirotur flama ili protiv povratka plamena. Nije mi jasno kakva je uopste korist ako vodonik i kiseonik prolaze kroz benzin ako ces da buckas benzin sa vodonikom i kiseonikom to valjda ne stvara neko novo hemijsko jedinjenje koje ima svojstva da mu je oktanska vrednost znatno veca od sva tri
elementa.

) pozabavio Mayerovim sistemom.Činjenica je da on nije pokretao auto na čist HHO.Ukoliko niste primetili u patentima kod njega nije akcenat stavljen na ogromnoj proizvodnji HHO gasa već na njegovom max iskorišćenju.Jonizovan gas (plazma) ima 14000 puta veću energiju od samog HHO gasa.Jonizovanje može u principu lako da se izvede čak i priručnim sredstvima.Zec je u injektoru na bloku motora.Radi se o tome da smeša koja dođe do njega nije HHO već kombinacija jonizovan HHO + voda + ne sagorivi gasovi (azot iz atmosfere tj. vazduh koji udišemo).Znači takva smeša preokreće sistem za sagorevanje iz implozije koja je prisutna u velikoj meri pre explozije u čistu exploziju.Radi se o tome da paljenje kod auta treba jako da se pomeri tj. ide u kontra smeru u zakašnjenje.Kada klip prođe GMT pre nego dođe u nju dobija malu količinu čiste vode.Pod uticajem max pritiska tu se dobija 1800xkoličina dodate vode gas koji se treba pomešati sa dovedenim jonizovanim HHO i vazduhom.Tako se u ogromnoj količi (dovoljnoj za pokretanje auta) stvara jaka smeša koja kada se zapali može da vrši koristan rad.Ja sam svoj domaći počeo da radim.Elektronika oko svega pomenutog nije problem da se odradi.Ukoliko ima ljudi (fizička ili pravna lica) koji su zainteresovani za udruženje snaga tu sam.Moliću ubuduće bez zajedljivih komentara jer stvarno imam samo najbolje namere po pitanju svega ovoga.U principu nisam puno eksperimentisao i trošio sredstva na sam generator koliko sam jurio principe i probao par stvari ali ovo ovde navedeno nije razmišljanje već nešto šta sam proverio.
Comment