Re: HHO - znamo li nesto o tome ?
Kako mi je VEOOOOOMA poznat izgled uredjaja, a i nešto su mi i dimenzije skoro tu kao i hmis-ine. U svakom slučaju svaka čast idemo dalje. Drugi put kod eksperimentisanja sprovedi produkt elektrolize van prostorije jer ako neko zapali cigaretu biće KABUUUM.
Pozz
Originally posted by dj dragon
Originally posted by painter
Pozz
Oni su se prvi setili kod nas da urade ono sto se radi po svetu,svi prodaju neku svoju varijantu dobro poznatog uredjaja. Nema tu nista lose. Kao sto su svi automobili "isti ali razliciti". I svako ko ume moze napraviti sebi jedan autic u garazi. Mislim da je Tvoj i njihov uredjaj slican (2x5celija) a ovaj DJ DRAGON-ov je jednostruki sa sedam celija. Moze da radi na 5,6,i 7,moze se prebacivati. Projektovan je da povuce maksimalno 35A na 7 celija kada je zagrejan,sa 6 celija skoro toliko povuce na hladno a s 5 celija vuce ogromnu struju,to ne mogu da izmerim i to se nece ni koristiti osim mozda na kratko zimi kad je minus pa dok se zagreje voda. Mislim da su spoljasnje dimenzije 250x250. Ja sam ga tako projektovao jer ima mesta u kolima. Takodje su razmak ploca,polozaj rupa itd drugaciji. Celik je 316L. Napon po celiji (kapiji) je priblizan,skoro isti,znaci da nema velikog curenja struje. Nisam jos siguran za efikasnost ali neka merenja su pokazala oko 165 W za 1lpm na 6 celija do 190 W(mozda je negde gas cureo) i oko 145W po litri na 7 celija. Provericemo. Faradej je na oko 130W po litri u minutu.
Comment