Pa ono jeste... I kad ko vidi i pita šta je to fensi a ti se duvaš i objašnjavaš svemirsku tehnologiju i tajnu piramida....
HHO ili HAHA generator
Collapse
X
-
-
A ko prečistač ulja,, a ?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Fuzioni pogon ... pri 88 milja na h leti i kroz vreme.Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Pre par meseci zove mene drugar i kaže : Brate, znam lika, ima DUPLI HHO na Mercedesu C280, troši mu 3.5 l benzina na 100 km na autoputu pri konstantih 160 km/h, neće plin jer mu ne treba pored ovog. Da li da ja to ugradim kod mene na E klasu E230 bu.ljavog ? Rekoh nema šanse, laže lik , taj HHO je čista šarena laža , da bi on mi rekao : Ali brate, ne laže sigurno, jer ima DUPLI HHO!pitam ga što ne ugradi još jedan da mu još manje troši, kaže planirao je ! Nisam mogao više da slušam, rekoh mu da ugradi pa da proba
Šta sve pi*ka izbaci, to je strašno...
Comment
-
-
Zato što vozi 160 troši 3.5 litre... Ako bi vozio preko 200 onda bi počeo da proizvodi benzin...
Comment
-
-
A ja se pitam kako je benzin toliko pojeftinioExpendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
E ovako, moj auto je benzinac EURO4 motor, 2010. God. (ne mogu da vam kazem tacan model ne pitajte zasto). Nakon godinu dana voznje - rezultat je da je potrosnja veca u najboljem slucaju ista. Kad kazem veca mislim do 0,5l sto zbog razlicih uslova voznje moze da se kaze da je priblizno isto. Pritom MIL lightshow, EFIE varalice, dopuna destilivane vode.. Vazno primeceno - snaga vozila je veca sa HHO sam bez varalice lambda sonde tj. Kad je MIL lampica ukljucena. Na pipanje papucice gasa auto polece. Drugo vazno primeceno - nakon nekog vremena ta pojava je nestala. Razlog - mozda je ECU "naucio" da premosti dodatak "vazduha". Sve prethodno potvrdjeno i na Chevrolet Cruze benzincu.
Comment
-
-
Isto je bilo i na EURO3 benzincima. Covek koji je vec imao plin i dodao HHO osiromasio je smesu i tvrdio da je imao ustedu od 1l plina. Probao sam na drugom autu - nije potvrdjena tvrdnja a pritom i opasno po motor voziti sa siromasnom smesom.
Comment
-
-
Sa dizelasima je stvar bila drugacija. Starije generacije EUR1 i EUR2 tipa Audi jaje i sl. postizali su zavidne ustede koje su se kretale i do 40% sto je prvenstveno zavisilo od stanja motora i nacina odrzavanja. Primeceno je da se nakon izvesnog vremena mogao iskljuciti uredjaj i auto bi jos neko vreme zadrzavao iste vozne karakteristike i umanjenu potrosnju kao da je HHO i dalje aktivan. Razlog moze biti da je motor iznutra "opran" vodonikom, skinula se cadj i naslage
Comment
-
-
Kod dizelasa EURO3 i EURO4 nije utvrdjeno pravilo i bilo je vise razlitih rezultata. Opel Astra 1,7 Dti taxi vozilo bez ikakve ustede i promene u voznji. Dve Dacie Logan 1,5 dci isto taxi - jedna smanjenje 15%, druga nista. Razlog ponovo moze biti stanje motora, tip ulja, predjena kilometraza, stanje elektroinstalacije, akumulatora... Nisam siguran za nacin voznje jer je svako i dalje vozio svoj auto na isti nacin kao pre HHO.
Comment
-
-
Konačno neko sa iskustvom da napiše..
Comment
-
Comment