You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
I verovatno nemas slika togo motora na vodu ili sa izlozbe jer si "zaboravio da slikas ili snimis" kao i na par primera gore gde si naveo jer uvek izostane snimanje kad se nesto treba dokazati.
Imam snimljeno ali to sada nije tema, kao sto rekoh. Mada, zaista retko sta snimam, nisam ja od onih sto neispustaju kameru da bi imali sta da postave na drustvene mreze (znas ono, zenu mu napao grizli a on snima) Vratio sam se na forum jer nameravam da pokazem sta sam do sada postigao, mada ne znam sta je kome dovoljan dokaz, nekima ne mozes dokazati...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Napokon zabava! Biće ovo interesantna zima ako akteri ne odustanu pre vremena
Slučajno posle xy godina svratim na forum i vidim prvo temu o dekarbonizaciji... prvo sam tamo i pisao, pa sam sad još sigurniji u ono što sam napisao. A posle toga ispootvaram SVE teme o hho/ generatorima i mogu vam reći, lepo se edukujem. Ima štiva za čitanje
Napokon zabava! Biće ovo interesantna zima ako akteri ne odustanu pre vremena
Slučajno posle xy godina svratim na forum i vidim prvo temu o dekarbonizaciji... prvo sam tamo i pisao, pa sam sad još sigurniji u ono što sam napisao. A posle toga ispootvaram SVE teme o hho/ generatorima i mogu vam reći, lepo se edukujem. Ima štiva za čitanje
A imas li Ti premieracing neke veze sa auto trkama, kao sto naziv profila asocira?
Comment