Poskupela makedoncima putarina, 60, 80, i 60 denara jedan pravac.
Put do grcke
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Dosao sam iz grcke pocetkom jula,imao sam zel karton, novu vozacku i naravno pasose.niko te ne pita za medjunarodnu.ali ver u slucaju neke nezgodacije da bi trebalo posedovati.uzeo sam i ono osiguranje clanova porodice koje je iznosilo oko 3500rsd na 15dana.nisam srecom imao nikakvih problema tako da nisam bacao novce na dodatne troskove.
a sto se makedonaca tice i njihovog auto nazovi puta i to pogotovu u povratku,i jedan euro je skupa paterina...da ako nekad zategnu onaj auto pat iz vremena tita.
kad li planiraju da zavrse ovi nasi auto put oko vranja??
Comment
-
-
A Subotica -NS stara traka, isto tako je sramota naplaćivati putarinu..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment