Put do grcke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljubo
    CBC Senator
    • 18.10.2005
    • 278
    • Kraljevo

Re: Put do grcke

i jeste i nije mesto za ovaj post, ali ajde...

danas se vratih iz grcke pa je mozda zato ovde mesto, ali je tema mala varijacija.

konkretno, omv pumpa mislim kod raznja, krupnim slovima na engleskom jeziku na papiru napisali i na vrata zapisali da ne primaju stranu valutu, tj. evre.
    naravno, sezona je godisnjih odmora, pa su preko 80% korisnika njihovih usluga stranci koji naravno imaju samo evre, pa me zivo zanimalo kako placaju.
    sve dok nisam dosao i sam do kase, i video strangere kako lepo placaju evrima, bez i reci pogovora cike na kasi.
    otkuca lepo fiskalni racun, pokaze strangeru cifru na displeju kase u dinarima, ovaj pita koliko je to u evrima, a 'kasadzija' uzme digitron u ruke, preracuna kao nesto i pokaze ovom strangeru.

onda lik na jednoj od naplatnih rampi u Makedoniji pita da li mi treba racun, rekoh naravno da mi ne treba na cemu se ljubazno zahvalio (i evric po evric sebi po dzepic).

btw, naplatna rampa na autoputu posle Nisa, smer BG-NI, dakle kola koja su isla ili ka Sofiji ili ka Makedoniji, brat bratu, stvorila se neka kolona duga par kilometara sigurno.

Comment

• jovancha
      CBC Član
      • 13.09.2006
      • 80
      • bgd

Cao drugari,
      resio sam da u naredna dva dana vodim devojku u Grcku, tako da bi mi brzinski odgovarala neka preporuka za neki turbo lux hotel, pa cu ga rezervisati preko bookinga,
      jedino ne znam gde da idem, ali mi halkidiki izgleda najlakse, jer je i najblize, mada moze i krf, ili bilo koja druga oblast, samo da nije bas predaleko za auto.
      Takodje, kapiram da je sto juznije manja sansa da me kisa zadesi bas u tih nedelju dana

Ako neko moze da mi pomogne nekom gotivnom preporukom, bio bih mu veoma zahvalan.

Hajde putnici da vas cujem, pa cu posle da kacim slike

Comment

• Laguna 2002
        CBC Senator
        • 13.12.2009
        • 297
        • Bačka Palanka

Teško. Ovde ćeš pre naći preporuku za turbo ekonomik apartman u privatnoj režiji. Mislim da nas je više ( velika većina koja tako ide na letovanje ). Ipak mi živimo u Srbiji.

Comment

• mrki
          CBC Senator XXL
          • 08.11.2006
          • 550
          • nis, serbia

Jovancha,
          Prvo sti mi pada na pamet je Porto Karas i Vourvuru na sitoniji. Znaci, u pitanju je halkidiki ali ultra lux.
          Pogledaj na netu o cemu se radi.
          Pozz

Comment

• Dzoni_mkv
            CBC Senator XXL
            • 29.04.2007
            • 875
            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Koliko se krecu cene smestaja u privatnoj reziji? Ono odes tamo pa trazis. Treba mi nesto prosecno ja i supruga, naravno zena kuva Ne mora ono 20 cm od plaze i te fore. Ako neko zna cene u Leptokariji onda bi bilo super, posto tamo nameravam da idem
            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• mrki
              CBC Senator XXL
              • 08.11.2006
              • 550
              • nis, serbia

@dzoni:
              halkidiki od 250 do 350e za 10 dana.
              sad, zavisi na sta naletis.

za leptokariju stvarno ne znam.

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

Tesko da ces bukirati nesto na Halkidikiju sada,jos lux.
                Ja sam juce stigao sa porodicom. Put je bio odlican,putovali smo danju,tj krenuli smo iz NS u 6 ujutro. Jedini problem je bila guzva na granicama.Na izlasku iz Srbije smo cekali preko 1 sata...
                Inace... Stigli smo I vreme je ok!

Comment

• gileip
                  CBC Član
                  • 14.12.2009
                  • 11
                  • Obrenovac

Kad si stigao, pretpostavljam na Halkidiki?
                  Kakve su cene i jel velika gužva?
                  Idem sledeću sredu u 4 iz Bg-a, pa čisto orijentaciono da znam kad bih trebalo da stignem,naravno ako je na putu sve OK i nema nekih većih zastoja.
                  Pozdrav i uživajte!

Comment

• casper71
                    CBC Član
                    • 23.01.2008
                    • 33
                    • Kraljevo

Ako neko zna cene u Leptokariji onda bi bilo super, posto tamo nameravam da idem

Ja sam bio u prolazu sam kraj maja meseca i za tri dana sam platio apartman 70 eura ukupno, ali sam bio bukvalno na nekih 80 metara od plaze.
                    Imam i sajt njihov pa me kontaktiraj na pm, gazde neki grk i poljakinja ali su extra. Moj gazda je bio sada pre nekih 7 dana se vratio, isto bio u Leptokariji u prolazu i trazio na bum smestaj
                    i za njih cetvoro odraslih platio je apartman 25 eura/dan a bio je ukupno 3 nocenja, samo je on bio na nekih 200 metara od plaze ali opet pre pruge sto nije daleko od plaze. Cene ostalih stvari su prilicno visoke u odnosu na nase mogu cak da kazem slobodno i duplo vece, jedino sto je povoljno tada bilo dva pica na plazi 4 eura i imas 2 lezaljke i suncobran ceo dan.

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875
                      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Znam koliko je pruga daleko. TO je sasvim OK cena, verujem da je preko pruge jos jevtinije a da se ne lazemo uopste nije daleko. Sve je to jako blizu. I ja idem na bum. Planiram rano ujutru da stignem kako bih pre podne nasao smestaj, malo spavanja i pravac izlezavanje na plazi......
                      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• marija12
                        CBC Veteran
                        • 15.04.2010
                        • 193
                        • Novi Sad
                        • Stilo 1.9JTD

Jel prelazio neko granicu iz pravca srbije zadnjih dana, zanima me gde je najmanja gužva na kom prelazu za MK? Čuo sam da se čeka i po 2h.

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ceka se i duplo toliko, ja isao sa drugarom, on otisao na Gevgeliju, ja okrenuo na Prohor Pcinjski - on cekao skoro 4 sata ja prosao za 5 minuta.
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• marija12
                            CBC Veteran
                            • 15.04.2010
                            • 193
                            • Novi Sad
                            • Stilo 1.9JTD

U koje doba dana? Šta mi savetuješ da idem na Prohor?

Comment

• stevanbg
                              CBC Član
                              • 26.10.2009
                              • 52
                              • Beograd

Originally posted by Dzoni_mkv
                              Znam koliko je pruga daleko. TO je sasvim OK cena, verujem da je preko pruge jos jevtinije a da se ne lazemo uopste nije daleko. Sve je to jako blizu. I ja idem na bum. Planiram rano ujutru da stignem kako bih pre podne nasao smestaj, malo spavanja i pravac izlezavanje na plazi......
                              Moj ti je savet da uplatiš apartman u nekoj od agencija (izbegavaj CONTE) u Srbiji, ne verujem da ćeš nešto jeftinije proći u solo režiji. Našao sam u par agencija povoljniji smeštaj, nego što sam uspeo telefonom da dogovorim sa gazdaricom od prošlih godina. Naslušao sam se mnogo priča da su ljudi koji su išli na bum noći provodili u kolima.

Cene za bum bum turiste su katastrofalno veće nego kad bi išao preko agencije, i sve to iz prostog razloga što može im se...

Ako se odlučiš za ovu varijantu sve u svemu želim ti puno sreće u pronalaženju smeštaja, srećan put i lep boravak
                              Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
                              Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
                              Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
                              Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.

Comment

• tomamega
                                CBC Senator XXL
                                • 19.03.2009
                                • 715
                                • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                                • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by 206
                                Ceka se i duplo toliko, ja isao sa drugarom, on otisao na Gevgeliju, ja okrenuo na Prohor Pcinjski - on cekao skoro 4 sata ja prosao za 5 minuta.
                                Kad je to bilo, tj. koji mesec i koje vreme u toku dana?

Ja planiram da budem na granici oko 5 ujutro, do sada nisam duže od 1 sata nikad čekao.

Comment

Working...
                                X