Put do grcke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljubo
    CBC Senator
    • 18.10.2005
    • 278
    • Kraljevo

Re: Put do grcke

i jesi i nisi u pravu.

pre nedelju-dve se vratio iz Grcke, video da ima dosta neizdatih apartmana a istovremeno znam da je sav pristojan smestaj u agencijama za isti period rasprodat.

sta hocu da kazem, ne mogu agencije da pokriju apsolutno sve apartmane u nekom mestu...

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

Originally posted by 206
      Ceka se i duplo toliko, ja isao sa drugarom, on otisao na Gevgeliju, ja okrenuo na Prohor Pcinjski - on cekao skoro 4 sata ja prosao za 5 minuta.

Po meni i jeste najbolja varijanta da se ide na Prohor Pčinjski, za onoga ko ide u sezoni. Doduše idealno bi bilo da se i prespava u konacima, ujutro doručkuje i krene. Lep je osećaj tamo prespavati, put se i ne oseti, a sama cena noćenja je zaista mala.

Comment

• bili
        CBC Senator
        • 13.11.2007
        • 208
        • NS

Daj malo više šta kako gde u vezi smeštaja u Prohoru. Noćio bih kad se vraćam, oko 5.8. Da li treba rezervisati, koja je cena, ili samo baneš na vrata.
        VW über alles.

Comment

• bili
          CBC Senator
          • 13.11.2007
          • 208
          • NS

Evo sad sam našao i doneo odluku da noćim ovde:

www.prohorpcinjski.com
          VW über alles.

Comment

• Dzoni_mkv
            CBC Senator XXL
            • 29.04.2007
            • 875
            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Originally posted by stevanbg
            Moj ti je savet da uplatiš apartman u nekoj od agencija (izbegavaj CONTE) u Srbiji, ne verujem da ćeš nešto jeftinije proći u solo režiji. Našao sam u par agencija povoljniji smeštaj, nego što sam uspeo telefonom da dogovorim sa gazdaricom od prošlih godina. Naslušao sam se mnogo priča da su ljudi koji su išli na bum noći provodili u kolima.

Cene za bum bum turiste su katastrofalno veće nego kad bi išao preko agencije, i sve to iz prostog razloga što može im se...
            Pazi, letovao sam u Grckoj 7 godina za redom. Doduse ne od 2000 pa naovamo ali cisto sumnjam da se nesto promenilo. Uvek sam nalazaio bez problema smestaj i to mnogo povoljnije nego preko agencija. Kome treba da je na 20 m od plaze on moze imati problem. Ja necu sigurno jer nikada ne ciljam to uvek odem malo dalje, nista mi nece biti da prosetam. Cene smestaja onih koji NE IZDAJU preko agencija su iste za sve. Kada pogledas agencije videces par vila i hotela da se vrte u krug. Ostali sta rade? Nista? Ne bih rekao. Jako malo smestaja ide uopste preko agencija, jer ljudi preko agnecija traze bolji smestaj blizu plaze a tu neko ko je malo dalje tesko da moze konkurisati. Idealno za nekog ko je dosao na odmor a ne u provod.
            Inace agencije su jako nepovoljne i sto je najgore ja NE ZNAM sta dobijam jer od fotografija nema nista samo price. Uostalom, ako ne nadjem jevtinije nacicu po istoj ceni kao u agenciji ali cu moci da izaberem.
            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Ognjen
              CBC Senator XXL
              • 21.02.2008
              • 438
              • Novi Beograd
              • -

Originally posted by bili

http://www.prohorpcinjski.com
              Nisam odmah video pitanje, izvini.

Ja sam pre polaska nazvao da rezervišem, ali nije bilo potrebe jer sam išao tamo u junu. Za cenu ću te možda slagati, ali za nas dvoje odraslih i dvoje dece, noćenje sa doručkom nije bilo više od 5000. Kome je bitno sobe su jako lepe i komforne. Svi su ljubazni i profesionalni, doručak odličan, stara tradicionalna kuhinja spremljena i servirana na pravi način.
              Mi smo tamo bili već oko 16:00 i pustili su nas odmah u sobu, otišli na službu u Manastir, posle šetnja po uređenim stazama,...
              Uglavnom je odličan način da se napravi pauza na putu za Grčku.

Comment

• bili
                CBC Senator
                • 13.11.2007
                • 208
                • NS

Na sajtu piše da je noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi 1600 din po osobi.

Hvala na info. Danima tražim nešto pristojno i povoljno po Makedoniji, a onda pročitam tvoj post i rešim sve za 15 min.
                VW über alles.

Comment

• casper71
                  CBC Član
                  • 23.01.2008
                  • 33
                  • Kraljevo

Nema sanse da ne nadjes apartman na bum u vecini delova Grcke, i povoljnije je sigurno nego preko agencije (ko ima sopstveni prevoz) a i vidis sta uzimas osim ako neces u prvim redovima do plaze kao sto neko rece to su uzele agencije, oko 05.07.u Leptokariji kad su oni bili vise od pola aprtmana su im zvrljili prazni. Ko na licu mesta ne moze da nadje smestaj za jedno prepodne neka se ubije, jedino moze biti problem jezik, posto neki vlasnici nisu u vilama ali svi imaju istaknute brojeve telefona na ulazu u dvoriste.

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875
                    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

U majku zaboravio sam na taj detalj-jezik. Engleski mogu da pricam do sutra ali niko od starijih ne zna. Jedino po kaficima i buticima..............Srpski razumeju ono malo rukama malo nogama ali preko telefona ce biti problem..............ja jos jedino mogu malo italijanski da natucam ali to je sve od mene.
                    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• marija12
                      CBC Veteran
                      • 15.04.2010
                      • 193
                      • Novi Sad
                      • Stilo 1.9JTD

Originally posted by bili

http://www.prohorpcinjski.com
                      Uf, ovo je prava stvar na pravom mestu. Kad sam pogledao kartu mrsne trpeze voda mi pošla na usta Ovo ću u povratku da posetim obavezno.

Comment

• Zloca
                        CBC Senator XXL
                        • 21.12.2005
                        • 510
                        • Novi Sad
                        • Astra bertone turbo

Sto se tice cene preko agencije, mene je preko agencije 10 dana kostalo 355eur, a tamo sam na ulaznim vratima video neki zvanican dokument na grckom i engleskom od neke njihove organizacije za turizam, da je cena 350eur. Tako da mi je lakse da idem na sigurno, narocito sto imam dva mala deteta.
                        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Night Rider
                          CBC Veteran
                          • 10.12.2007
                          • 127
                          • Banja Vrujci

Danas sam uplatio 10 nocenja u Leptokariji za sebe i suprugu preko agencije 20 metara od mora po ceni od 310eur za apartman.......sto je po meni veoma povoljno tako da ne verujem da moze nesto mnogo jeftinije da se prodje kada se ide na bum

Inace da li je neko bio u Leptokariji kakvo je mesto generalno, idem tamo prvi put do sada sam bio uglavnom u Haniotiu i na Tasosu.
                          http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ksU5guIKnQ

Comment

• nikola_VUK
                            CBC Senator XXL
                            • 20.09.2005
                            • 317
                            • Podgorica - Novi Sad
                            • Mercedes vaneo 1.7

Samo noćenje?

Comment

• Night Rider
                              CBC Veteran
                              • 10.12.2007
                              • 127
                              • Banja Vrujci

10 nocenja ili 11 dana kako god
                              http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ksU5guIKnQ

Comment

• cuculo
                                CBC Član
                                • 03.09.2009
                                • 61
                                • Prilep Macedonija

Isto kao da si kod kuce sve se prica srpski,turisti srbi i makedonci malo grka,plaza puna nema gde da stavis peskir da se soncas ,velika je guzva ,mesto je sreceno i higiena e na visoko nivo,ako ides kolima imas dole par kilometara dobrih plaza i srecenih i nema velika guzva na primer ,Skotina,Platamon,Neo Pori

Comment

Working...
                                X