Crna Gora - prelazak granice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jurke
    CBC Član
    • 20.09.2007
    • 28
    • Novi Sad

Re: Crna Gora - prelazak granice

Originally posted by deki-ascona
    Posto sam (sticajem okolnosti) porodican covek, meni je svaka plaza koja je nosilac tkzv. plave zastavice, dakle van grada, koja nema naseljeno mesto iza ledja, visestruko bolja od bilo koje Budvanske. One plaze oko i unutar Petrovca se uopste i ne mogu nazvati plazama, siroke su 3m a dugacke 300, sa diskretnim mirisom fekalija iz obliznjih restoranskih WC-a. Isto vazi za Budvu. U zalivu ima prelepih plaza sa prirodnom hladovinom gde mozes da se parkiras free tik uz plazu i garantujem da je u takvom hladu temperatura za 10 st. niza od one ispod suncobrana. Zanjice, Perast, plavi horizonti....
    E pa i ja to tražim! Al sam jako slabo upućen gde, šta i kako
    Ja idem u Budvu(imamo besplatan smeštaj) ali radije bih išao na neke mirnije plaže, imamo kola pa mogu biti i malo dalje od Budve, nije problem.
    Pa ako znaš za neku plažu na taj fazon ti mi rekni ovde pa da i ja uživam Vidim da je Perast i ne tako blizu, a Žanjice čini mi se još dalje Ali su baš lepe, bar sa slika sa neta. Prošle godine sam bio u Herceg Novom i požalio gorko, jer skoro i da nema takvih plaža, sve sami bedemi. Ojeli smo se kad smo videli
    A i ostali ako znaju, unapred sam zahvalan!
    Alfa Romeotik

Comment

• Kosovic
      CBC Veteran
      • 14.12.2008
      • 149
      • Vrbas

@Jurke
      Za tebe su onda Plavi Horizonti. Evo da ti objasnim kako da dođeš. Iz Budve kreneš ka Tivtu i Kotoru. Kad dođeš do velike raskrsnice, na kojoj se desno skreće za Kotor, a pravo ide za Tivat, ti skrećeš levo i ideš u mesto Radovići. Samo pratiš put i stižeš do plaže. Ulaz autom je 3e za ceo dan. Predlažem da ti uđeš autom, a ne da ostavljate auto negde van, jer jako brzo zovu pauk i nose.Jedino što me jako nervira je što ti naplate ulaz iako neka mesta za parkairanje, ali valjda nećeš biti kurate sreće.

Comment

• Jurke
        CBC Član
        • 20.09.2007
        • 28
        • Novi Sad

Svaka ti čast Alfisto!!!

Imam GPS pa neće biti problem oko puta i nalaženja, al svejedno hvala na pojašnjenju!!!

A unutra jel se nešto plaća? Ležaljka i tako to? Jel obavezno? Koliko je duga plaža??? Slabo ima slika na netu, a i sve su neke Bože sačuvaj?!
        Alfa Romeotik

Comment

• Kosovic
          CBC Veteran
          • 14.12.2008
          • 149
          • Vrbas

Za ležaljke ne znam, jer ja sam s devojkom pre 2 godine bio u jednoj kući tamo blizu, pa smo se spuštali na palžu i nosili samo peškir. Plaža je stvarno prelepa, prava peščana. Uđeš u vodu i ideš jedno 100m i voda i dalje plitka, ali je extra! Na toj plaži imaš samo jedan hotel, par onih što prodaju vodu i cena je kao da smo u Kuvajtu pa nam nedostaje voda (1-1,5e boca od /l), mali neki kao restoran i to je to. Kad već svraćaš tu, preporučujem ti plažu Oblatno, koja je nekih 5km odatle (imaš putokaz koji se jedva vidi, ideš prema jednom marketu i nastavljaš da se penješ gore). Plaža nije toliko dobra kao Plavi, ali je skorz ok.
          E da, ako budeš išao za Kotor iz Budve, nemoj da se zezneš kao mnogi, pa skreneš desno na prvu tablu. To je planinski put i veruj mi da bi zažalio. Ideš to te raskrsnice gde ti rekoh da ideš za Radoviće i na njoj skreneš desno i ideš kroz tunel Vrmac i ulaziš u Kotor.

Comment

• Miha
            CBC Veteran
            • 16.06.2006
            • 150
            • Beograd

viewtopic.php?f=308&t=43266&start=125

evo ovde sam stavio sliku plaze
            ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
            Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• Jurke
              CBC Član
              • 20.09.2007
              • 28
              • Novi Sad

Hvala obojici!
              Plaža je brutale!

Al sam čitam temu unazad i vidim da se u Budvi plaća parking Jel to svuda globa, po celom gradu, ili samo u centru?????
              Alfa Romeotik

Comment

• nina996
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2009
                • 324
                • leskovac

Jutros sam stigao iz crne gore,nikad lakse nisu me na granici ni pogledali,bas sam zadovoljan i puteve lepo sredili ,ali sam morao samo da uplovim 10e.za prekoracenje i tu su popustljivi nema greske kolko das.poz.
                Pirke

Comment

• Miha
                  CBC Veteran
                  • 16.06.2006
                  • 150
                  • Beograd

Kojim putem si isao iz LE za CG?
                  ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
                  Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• Kosovic
                    CBC Veteran
                    • 14.12.2008
                    • 149
                    • Vrbas

@Jurke
                    Plaća se u celom gradu. Jedino si uvek mogao da ostaviš auto na proširenju na magistrali blizu raskrsnice za Cetinje, mada mi moji rekoše da sad pauk miče auta odatle. Mislim da je najjeftiniji parking kod sajma, nisam 100% siguran. Ako ćeš da se kupaš na Slovensku "kod bandžija", onda ti je najbolja solucija da ideš odma na taj prvi kružni pa levo, imaš parking hotela, pa ispod njega odma javni parking. Plaća se 60 centi.

Comment

• DovlaK
                      CBC Senator XXL
                      • 24.07.2008
                      • 560
                      • Beograd

Originally posted by prolupator
                      Originally posted by DovlaK
                      preselo mi je jer sam se svađao sa gazdaricom, a ona mi razbila auto, a ja njoj demolirao kuću...
                      ??? ??? ???
                      Ma razbili neko staklo i ja otišao da joj kažem i pitam da platim ili šta kako i ona počela da ke*nja kako smi mi hteli da odemo a da ne platimo i kako smo ovakvi i onakvi i ne znam ti šta, a ja otišao da platim onda mi bacila neku solicu s terase na auto lafo slučajno pala blabla i onda je nastupio prekid filma
                      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Laguna 2002
                        CBC Senator
                        • 13.12.2009
                        • 297
                        • Bačka Palanka

Pa vi zamalo da završite u crnoj hronici u Kuriru ili Blicu.

Comment

• Pele
                          CBC Senator
                          • 01.07.2006
                          • 262
                          • Požarevac

Originally posted by prolupator
                          preselo mi je jer sam se svađao sa gazdaricom, a ona mi razbila auto, a ja njoj demolirao kuću...
                          ??? ??? ???
                          Ma razbili neko staklo i ja otišao da joj kažem i pitam da platim ili šta kako i ona počela da ke*nja kako smi mi hteli da odemo a da ne platimo i kako smo ovakvi i onakvi i ne znam ti šta, a ja otišao da platim onda mi bacila neku solicu s terase na auto lafo slučajno pala blabla i onda je nastupio prekid filma
                          Vama baš nije bilo dosadno .....

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Kakvo divno gostoprimstvo
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

dakle .....
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• nina996
                                CBC Senator XXL
                                • 20.03.2009
                                • 324
                                • leskovac

Originally posted by Miha
                                Kojim putem si isao iz LE za CG?
                                Preko pazara najblize nam je leskovac-prokuplje-blace-josanicka banja.pazar .....
                                Pirke

Comment

Working...
                                X