Sta koristite od navigacije i vase misljenje o istom

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stega
    CBC Član
    • 15.04.2012
    • 26
    • beograd uzi okrug

Odg: Sta koristite od navigacije i vase misljenje o istom

dao sam odgovor Chubb-u na pitanje koi je clan zakona pa sam hteo i tebi da kazem druze vidim da intezivno koristis uredjaj ja ga koristim 5.5god kao invalid sam sigurniji sa njim jer prakticno ne izlazim iz auta stoga bih te zamolio ako imas nekoga u delu backe neka ti kazu dali se cesto kontrolisu ovi uredjaji u autu ovde u beogradu veoma veoma retko ali tamo- da -cesto idem tamo kod dece tako da vam ne govorim lazi vec pokusavam da pomognem svakom ucesniku u saobracaju

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Originally posted by stega View Post
      druze moj zasto takva reakcija ja nisam kazao da su me zaustavljali zbog navig. vec da je trazeno odmah da vidi dali je izkljucena opcija na navigaciji za radar neznam koi je clan zakona mozda si ti policajac pa bi trebao da znas da je to zabranjeno odnosno obavezno izkljuciti opciju radar na uredjaju veruj mi nista ne preterujem vbec sam hteo da skrenem paznju drugu koji je trazio savet za nav.preko mob. tel.Na kraju krajeva razpitaj se na prodajnim mestima GPS-a svaki prodavac ima obavezu da skrene paznju na ovo opet ponavljam nema razloga za takve reakcije jer sva nasa voznja se svodi kako ti kazes app? kroz moih 36 god. voznje verovao ili ne imao sam samo 2 laksa udesa gde nisam bio kriv ali naravno bilo je i prekrsaja "pozitivno"bezobraznih jer znas kako je voziti kroz grad drg.pozdrav
      Ma prijatelju nisam mislio nista lose...ne shvati pogresno.Ali zaista dosad jos nisam cuo nesto tako.Cuo sam u prici...a i ti si malopre napisao....ali u praksi zaista nisam.

Izvini ako sam te uvredio, nije mi bila namera.
      Pozdrav
      You can run, but you can't hide.

Comment

• stega
        CBC Član
        • 15.04.2012
        • 26
        • beograd uzi okrug

Odg: Re: Sta koristite od navigacije i vase misljenje o istom

ocigledno se ne razumemo trazili su da pokazem na opciji moje navigacije da je radar izkljucen naravno pregledavsi i dokumenta moja i td i td poz...

Comment

• stega
          CBC Član
          • 15.04.2012
          • 26
          • beograd uzi okrug

naravno da se ne ljutim ovo radimo kako bi se " izpomagali "

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Stega....to su "seronje" koji su po svemu sudeci nekako pokusali da ti izvuku kintu a nisu vise znali kako

500 dindzi je cudo
            You can run, but you can't hide.

Comment

• stega
              CBC Član
              • 15.04.2012
              • 26
              • beograd uzi okrug

pa brate mij skapirao sam ja to ali gde potrefe bas mene sto sam i rekao jednom liku " zemljace gde mene nadje od ovoliko miliona stanovnika da se grebes ako nije izljucen radar ostavljam ti auto samo me odvezi sa suprugom do prve stanice zovi kolegu ali ako je izkljucen daces mi 50 eura kolika vam je "kosarka" u dzep" ocemo tako pitam i pustime covece da idem imam vise god. za volanom nego ti starosti to je bio jedan od slucaja tako da su mi odlicno poznati druze moj nasi plavi a preko ih neces videti skoro nigde dok ne napravis neko cudo

Comment

• noob
                CBC Član
                • 10.09.2011
                • 21
                • Beograd

Kakav radar imaš u gps-u? Ajde malo preciznije objasni. Da nisi gps pomešao sa anti radarima i sličnim stvarčicama za otkrivanje radara? Al to ne moze ni jedan gps!
                Prvi put cujem da je nekom murija gledala u gps! I da traze gps uređaj da pogledaju, mogu da im kažem da nije na prodaju i nema šta da gledaju, neka idu u radnju da pogledaju. Vam pameti, bar u našem zakonu niko ništa nema protiv navigacije. Da neće neko i fabričku da skida? Nema mi to logike.

@tema, Galaxy S2 i igo. Zadovoljan, nemam razlog da kupujem zaseban gps uređaj.

Comment

• stega
                  CBC Član
                  • 15.04.2012
                  • 26
                  • beograd uzi okrug

ocigledno nisi pratio ovu temu ali da ponovim:imamGPS marke easy touch model ET-909E na kojem imas opcija koje hoces izmedju ostalim i ukljuci i izkljuci radar bar tako pise u opciji inace sam koristio i jednu i drugu opciju radi provere samog uredjaja e sada zasto neki policajci proveravaju to mislim da je iluzorno o tome komentarisati mislim da je na ovu temu sa moje strane dovoljno objasnjeno drugarski poz...

Comment

• stega
                    CBC Član
                    • 15.04.2012
                    • 26
                    • beograd uzi okrug

Odg: Re: Sta koristite od navigacije i vase misljenje o istom

kao sto sam vec rekao koristim navigaciju easy-touch model ET-909E mogu vam reci da sam jako zadovoljan ali napominjem da mi je drugar koji radi sa ovim stvarcicama pojacao mape u njoj veoma je prakticna iz razloga sto nije nesto velikog gabarita gde god sam vozio pokazala se kao veoma tacna ima dobar satelitski signal svuda od " jevtinijih " mislim da opravdava moje poverenje u nju

Comment

• misar
                      CBC Član
                      • 20.10.2007
                      • 62
                      • Novi Sad
                      • Fiat Bravo 1.8GT

Originally posted by stega View Post
                      ocigledno nisi pratio ovu temu ali da ponovim:imamGPS marke easy touch model ET-909E na kojem imas opcija koje hoces izmedju ostalim i ukljuci i izkljuci radar bar tako pise u opciji inace sam koristio i jednu i drugu opciju radi provere samog uredjaja e sada zasto neki policajci proveravaju to mislim da je iluzorno o tome komentarisati mislim da je na ovu temu sa moje strane dovoljno objasnjeno drugarski poz...
                      Da li bi mogao da zakačiš ovde sliku ekrana sa tom opcijom? Baš mi je interesantna.

Comment

• noob
                        CBC Član
                        • 10.09.2011
                        • 21
                        • Beograd

A taj model, da da, sad se setih da ima radar i pojačane mape
                        Već zamišljam mog matorog kako vadi veliku fabričku navigaciju iz njegovih kola, demontaža i montaža sitnica

Ti nas malo zaebaeš ili je tebe neko u nešto ubedio poučen tuđim iskustvom i ti nama u stvari prenosiš necije iskustvo verujući tamo nekom na reč?

Comment

• stega
                          CBC Član
                          • 15.04.2012
                          • 26
                          • beograd uzi okrug

prosto neverovatno meni nista drugo ne preostaje nego da te zamolim za malo korektniji odnos mozes da zatrazis moju adresu privatnom porukom preko mejla dodji zemljace pa se uveri iza svake svoje izjave u potpunosti stojim sa punom moralnom i materijalnom odgovornoscu uporedi ovu navigaciju jer je zaista prosirena karta u odnosu na ovakvu klasicnu zaista ce mi biti drago da te ugostim kao prijatelja i da javno ljudima kazes da svi mi u zivotu gresimo drug.poz....

Comment

• stega
                            CBC Član
                            • 15.04.2012
                            • 26
                            • beograd uzi okrug

naravno ako bi mi pomogao kako da je slikam i ubacim na racunar ja sam ti brate titov djak jedino sto bih mogao da uradim da je slikam mobilnm tel. i da ti posaljem na tvoj broj pa je ti prikazi svima to je ono sta ja mogu da uradim povodom tvoga pitanja poz...

Comment

• noob
                              CBC Član
                              • 10.09.2011
                              • 21
                              • Beograd

Pogledao sam specifikacije tvog gps uređaja na netu. Nema radar detektor, koristi igo, 3,5" displej itd. Nikakav ultra giga mega robokap. Nema nikakav razlog da murija prčka bilo šta po njemu. Ironičan sam jer ne bih da neko bude u zabludi i kupi gore pomenuti model jer ima radar detektor ili neke preciznije mape od nekog drugog gps uređaja (takođe na igo).

User @misar te pitao za sliku

Comment

• stega
                                CBC Član
                                • 15.04.2012
                                • 26
                                • beograd uzi okrug

evo upravo pokusavam da ubacim sliku uz odgovor ali mi tesko ide slike od nav.sam postavio u racunar ali neznam da dodam uz odgovor verovatno si ti u pravu ali ja ovu nav. koristim sa pomenutim opcijama ostajem pri tome da ti posaljem slike na mob.da se ne stekne pogresan utisak o meni i mojim komentarima jer ovo meni nije potrebno ali zelim da pomognem svakome za ono sto sam ja siguran nista u zivotu nije tacno dok ja to ne proverim to je moj nacin razmisljanja i ako hoces zivota poz...

Comment

Working...
                                X