GPS navigacija za Eastern Europe ukljucujuci i SCG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Ajde vi koji se bolje razumete pa kazite valja li ovo sta???
    http://www.leadtek.com.tw/eng/gps/overv ... id=8&act=1

Ima jedna firma kod nas prodaje ovaj model za 93eur+pdv ili ti sve ukupno oko 110eura... Firma je Eltosan doo i broj je 026/322-354
    Sta mislite valja li?
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by -Miki-
      Veliko hvala Danijelu 9k za info o tom tom mapi za istocnu evropu !!!
      Nisam znao da je izbacena , jer do skoro je tom rom za nas bio skroz neupotrebljiv , ali sa ovim apdejtom mape stvarno radi odlicno. Naravno pokrivenost nije kao kod britanije ,nemacke ,italije i sl. ali je mapa ipak solidno odradjena i sasvim prihvatljiva za putovanja .
      Inace taj tom tom, jel to mapa koja se ubaci u OziExplorer ili nesto sasvim drugo i koliko je velika ta mapa u MB???
      Inace koji minimalno racunar je potreban da potera sve ovo oko navigacije??? Moze li laptop Pentium I?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Cacanin
        CBC Senator XXL
        • 10.10.2005
        • 343
        • Cacak

Srdjane , momci ja ovde nikako ne mogu da skontam o cemu je tacno rec ...?

Jedno pitanje da li postoji CD ( navigacioni , za navigaciju) gde su mape i ulice u Srbiji...) Jer sam ja u mom autu pronasao CD sa nemackom mapom !

Inace u autu imam veliku navigaciju , moze li to da radi kod nas ??

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Ovde je prica o povezivanju laptopa, mobilnog ili palm-a sa bluetooth gps-om i odgovarajucih mapa... To sto ti imas u autu je nesto drugo i o tome se ne prica u ovoj temi...
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• chuki
            CBC ÄŒlan
            • 15.10.2005
            • 42

Da li je neko uspeo da namesti TT na samrtphone wm5 telefonu? Na PPC sa w2003SE radi kao zmaj... jedino sto nekih gradova bas i nema... beograd je ok, osim sto ne zna koje su jednosmerne... GPS je sa nemerix chipsetom, 30 traje baterija.

Comment

• Danijel 9k
              Banovan
              • 03.06.2005
              • 132
              • N_44.84080 E_20.39600

@chuki

Za windows Mobile 5 na smartfonovima ti treba 5.21 verzija TT i sve radi kao i na PPC - sa jednim izuzetkom - Mnogo sporije - procesor na smarfonovima je uglavnom vestacku usporen da bi baterija trajala duze.

..ali i dalje radi..

Comment

• chuki
                CBC ÄŒlan
                • 15.10.2005
                • 42

Uspeo sam da namestim TT 5.21 i radi prihvatljivo brzo (200MHz CPU)... jedini problem je sto je softver na francuskom? Ti imas englesku verziju?
                Cekaj, nisam razumeo, mislis da je TomTom.exe isti i za PPC i za Smartphone?

Comment

• Darko
                  CBC Senator XXL
                  • 29.03.2005
                  • 528
                  • Beograd

Stavio sam TomTom 5.21 na Nokiu 6680 sa mapama eastern europe 6.08 i sve perfektno radi...tj nema govora ni o kakvim usporenjima hvala bogu. E sad, uzeo sam od drugara GPS prijemnik, probao kako to radi i izuzetno sam zadovoljan i definitivno odlucio da uzmem i sebi BT GPS. E sad ako neko ima neke blize inf, gde, koliko i tako to...

Comment

• Danijel 9k
                    Banovan
                    • 03.06.2005
                    • 132
                    • N_44.84080 E_20.39600

@Darko
                    Ma TT sjajno radi na Simbianu, ali to je razlicit program od onoga koji treba Chuki-u - on koristi Windows Mobile 5
                    Trenutno nemam ni jedan BT GPS za prodaju, ali ako te zanima nesto ozbiljije - tipa specijalizovanih PNA uredjaja, imam par komada, trenutno ih otkljucavam za TT pa ce biti za par dana.. PM slobodno

@chuki - posalji mi e-mail na PM pusticu ti .exe fajl sa kojim samo zameni postojeci u Program files / navigator / direktorijumu

Pozdrav

Comment

• Darko
                      CBC Senator XXL
                      • 29.03.2005
                      • 528
                      • Beograd

Nazalost, finansije mi trenutno dozvoljavaju da razmisljam samo o nekoj BT GPS varijanti jer je to najjeftinije. Hvala u svakom slucaju na ponudi i ako ti nije problem javi kad i ako budes imao nesto od BT GPS posto meni to nije toliko hitno sad...

Comment

• chuki
                        CBC ÄŒlan
                        • 15.10.2005
                        • 42

dogovoreno...

Comment

• Nikola
                          CBC Senator XXL
                          • 29.09.2004
                          • 975
                          • Indjija/Vojvodina

Da li je neko konkretno probao ili zna da li je 100% sigurno moguce kacenje externog GPS BT prijemnika na Motorolu A925?

I koliko je upotrebljiv ugradjeni GPS prijemnik, za koriscenje u autu?

Naravno, da li je nek sve ovo isprobao sa TomTom softverom?

Hvala!
                          .:Cuore Sportivo:.
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• TAZZ
                            Banovan
                            • 30.05.2005
                            • 1409
                            • NBGD,SERBIA

GPS u Motoroli A925 je upotrebljiv...Po Beogradu nije Gresio.. Imao telefon....
                            Samo Ubija Bateriju...

Comment

• Nikola
                              CBC Senator XXL
                              • 29.09.2004
                              • 975
                              • Indjija/Vojvodina

Mislim da baterija nece biti problem jer ce se prvenstveno koristiti u automobilu.

Sutra dobijam jedan, pa javljam utiske.

Za pocetak cu koristiti SmartCom GPS i pokusacu da ubacim mapu moje okoline.

KAsnije ide test sa externim BT GPS prijemnikom i naravno TomTom
                              .:Cuore Sportivo:.
                              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• Danijel 9k
                                Banovan
                                • 03.06.2005
                                • 132
                                • N_44.84080 E_20.39600

@Nikola:
                                Probao sam TT za simbijan sa mapom istocne evrope na A925 sa eksternim BT GPS - radi lepo.

Sto se tice koriscenja u autu - treba ti stabilisan 12>5V ispravljac i to koji drzi 1,5A - tek tada ces moci koristiti Motorolu u kolim sa stalno ukljucenim BT i da ti se istovremeno puni baterija. Takav ispravljac je oko 20-25?

Ugradjni AGPS prijemnik: dobra igrackica za ulazak u svet GPS-a i nista vise. Sto rece TAZZBOY - baterija - sad je vidis, ondas ukljucis AGPS, sad je ne vidis.

Comment

Working...
                                X