Signal sa bregaste se javlja u nepravilnim razmacima,pretpostavljam da ima samo jedan prorez na zupcaniku i da mu nesto ometa signal.
DODGE NEON
Collapse
X
-
hm,ja bih prvo skinuo gornji poklopac zupcastog,zatim upalio pratio kako se ponasa kais dok se greje motor.
vrlo moguce kada se ugreje spaner da "olabavi" kais pa da se dobije slican efekat kao kada prezupci,s tom razlikom sto ne bih stizao ventile vec bih samo setalo paljenje odnosno signali CKP i CMP
opet ne mora da znaci,da li je moguce voziti auto na vecem broju RPM kada pocne da se greje,to jest da li trokira ako se sa hladnim izadje na autoput i drzi konstantna brzina(obrtaji)Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
ups,sad sam tek pogledao ono na šta si potrošio 2 sata života,mislim da gavrina priča pije vode.upravo lupam glavu ima logike da kada se ulje ugreje olabavi španer,e sad nisam pametan da li može toliko da izvede iz faze motor
Comment
-
-
ako zatezač popusti bregasta će krenuti u smeru ukretanja,jer je vučna strana kaiša vuče,ali nam se oscilogram ne govori tako,ili se varam što više gledam manje vidim
Kud je otisao signal bregaste u odnosu na koljenasto vratilo.
Comment
-
Comment