Opet dosadni ja.
Kako vam se ovo čini, pri kraju sam sa sklapanjem ECU na bazi MS sa željom da nešto slično uradim na mom identičnom motoru.
(Umesto KE sistema MS EFI kontroliše istovremeno benzinske injektore i LPG)
Imam benzinsku pumpu, brizgaljke, magistralu i regulator pritiska sa BMW M30 3.5l motora (nije problem da se uradi nova magistrala).
Za TPS ću se snaći mada koliko vidim ponajviše se oslanjaju na SAAB-ov.
Glavni problem je mapa, dakle ima li neko na ovem forumu ko bi se umio ovim pozabaviti?
Naravno potrudiću se da je nekako izvučem od "goriluxa", ali je problem što je njemu na pameti optimizacija za turbo verziju.
Da skratim, ima li neko ko bi mogao pomoći oko optimizacije mape za gas ukoliko je ovakvo nešto izvodljivo, ili da ukaže na moguće rešenje?
Mislim da će se već naći neko.
Trenutno,ako si krenuo u taj projekat,imaš većih mozgalica.
Kad završiš sa benzinom,a ti nas obavesti da se konsolidujemo .
Otekle mi oči dok sam pročitao celu temu . I nisam našao ništa o ovakvoj zanimaciji.
Honda prelude 1986 dva Keihin CV karburatora 1.8L 77KW @5500rpm (78KW po saobraćajnoj)
Naglasio sam tip karburatora zbog par tema koje sam čitao vezano za plin. Daklem to su horizontalni (sidedraft) karbovi sa vakum klipovima (neko reče šiberima), koji kontrolišu "drugo grlo".
Znam gde bih radio, kad budem imao para, cenjen i ovde na forumu (pitanje je da će hteti da se bakće) no to nije ni pitanje. Kaže može li.
Zanimaju me predlozi, dal je moguće kombinovati sisteme uspešno, tipa cevka+mešač, bušenje+mešač, ili šta vam već pada na pamet.
Šta se dešava sa sa automatskim sauhom on dođe pod mešač (ili da se vratim u klupu)
Probleme sa razvodnikom moraš da rešiš da bi imao kvalitetan rad na benzinu kao bazu za rad na gasu. Loš rad motora će biti još više izražen na gasu kroz loše paljenje,loš ler,nedovoljnu snagu,veliku potrošnju. Napravi dobru osnovu i ne boj se za rad na gasu.
Za taj model postoje mešači sa kojima nema problema na gasu u smislu paljenja,rada na leru ili vuče. Verujem da ga,posle ugradnje gasnog uređaj, nećeš maltretirati benzinom
To me je i zanimalo, mešači, znači postoje adekvatni mešači za CV karburatore. Nisam ni mislio da samo bupnem plin, naravno da ću da sredim paljenje. Nego je pitanje bilo više iz radoznalosti (iz naslova teme). Imam utisak da sam paljenje doveo do zadovoljavajućeg sa ovom opremom koju imam, ali mi je servis karburatora malo skup i radije bih ulužio te pare u plin. "Znam" da su karburator i sistemi za snabdevanjem gorivom, praktično bez funkcije u plinskom sistemu, otud i pitanje.
Re: Moze li gas - plin u 2010 Ford Fokus 1.4 80ks?
Zdravo ljudi,
gledao u salonu fokusa 1.4 (po onoj veoma povoljnoj ceni) i pitam da li ugradjuju plin u ovlascenom servisu.
Kaze prodavac "ne, nije motor podesan."
Sto?
"to je nova vrsta motora sa keramickim vodjicama ventila i moze da dodje do ostecenja" ...
Sad - meni je cela ta prica u najmanju ruku cudna, ali covek radi u proaji pa valjda i on nesto zna...?
I sta covek drugoda uradi nego da priupita ljude koji bolje znaju
Dakle, da li moze da se ugradi (verovatno nakon isteka garancije) plin u Ford Fokus 1.4 80ks?
Hvala unapred na odgovorima,
pozdrav
++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Izgleda da je otkazao Smart Distributor na mom autu. Auto je Citroen Xsara Picasso 1.8 iz 2001. godine sa (fabrički) ugrađenim BRC Fly-Gas sistemom.
Ovaj auto ima plastičnu usisnu granu i objašnjeno mi je da je rizično pokušavati bilo kakavu reparaciju distributor-a zbog mogućeg uništenja usisne grane u slučaju detonacije (kako ta reč zastrašujuće zvuči...).
Elem, postoji varijanta zamene ovog dela, ali je njegova cena preko 300eur (verovatno oko 350), a ne postoji nikakva garancija na deo ili ugradnju.
Iskreno, jako sam bio zadovoljan BRC-om dok je radio. Sticajem okolnosti, prvi kvar plinskog uređaja otkad sam kupio auto (pre manje od godinu dana) je bio i njegov poslednji.
Bio bih vam zahvalan ukoliko biste mi preporučili neki uređaj, koji bi odgovarao mom autu, a da je (ako takav postoji) što jeftiniji među koliko-toliko kvalitetnijima (znači nešto preko minimuma kvaliteta/pouzdanosti).
Da li bi nešto od već postojećih delova ugrađenog plinskog sistema moglo da se iskoristi kako bi se smanjila cena ugradnje novog (boca, nešto od instalacija...)?
Samo da spomenem da ovog puta bih iz opticaja izbacio BRC iz prostog razloga što postoji samo jedan autorizovani servis (koliko sam skontao) i to na 150KM od mog mesta stanovanja.
Bilo bi super da spomenete i ako imate i preporuku za neki dobar servis u Pomoravlju, koji bi mogao da izvrši ugradnju predloženog uređaja.
Ima kod Vas dole u Cacku,neki lik sto ugradjuje Prins uredjaje...raspitaj se u Fordovom salonu,negde prema Ljubicu...ali mislim da je to bas skupo...od jeftinijih a dobrih stag+tomasseto...moze da se iskoristi boca i multiventil sigurno,za ostalo sa majstorom videti
Comment