Meni je za sada najmanja potrošnja kada sipam u auto centru Boban,
a i kada odem da napunim praznu bocu stane manje plina nego na drugim pumpama,
manje plaćam plin sad za 53.90 nego ranije kad je bio 47.5 a sipao sam na omv-u i eko pumpama.
I ja sam sipao pre neki dan, bas cu da vidim kolko ce da predje. Standard na NIS/Eko mi je 220 km sa 28L gasa.
MBG pumpa posle M. M. Luga, pre Kaludjerice, 49.5 dinara. Kako izgleda, plin bez neke mane (jos ga trosim).
Video sam bar jos jednu pumpu na smederevskom putu sa istom cenom, ali zaboravih koju...
Rajko
P.S. Zaboravih, natocio u subotu 20.-og... valjda jos drze cenu.
Opet uzeo jutros na istom mestu, cena 49.9 dinara. Otvorili jos jedno tocilo za gas, i bogami ima guzve. Plin ODLICAN.
Rajko
Pa i ne bih se slozio sa tobom druze da je plin odlican ,mogu reci da je prosecan a daleko od odlicnog i jos jedna stvar je da i kraduckaju jer su mi u boci od 40 l sipali 42 l kako nemam pojma
Na svim MB gas pumpama je 53 din. , cak je do pre par dana na njihovoj pumpi na pocetku Smederevskog puta bio 49.90 !? Ne znam sto je ta cena bila samo na toj pumpi, a na ostalim njuhovim 53 din.?
Ja mogu da potvrdim za Centar Boban na Dorćolu,što se tiće plina!!!!
Sipao sam tamo pre par dana,inače gde god da sipam potrošnja mi je išla od 11,5 - 13 l u svim vremenskim uslovima i u svim godišnjim dobima!!!
Sipao tamo potrošio,otišao opet i potrošnja mi 9,3 l
Auto ide kao i kad sipam na bilo kom drugom mestu.
Proveriću još jednom,ali mislim da je to to.
Cena 53,9 din.
Milina.......
Samo da ih ne ureknem
MB gas na Zrenjaninskom putu 55din/l i ostale pumpe na Zrenjanincu ( 2 OMV i 2 Lika promet) 55din/l, za izbegavanje.
Takodje EKO i KryoGas ispod Bogoslovije 55din.
Ja mogu da potvrdim za Centar Boban na Dorćolu,što se tiće plina!!!!
Sipao sam tamo pre par dana,inače gde god da sipam potrošnja mi je išla od 11,5 - 13 l u svim vremenskim uslovima i u svim godišnjim dobima!!!
Sipao tamo potrošio,otišao opet i potrošnja mi 9,3 l
Auto ide kao i kad sipam na bilo kom drugom mestu.
Proveriću još jednom,ali mislim da je to to.
Cena 53,9 din.
Milina.......
Samo da ih ne ureknem
Cena jeste 53.9din, a za kvalitet ne znam. Prosao juce ali mi gas bio na 4 diode
Meni se do sada najbolje pokazao gas na EKO pumpi kod bogoslovije (55din/l), auto odlično vuče, za nijansu manja potrošnja nego na drugim pumpama.
Sinoć sam krenuo do EKO pumpe da sipam gas, ali je bilo istakanje u toku pa sam bio primoran da sipam preko puta na KRYO GAS-u. To je neverovatno koliko se auto kilavi. Jedva čekam da ga potrošim i odem na EKO da sipam gas.
Blago vama u PO. Ovo je bezobrazluk sa cenama u Bg i Vojvodini
Pu,pu,pu !!
Nego,u zadnje vreme sam batalio EKO zbog velike potrosnje.Zasad OMV ima OK gas.Probao sam malo i NISov gas,izgleda da je OK.Danas sam naduvao puno bure NISovog pa cu izvestiti kakav je .
do sada sam obicno sipao na MB pumpi kod ade i bilo je standardnih 380km za punu bocu gde stane max 42l
odem ja na ELP pumpu kod arene, sipam pun(41.5l) i tako u cugu predjem 240km
niko me nije prevario, rezervoar je bio prazan skroz i nije vise stalo nego sto inace staje, plin ne curi i radi sve kao sat..
Ponovo se vratim na MB i testiram, ko zna sta je, bilo mi ekstremno cudno kad ono stane standardnih 42l i tako ponovo predjem 380km
pitajte me gde necu vise nikada da sipam..
P.S.
dok sam tocio na ELP-u, primetim da im je bio nizak pritisak, negde oko 5bara i to mi bilo cudno.. izgleda da je katastrofalno los odnos propan/butan smese
Comment