Re: Pumpe za izbegavanje ili za pohvalu...
MBG pumpa posle M. M. Luga, pre Kaludjerice, 49.5 dinara. Kako izgleda, plin bez neke mane (jos ga trosim).
Video sam bar jos jednu pumpu na smederevskom putu sa istom cenom, ali zaboravih koja je...
Rajko
MBG pumpa posle M. M. Luga, pre Kaludjerice, 49.5 dinara. Kako izgleda, plin bez neke mane (jos ga trosim).
Video sam bar jos jednu pumpu na smederevskom putu sa istom cenom, ali zaboravih koja je...
Rajko
. Onom liku sto je neuspesno palio, plamen iz auspuha pola metra. Mozda ja nisam ranije video ni cuo pravu detonaciju, ali ovo... uh. A lik, nastavi ladno da cacka po motoru (srafcigerom), 'oce posto poto da ga upali. Kazem mu, daj da ti pomerimo auto u stranu, pa pozovi pomoc, i cekaj. Pogledao me k'o da sam kuzan... i ja skontam da baja NIKAD ne prlja ruke
Ako ikad udarim nekog pajserom u radionici, to će biti zato što naglo doda gas kad sam nagnut nad motor koji je neispravan.
vas Knez, ne bih mu plin platio ni 45 dinara. To je prava taksistička pumpa, tj. za sve koji "voze" na <2000rpm, stavljaju "samo malo prljave" filtere i na kola od 150-200 konja gume na kojima piše sigurica™
Comment