Posle ovoliko potpitanja zaboravio sam o kom je autu rec.... Ocigledno da treba da smanjimo sifrovanje u odgovorima.
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
Ajde da ja uskočim kao padobranac!
Nedavno sam atestirao novougrađeni sekventni gasni uređaj posle višečasovnog birokratskog maltretiranja. Kao potvrdu uspešno obavljenog atesta dobio sam potvrdu- uverenje, kako god da se to zove, i nalepnicu ( papirno-kartonsku koja će izdržati jedno 6 meseci u vlažnim uslovima eksploatacije vozila ) koja se lepi na B ili C stub vozila. Začkoljica je da nisam dobio LPG nalepnicu za staklo, atest je napisan isključivo na ćiriličnom pismu ( da se razumemo ja sam isključivo za pisanje dokumenata na ćiriličnom pismu u našoj državi). Kako u inostranstvu dokazati policiji da je vozilo atestirano za vožnju na auto gas? Pisao sam primedbu u vezi nalepnice Centru za motorna vozila, na koju mi oni ljubazno nisu ni odgovorili, ali za 11 000,00 dinara+nova saobraćajna zaslužujemo bar jednu nalepnicu od 50,00 da me ( nas ) ne bi isključili iz saobraćaja u nekoj drugoj državi.
Comment
-
-
Last edited by kostaB; 24.04.2013, 23:26.
Comment
-
-
- Glavni cilj je da se broj zapaljivih automobila smanji u Srbiji, a naročito broj ljudi koji su tako nastradali – kaže za Telegraf.rs Milan Božić, savetnik u Ministarstvu saobraćaja.
a na istoj stranici i ovaj naslov ////
TUŽNI BILANS: Ceo srpski grad nestao u saobraćajnim nesrećama za dve decenije
Comment
-
-
Originally posted by TSS View PostAjde da ja uskočim kao padobranac!
Nedavno sam atestirao novougrađeni sekventni gasni uređaj posle višečasovnog birokratskog maltretiranja. Kao potvrdu uspešno obavljenog atesta dobio sam potvrdu- uverenje, kako god da se to zove, i nalepnicu ( papirno-kartonsku koja će izdržati jedno 6 meseci u vlažnim uslovima eksploatacije vozila ) koja se lepi na B ili C stub vozila. Začkoljica je da nisam dobio LPG nalepnicu za staklo, atest je napisan isključivo na ćiriličnom pismu ( da se razumemo ja sam isključivo za pisanje dokumenata na ćiriličnom pismu u našoj državi). Kako u inostranstvu dokazati policiji da je vozilo atestirano za vožnju na auto gas? Pisao sam primedbu u vezi nalepnice Centru za motorna vozila, na koju mi oni ljubazno nisu ni odgovorili, ali za 11 000,00 dinara+nova saobraćajna zaslužujemo bar jednu nalepnicu od 50,00 da me ( nas ) ne bi isključili iz saobraćaja u nekoj drugoj državi.
Ukupno ja sam antiprotivan da se piše sve na Ćirilici jer sam ceo život pisao an Latinici i to niko ne može da mi oduzme dekretom preko noći a sve u pozitivnom cilju za koji vidimo svakog dana koliko je pozitivan za nas. No to niej tema ovog foruma..
Što se tiče teme, u inostranstvu niko nema šta da ti čita atest niti pritisak u gumama il ibilo šta slično dok en napraviš udes a onda je jedino bitno da imaš osiguranej koje ćepokriti štetu, daklem uredno registrovano vozilo i zeleni karton (tamo gde još treba) kao dokaz da je osiguranje plaćeno.
Ta šibicaenaj sa čitanejm i pitanjem da li imate atest pripadaju susedima koji kad j sezona može proći omanji tenk na krovu ali van sezone kad je dosadno ona ide pitanje a jel imate atest...
To je jedini slučajgde bi mi bilo drago da me pita i ja mu pokažem atest na ćirilici.
Pre 400 godina kad sam prvi put išao onako iz ćefa za Solun imao (imao sam besplatnu kartu) a bio je prvi maj pa par dana slobodno, zamalo nisam ostao u vozu do Atine jer je Solun pisalo sa onim njihovim THE (SUMA) alonike i ja sam to onako iz dosade čitao jedno 5 minuta i dok nisam ukapirao... A onda je bilo izlazi napolje budalo... Mada ko zna, da sam onda otišao do Atine, ko zna gde bi bio danas
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostUkupno ja sam antiprotivan da se piše sve na Ćirilici jer sam ceo život pisao an Latinici i to niko ne može da mi oduzme dekretom preko noći a sve u pozitivnom cilju za koji vidimo svakog dana koliko je pozitivan za nas.
Comment
-
-
Ijao, sad sam tek pročitao šta piše na linku... Ne smem komentarisati, atetirci mi ne mogu ništa a li ovi će me zatvoriti. Ukratko, oni misle da smo mi volivi, jer samo ta životinja može da trpi sve i svašta, mi možemo da trpimo sve i svašta pa iz toga onda proizilazi da su oni u pravu.
Comment
-
-
Jel zna neko aktuelno stanje za nas koji vise nemamo TNG u autu? Jel samo AMSS moze da mi izda papir da vise nemam TNG ili moze jos negde? Jel ima neko da radi subotom? Cuo sam da treba da se zakazuje, kako se ****no zakazuje? Kolko traje procedura da bih mogao konacno da registrujem auto?My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Originally posted by chobo13 View Postovo im je najzesca izjava!!ne pamtim da sam skoro cuo da se neko zapalio na plinu.znam da je bilo par slucajeva al da je to toliki broj zapaljenih da mora da se smanji i da ce to postici ponovnim reatestima,nema dalje...toliko o bezbednosti...
Sad je laganje podignuto na drzavni nivo, nema vise medjunarodnih kredita, sad deru sopstveni narod, koji ih je doveo na vlast.
Comment
-
-
Evo sveza informacija za one koji su kao ja izvadili TNG iz auta, a i ostale koji moraju ponovo na atest (Beograd i okolina):
u AMSS na zrenajninskom putu mozete da atestirate plin bez zakazivanja, ako dodjete ujutro i dobijete broj kad predate dokumenta. Verovatno je tako i u Ruzveltovoj, samo tamo ima manje mesta i rade samo do 15h.
Kad predate dokumenta, na tabli imate primer kako je potrebno popuniti 3 uplatnice (250din+250din+3000din) ako ih niste prethodno uplatili. Najbliza posta je kad krenete zrenjaninskim putem nazad ka gradu, kad prodjete raskrsnicu ka Kotez-u, pa sledeca ulica desno. Postoji i neko uplatno mesto AMSS u pravcu zrenjanina, ali ne znam nista o tome.
Kad se vratite nazad sa uplatnicama, odnesite ih gore na sprat u sluzbene prostorije da bi kompletirali dokumentaciju. Posle toga ostaje da po suncu cekate par sati da dodjete na red. Morate da budete tu oko garaze jer prozivaju. Prednost imaju oni koji su zakazali. Ja sam imao broj 29 koji sam dobio kad sam dosao oko 9 ujutro, i dosao sam na red tek oko 13:30.
Gledajte da na atest dodjete sa praznim gepekom, jer cete morati da SVE izvadite iz gepeka. Kad sam ja bio, vise od pola ljudi su vratili nazad, zbog stare boce, ili zato sto cevi i creva nisu menjana. Znaci gledaju kao da je instalacija nova i mora da bude usaglasena sa novim propisima.
Kad zavrsite atest, salju Vas na tehnicki pregled, koji mozete da obavite odmah tu. Ako kao ja idete negde drugde na teh. pregled, OBAVEZNO obratite paznju da na tehnickom pregledu popune obrazac na POLEDJINI izvestaja o atestiranju. Nakon toga se vracajte nazad u AMSS gde ste atestirali vozilo da im dostavite papire sa tehnickog, i onda oni to salju agenciji za bezbednost saobracaja na mail. Ako mail posalju pre 12h, agencija odgovara na mailove posle 15h istog dana. Nakon toga AMSS stampa uverenja o atestu koje je neophodno za registraciju i to salje post expressom.
Kako se zakazuje pregled, ne znam, jer se na telefone ili ne javljaju ili je non stop zauzeto. Kolko sam cuo, kad se zakazuje pregled, najblizi termin za atest je po 20dana.My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Kako proveravaju ovi na tehnickom pregledu i u sup-u, da li stari atest jos uvek vazi ili ne? Imaju pristup nekoj bazi podataka, ili samo na osnovu onog papira, koja mora da se nosi pored saobracajne? Na mom papiru pise na prvoj strani:
Broj: 016-25/15535/04
Reg.BrojU xxx-xx
Vazi do: 29.06.2014.
Novi Sad, 03.07.2014.
Znaci i pored Novog Sada stoji datum 2014, pretpostavljam da je zbog greske. Da li postoji sansa, da cu mocu da iskoristim ovu gresku i da registrujem auto bez reatesta, posto ne pise na potvrdi, kad je izdat atest?Ili taj /04 ipak znaci godinu, kad je izdat atest? Razmisljam samo o mogucnostima kako da dodem do registracije, jer ce mi trebati auto u junu, i niko ne moze da kaze, da nisam hteo da sve sredim na vreme, kad mi istice registracija 26. maja...
Comment
-
Comment