Nesto nisam cuo da je to tako... Ovo je kako sam shvatio iz teksta opet misljenje nekakvog pravnika kurajbera. Dok ne dodje dopis na tehnicke preglede nista se ne menja. Kad dodje dopis onda cemo lepo svi da tuzimo agenciju ili mup ili svejedno pa nek se dogovore ko ce da nam vrati novce od prepravki i reatesta.
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
pricah sa atestircem i sa ovima sa tehn pregleda,zasad sve po starom,nikom nista ne govori o prekidu reatesta,ali nije iskkljuceno u narednim, danima.ljudi zovu i raspituju se,mada za sad niko ne dolazi na dogovorenu prepravku.vrlo moguce da ce nesto promeniti...a ovo do sad je kolateralna steta??
Comment
-
-
-
Comment
-
-
ma nisu hteli da mi daju kintu da hvali kako je ovo bitno za bezbednost na planetarnom nivou, inace... bilo bi" treba atest na svakih 6 meseci(tri puta dnevno posle obroka) to je za vase dobro. pa vozite bebe, dede, i ostalu rodbinu u tim kolima".....
Comment
-
-
Ja malopre poslao e-mail ABS-u,da mi kažu,dali se moj auto i dalje zove Audi,jer je proizveden 1996,tako da je prošlo više od 5 godina,s obzirom da oni obaraju retroaktivno, dokumenta.Pa sam ih zamolio i da me obaveste gde da idem da mi produže važnost naziva vozila.Sutra ću da im pošaljem i upit za menjač i tako ću svaki dan za svaki deo.Kažu,"magare se tovari,dok je u blatu".
Comment
-
-
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Originally posted by speedplus View Postniste vi magarci,vi ste radili po magarecem zakonu,jer se tako mora, ili bi isli peske
Comment
-
-
Ova tema je pocela od Pante, koji nam je objasnio kako ce nas j....., a sada mislim da je vreme da se prebaci u temu "a u medjuvremenu, u Srbiji".
Poenta je u tome, da na gas voze i advokati i sudije, pa su iskoristili svoje znanje i veze i tuzili ovu nasu "ZONU SUMRAKA" Ustavnom Sudu, pa ce malo i da profitiraju.Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!
Comment
-
-
Vec par dana se govori o ukidanju reatest-a ali nikako da neko zvanicno reaguje i okonca ovaj cirkus.Meni istice registracija za 3 dana,otkazao sam prepravku uredjaja (koji je ugradjen 2008. i imam uredan atest na 10 godina) koja bi me izasla minimum 15000 hiljada misleci da ce to ubrzo da se zavrsi.Svi daju samo neko svoje misljenje,videcemo da li ce danas Alvirko da potegne ponovo ovo pitanje pa mozda neko reaguje expresno.Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
Comment
-
-
Nema ništa novo Alvirko i svi obušmani za zaštitu prava gradjana jedu burek jer su kifle pojeftinile i unose nemir zarad jadnih poena kod javnosti.
Stvar je prosta, niko od njih nema pravo da menaj zakon ali mogu da pričaju šta hoće. Promeniće se onog momenta kad tehnički pregledi dobiju dopis od SUP-a (kao što su dobili da se radi) da ne treba više da maltretiraju ove što imaju još uvek važeći atest izdat na 10 godina.
Vrlo je diskutabilno kak oće objasniti dosadašnjim "pacijentima" da su se eto malko zjebnuli i potrošili ljudima pare a ovi nadalje ne moraju jer su u ruskom ruletu bili an 5 burencetu i nisu srećom stigli an red. Drugi pozitivan način je da se svima vrate pare za maltretiranje pa i meni za novu saobraćajnu i za reatest ali bi trebalo i majstori da vrate pare za prepravke a onda i oni što su prodali nove boce itd...
Kad to doživim idem u peMziju... Pu Pu Pu pomeri se smesta, vidi budale šta govori... Ne bih nikad otišao u peMziju a to nije lepo
Ukratko, zjebite sve ove što njajuke po televizijama i novinama nego pravac na tehnički i taj čika je za sada vrhovni poglavica za vaš problem, ako on kaže možeš proć, lago tebi a ako ne, onda ideš kod čika majstora i bereš kožu na šiljak
Comment
-
Comment