Ja platio 13600 dinara novu bojler bocu i multiventil sa zamenom pre manje od mesec dana.
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Pred novu godinu sam uvezao auto sa plinom. Da sam znao koliko je komplikovano nikad nebih kupio auto na plin. Komplikacije oko atesta su trajale mesec ipo, i jos su mi izmenjali pola cevi i ventila (po recima servisera skidao je bolje a stavljao losije ali tako zakon nalaze). Cisto izivljavanje ovih iz agencije za bezbednost u saobracaju.
Comment
-
-
sve ima svoj vek,ma koliko dobro bilo.Bitno je informisati se pre kupovine.Holanđanin prvo izračuna,pa ugradi plin,vozi auto 10 godina,jer je tako izračunao i onda ga proda nekom sa brdovitog Balkana.A na brdovitom Balkanu,nema više ništa džabe,osim što u pojedinim slučajevima,kad nešto platiš,džaba si plaćao
Comment
-
-
Poludecu od ovog reatesta
Menjanje boce, ventila i creva kostace me 140€
Moram da pomerim mesto punjenja sa sasije kioja je fabricku odredjeno na mesto ispred branika gde se moze mnogo lako polomiti.
Pre 5 godina kada sam radio atest nepismeni radnici na atestu su mi napisali da imam BRC isparivac, posto nisu culi za Koltec pa zbog njih je pitanje da li cu moci da uradim reatest bez papirologije, koju nemam
Comment
-
-
Originally posted by milosnis1984 View Postnjih je pitanje da li cu moci da uradim reatest bez papirologije, koju nemam
Comment
-
-
Originally posted by milosnis1984 View PostPoludecu od ovog reatesta
Te tako, pogledaj dokle ti važi stari atest, a onda polako u AMSS po obaveštenje.
p.s. Nije ti ovo neka uteha, ali možda ne moraš odmah da se pružaš i za tih 140 evrona kad već plaćaš registraciju.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Golf (svi osim jedinice) ne prolazi sa tocak bocom ako je boca menjana ili je nova ugradnja iz razloga sto se rezervoar za gorivo nalazi ispod rezervnog tocka pa ne moze da se obezbedi propisna ventilacija. Klekni i zaviri ispod lezista rezervnog tocka. Ako nema rezervoara nema ni problema.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Nazoveš prodavce, pitaš pošto su delovi i prestaneš da se čudiš...
Comment
-
-
Potreban brzi odgovor na pitanje:
kako rešiti problem izgubljenih papira za bocu i multiventil? Nova boca (2014), nov multiventil....ugrađen početkom godine, u međuvremenu zatureni papiri,a atest se bliži....
Comment
-
Comment