Sinoc na "Eurogas"-u,na Galenici 36,90."Merkur" u Visnjickoj 35.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
kod mene u Krusevcu ga ima svud i dalje je 37din....Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Veceras Euro Gas na Galenici 38.9, kazu da rafinerija ne isporucuje iz nekog razloga gas i da ga vecina pumpi nema, dok oni uvoze iz Madjarske. Gazda je video da moze jos da zaradi pa su digli cenu dok se ne stabilizuje trziste!
Postoji samo jedno logicno objasnjenje: "Srbija"!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Jedan prijateljski savet svima,kad god dignu cene plina vi se samo setite cena benzina je trenutno oko 89 dinarai bice vam lakse
Ovim ne opravdavam poskupljenje,nego samo malo da vas oraspolozimTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Originally posted by dekidekipozdrav jashime!
off (poslednji)
napisah "ispod 12" tako da, nisi nista drugacije napisao!
elem, koliko tvoja corsichica ima kg? i koliko KS? (Alfa 155, 1355kg, 150KS)
kraj poslednjeg off-a
poz.Corsa B 2.0 16v TURBO
Comment
-
-
AVIA na putu kovinski most-USSteel Smederevo, znaci od kovinskog mosta prema auto putu, pre 2 dana 36 din. Pumpe nema na auto-gas karti koju sam dobio od Ivana T. jer je sa radom pocela pre 15-ak dana. Pozdrav!EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Subota uvece : ELP Vrcin 38,10,Morava Pertol,prva pumpa od auto-puta ka PO 37,00.Kaze cika,cena ce gore,nesto ga nema
!a u cetvrtak sam tu tankao po 32,00 za lit!!!
Al' sto rece Ivvan,benza=89,50 !!!loodilo
Comment
-
-
U Uzicu, zaboravio sam kako se pumpa zove posle glavne bolnice u Krcagovu plin je 40.50dinara...Ovde kod mene u Bajinoj Basti je 39.90 ali ga vise nema nego sto ima, tako da ako prolazite ovuda planirajte negde drugde da sipate... Ako dolazite iz pravca Uzica, onda u Uzicu sipajte, ako dolazite preko Valjeva, onda sipajte u Valjevu a ako dolazite iz pravca Sapca i Loznice sipajte u Ljuboviji...
Pozdrav!Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Isao ja na more 30 jula na relacijiubotica-Sabac-Valjevo-Uzice-prijepolje-Podgorica-petrovac-Dobrota i sipao onaj "famozni" GAS u Sapcu u industriskoj zoni po 31,50 din i sav u cudu koliko je jeftin skoro se nisam usro u gace od srece kako sam dobro prosao,ali medjutim gle cuda, stigao ja do Prijepolja da dopunim tank za dinare,i kad sam izmerio prosecnu potrosnju, kad ono moj PUNTO od 1100 cm3 popio oko 12 litara na 100 km
popizdeh jednostavno !!!Eto to je gas od 31,5 din!!! TESKO DJUBREEEE
Comment
-
Comment