Nije Avis nego Avia.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Kod laste na autoputu Nis Beograd 37 din juce sipao. Inace oko Cacka je cena ujednacena iymedju 39 i 40din.
Comment
-
-
kod Secerane ima cena 39,90
na OMV ada ima cena 36,90
ima i na OMV ibarska Petlovo Brdo ... guzva...neznam cenu.
znaci sad ima svuda uglavnm...samo je cena "ojacala"Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
...ta pumpa je blizu mene,tu sam juce sipao,posto prvi put vozim na gas,od juce,mislim da nije los,meni auto ide slabije nego na gorivo,naravno,ali cini mi se da je ok plin...Originally posted by djukicKod laste na autoputu Nis Beograd 37 din juce sipao.
I taksisti sipaju tamo,uvek je guzva i najjeftiniji su,37din..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
U subotu krenuo na put BG>NI, u nedelju NI>KS>BG. Tankirao kod Secerane, misleci da je medju jeftinijima posle nestasice (na OMV-u na Cukarici 36,90 ali guzva) ali se iznenadio 39,90 !!! OK, pomislio svuda ka unutrasnjonsti je skuplji, ali ne...svuda je jeftiniji!!! Sledece tankiranje je bilo na OMV-u u KS-u za 38,90.
Zakljucak: Svuda je jeftinije osim u Mars-u kod Secerane
Dacia Logan 1.5dci, Opel Corsa A 1.2...Korsidzon ide kao zmaj
Comment
-
-
MB Gas kod Secerane - 39,90, OMV na Padini takodje - 39,90. Da li neko zna kolika je cena na MB Gasu-u ispod Trosarine (preko puta kasarne 4. juli)? Tamo je nakad bio i 5 din jeftiniji nego kod Secerane!!!Two beers or not two beers...
Shakesbeer.
Comment
-
-
Originally posted by ChokkyMB Gas kod Secerane - 39,90, OMV na Padini takodje - 39,90. Da li neko zna kolika je cena na MB Gasu-u ispod Trosarine (preko puta kasarne 4. juli)? Tamo je nakad bio i 5 din jeftiniji nego kod Secerane!!!
36.9
Comment
-
).

Comment