U Vranje ovog jutra je 52 na Eco pumpi
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KanarinacOno na OMV-u je sad katastrofa.Juche dodjem da sipam oko 4 kad ono 20 kola u redu.Na kraju sam otishao na Knez petrol i sipao, nisam imao zhivaca da chekam.I ne razumem shto ne puste drugi pishtolj u rad?
I da cena je i dalje 46.9Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Što nemam pare pa za članove foruma da otvorim plinsku pumpu po nabavnoj ceni Ljubomoran
Comment
-
-
Originally posted by mugosOriginally posted by KanarinacOno na OMV-u je sad katastrofa.Juche dodjem da sipam oko 4 kad ono 20 kola u redu.Na kraju sam otishao na Knez petrol i sipao, nisam imao zhivaca da chekam.I ne razumem shto ne puste drugi pishtolj u rad?
I da cena je i dalje 46.9
Comment
-
-
mora da poskupi ..
skocio evro, sad tje zima , gusari oteli brod koji prevozi peshenicu
.. itd..
tipujem da tje bude 56,50 najkasnije za 10 dana
a OMV chim "uskladi cenu" ima da proradi i drugi aparat za tocenje
"javlja mi se"Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
pumpa kod secerane je znala da krade na sipanju kad su je otvorili ali poslednjih godina nemam takvih iskustava. uvek sipam pun, na istoj sipalici, u isto doba noci, na manometru je isti pritisak. potrosnja veoma malo varira (oko 12). cekanja prakticno da uopste nema (4 sipalice, dva radnika na njima), placanje karticom brzo i bez smaranja.
uvek kad sam sipao na OMV-u kod Ade - cekanje, smaranje, uvek drugi pritisak, potrosnja 1-2l veca...
*licno iskustvo.
Comment
-
Comment