U Vranje ovog jutra je 52 na Eco pumpi
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Homoseksualci, da ne potroše više dok ne ubiju kneza sa cenom, ali kao što si rekao nisam znao da Knez ima više pumpi. Što nemam pare pa za članove foruma da otvorim plinsku pumpu po nabavnoj ceniOriginally posted by KanarinacOno na OMV-u je sad katastrofa.Juche dodjem da sipam oko 4 kad ono 20 kola u redu.Na kraju sam otishao na Knez petrol i sipao, nisam imao zhivaca da chekam.I ne razumem shto ne puste drugi pishtolj u rad?
I da cena je i dalje 46.9
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Ja se javljam da dobrovoljno radim kao točilac 1 dan u nedelji. I tako na smenu svi forumaši, i onda će biti još jeftiniji, jer nemas ni trosak za radnike ...Što nemam pare pa za članove foruma da otvorim plinsku pumpu po nabavnoj ceni Ljubomoran
Comment
-
-
pitao sam ih sinoc posto sam pre 5 dana isto pitao sto neradi drugi pistolj jer im netreba 5 dana da ga poprave kao fol cekaju komisiju iz austrije posto je kao pobrljavio aparat.Mozda i ne seru jer sustina trgovine je da ako spustis cenu moras i srazmerno da dignes prodaju da bi na kraju isto zaradio u ovom slucaju jedno 40% veceg prometa bi mu doneo istu zaradu kao ranijeOriginally posted by mugosHomoseksualci, da ne potroše više dok ne ubiju kneza sa cenom, ali kao što si rekao nisam znao da Knez ima više pumpi. Što nemam pare pa za članove foruma da otvorim plinsku pumpu po nabavnoj ceniOriginally posted by KanarinacOno na OMV-u je sad katastrofa.Juche dodjem da sipam oko 4 kad ono 20 kola u redu.Na kraju sam otishao na Knez petrol i sipao, nisam imao zhivaca da chekam.I ne razumem shto ne puste drugi pishtolj u rad?
I da cena je i dalje 46.9
Comment
-
-
mora da poskupi ..
skocio evro, sad tje zima , gusari oteli brod koji prevozi peshenicu
.. itd..
tipujem da tje bude 56,50 najkasnije za 10 dana
a OMV chim "uskladi cenu" ima da proradi i drugi aparat za tocenje
"javlja mi se"
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
pumpa kod secerane je znala da krade na sipanju kad su je otvorili ali poslednjih godina nemam takvih iskustava. uvek sipam pun, na istoj sipalici, u isto doba noci, na manometru je isti pritisak. potrosnja veoma malo varira (oko 12). cekanja prakticno da uopste nema (4 sipalice, dva radnika na njima), placanje karticom brzo i bez smaranja.
uvek kad sam sipao na OMV-u kod Ade - cekanje, smaranje, uvek drugi pritisak, potrosnja 1-2l veca...
*licno iskustvo
.
Comment
-
, vec sad je pola Srbije na forumu
, tad bi bili svi 
nepopustaju nikako

Comment