Audi 200 2.2 turbo quattro 121kw venturi BRC lokal-grad oko 15lit ;otvoreno magistrala priblizno ogranicenju 11lit ;auto put 12lit
Imao sam i drugi isti auto sa istim motorom nije bio quattro jos mladji isto venturi brc taj je u proseku trosio oko 3litra vise.
Subaru 1.8 boxer 4x4 sa venturi sistemom mesovita voznja presao 193 milje (amerikanac) i stalo 29l plina.Nesto mi tu nije jasno posto ga nisam vozio od kada se otopio sneg a tada mi je trosio 15l.Do duse sada mu ne ukljucujem 4x4 a tada mu nisam iskljucivao i dosta sam slepao druge iz smetova.
VW golf 4 1.4 16v 75ks sekvent, cim je ugradjen plin trosio 12,5L kombinovano 50%grad 50% otvoren put(malo mesto pa i tih 50% nije klasican grad), posle prvog stelovanja ista voznja oko 10L...da napomenem ovo je moja penzionerska voznja i takve voznje je trosio oko 7-7,5L benzina...je li ovo normalna potrosnja plina?
Punto 1,1 55ks venturi sistem, cist grad(beograd bez nekih posebnih guzvi) 8,5 otvoren put na 80km/h oko 6L kombinovano 50%-50% oko 7,5-8L...
Potrosnjom punta vise nego zadovoljan (vozi keva koja ima nije bas neki stedisa, a i vozi mnogo brze od mene) a za golfa nzm da li da ga oteram na opet na stelovanje ili je to realna potrosnja...?
Peugeot 308 1.6vvti prosek mi je negde oko 8l plina na 100km 50% 130km/h 30% 80km/h i 20% gradska voznja... Punim ga na svakih 600km oko 48l goriva (ne dozvoljavam da predje na benzin) i to me izadje oko 33Eur-a. Benzina u proseku trosim nesto manje od 10l mesecno (palim ga min 3 puta dnevno) Prelazim mesecno nesto manje od 4000km...
Opel Kadet GSI 2.0 16V 110 KW, do CG mora i nazad plus vozikanja po Primorju, 1042 km 82.8 lit, prosek 7.95. Napominjem da je km po GPSu jer Kadett dodaje oko 10% km, inače bi bilo oko 7 Eh, da i mapa nije idealna (nizak multiplier), tako da može još bolje. Not bad for a 25 year Opel , hehe
Ma "zunto" je stvarno mali potrošač, tu nema sumnje.
Inače Skala 55, (naravno) venturi: 10,1l (101 litar na tačno 1000km, dobro de, 1002).
75-80% grad, benzina bi bilo 8-8,5l pa mu je to 20-25% više (ala sam ga naštelovao, svaka mi čast; "zavezanih očiju" ionako, sa ugrejanim motorom, ne bih znao na šta radi).
Inače da je veći grad (Niš, NS, Bgd.) bilo bi bar litar preko. Inače imam (bar malo) "tešku nogu" na gasu.
P.S.
Paljen na gas, i bez benzina svih 1k km (taman pred hladnije vreme, sad će malo da omiriše benzina).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Evo još jedan izveštaj o potrošnji. Pošto sada zbog posla prelazim dnevno 60 km (samo posao) vodim računa o potrošnji i vodim evidenciju o svakom litru. Put mi se sastoji od autoputa i gradske vožnje (20%). Na auto putu vozim 2700 rpm što je 100 km/h i trudim se da vozim konstantno. U gradu poštujem propise i to je to. Plin sipam na NIS-u uvek ista pumpa. Jutros sipao 31,19 a prešao 430 km okruglo što će reći 7,25. Koliko mi troši benzina još nisam utvrdio uglavnom znam da sam na 12k pređenih sa pilnom sipao benzina za 2500 dinara i jutros mi se upalila lampica.
Comment