Yugo 1.5 za 500din predje 100km sto mu dodje 13.5l normalne voznje,a klanje od skora ne ide ispod 15l,a pre je trosio 10.5l,a sve je pregledano i jbg gas je takav u zadnje vreme i tomuje.
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Napunio bocu u Beogradu, odvezao se do Novog Sada, vozao se po gradu dok sam pozavrsavao sta sam imao i otisao u industrijsku zonu da ponovo napunim bocu. Stalo za 320 dinara ili oko 9 litara posto je tamo cena bila 36 din za litar. Na predjenih 120 km to je super!
Autoputem sam isao 130-140....
Jos jednom URA! za Doru....Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Ali, ne, ne, ne, ne zaboga..., pogresno sam shvacen.
Mislio sam na tazzboya, jer mu je saab pre nego sto je sredio glavu/dihtung na autu, trosio blize 15 l. Tako da mu je sadasnja potrosnja od oko 12 l - super. Zato sam se zezao da mu je plin verovatno ishao svud nakolo.
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Ma sve OK, znam ja da kolega Francuz ne moze da bude zajedljiv... Jebiga, i ja menjo dihtung glave kako sam kupio auto. Cuj dihtung, izmenjao sam cudo stvari...
A sto se tice potrosnje, jeste, 'teo sam da podelim odusevljenje od tog dana. Pa autobuska karta za NS je 100 dinara skuplja! Medjutim ono sto je takodje bitno a nisam napisao je da su uslovi bili idealni, sam u autu, bez tereta, ravno i bez guzve, otvoren put.... Kad sam se vracao za Beograd, nas dvoje u kolima i 150 kila plocica, naravno da mi nije potrosio 9 litara....
Btw, super ti je ta 25-ica...Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
-
Originally posted by Aladin...uslovi bili idealni, sam u autu, bez tereta, ravno i bez guzve, otvoren put.... Kad sam se vracao za Beograd, nas dvoje u kolima i 150 kila plocica, naravno da mi nije potrosio 9 litara....
Btw, super ti je ta 25-ica..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Ja samo rekoh koliko je sad stalo u Rezervoar i koliko je preshao auto...
To neznachi da sad netje da troshi vishe....
Ako tje mo pravo predjesh 1000 km za zabelezenim sipanjima Plina i Benzina pa onda nadjesh srednju vrednost...
ali ja mislim da za moj auto (SAAB) je ok potroshnja od 13-16 lit. Valjda...????
Comment
-
-
Evo u zadnje vreme mi je enormno skocila potrosnja u gradu na blizu 20 litaraDoduse i bord kompjuter prati tu cifru
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment