Pa verovatno tako sto je potrosnja benzina merena preko bord kompjutera, a potrosnja gasa prostom matematikom, sipanje, voznja pa dopuna rezervoara. Verovatno zbog toga, iskreno i ja sam malo iznenadjem, ocekivao sam dosta vecu potrosnju gasa od benzina bez obzira kakav sistem se koristio, ali ispade da je tako kako jeste.
The difference between men and boys is the price of their toys
Ne znam kako je vama ali ja sam potpuno razocaran koliko mi trosi i astra f 1.6 8V i Yugo 1.5 u poslednjih mesec dana.Astru cale vozi i stvarno ne cepa ju ali trosi od nedavno 12.5l a Yugo 15l.Promenio sam par pumpi i kod svih odjednom su poceli da locu kao nenormalni.Zimus mi je astra trosila da ne poverujete od 7.5do 8.5l po gradu(uz umerenu voznju naravno),a Yugo 10-11(uz lepo kidanje i naravno Miseluk) a sada kao da je Gaz u pitanju .
Odavno se spremam da te pitam, a sta ti je to - Miseluk?
jeste da je off ali to je staza gde se inace odrzavaju trke automobila kod nas a mi je koristimo da se izduvaju masine
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ja imam Lancia Kappa 2.0 5 cil.20v 1998 god i imam plin koji je ja mislim ugradjen u Italiji odakle je auto i dosao i meni vec 8000km auto trosi 15-16l plina iskljucivo gradske normalne voznje!
kada napisete potrosnju u gradu,trebalo bi da navedete koji grad je u pitanju. U Jagodini, renault safrane 2.2Si 12V automatik, trosi 16 litara plina(board komputer pokazuje prosek 17litara) uz prosecnu brzinu od oko 25 km/h. Potrosnju merim od praznog rezervoara do praznog.
Ekhem, u redu, shvatio sam sta je to Miseluk (mada bi mozda mogli i neku sliku da stavite za svaki slucaj, nikad se ne zna), a sada, DOSTA BRE, ima da udare LOCK na temu...
kada napisete potrosnju u gradu,trebalo bi da navedete koji grad je u pitanju. U Jagodini, renault safrane 2.2Si 12V automatik, trosi 16 litara plina(board komputer pokazuje prosek 17litara) uz prosecnu brzinu od oko 25 km/h. Potrosnju merim od praznog rezervoara do praznog.
16 litara? Aj, aj, aj...
Nikad vishe necu da se zalim na moj auto... (meni je po gradu nacesce 19 km/h prosek...)
Comment