Seat cordoba 1.4, 44kw, mono point, lovato bez lambda control, zimi oko 10 lit plina, leti 9 po gradu, po magistrali 7,5. Zadovoljan potrosnjom. Performansama posle menjanja filtera vazduha nisam, pa se najavljujem IvanT-u za skori dolazak u servis na zamenu filtera gasa i jednu regulaciju.
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@NightFight
a ja mislio da sam ja najgori od svu decu...
ispade po ovoj temi da sam extra za potroshnju po gradu, ali nije mnogo manja ni na otvorenomPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Opel vectra A 1.6i spi(55KW)+LPG Lovato Venturi Sistem bez lamda control ugradjen pre neki dan!
Potrosnja mi je po racunici 17,57l plina na 100km i cini mi se da je to i vise nego puno!
Kolika bi trebala da bude potrosnja sa nekom normalnom voznjom(bez przenja) jer mi je auto trosio oko 8-8.5l BMB u gradu i oko 6.5l BMB na otvorenom?
Comment
-
-
@kostaB
Slucajno sam danas pitao taxistu sa istim autom kao sto je tvoj za potrosnju: 12 po gradu, na autoputu sa 4 osobe 120km/h - 10l.
To je to , ne pipaj nista.
Uzgred, kako si sa 20 spustio na 11.5 ?Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Mnogi ljudi lazu za potrosnju. Mnogi taksisti lazu jos vise, ne samo za potrosnju, nego i za odrzavanje i slicno.
Ja sam izgleda neki negativan tip, nikom nista ne verujem
Comment
-
Comment