Sekvencioni plin za 650 evra? Moze li to da valja za tolko?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Sekvencioni plin za 650 evra? Moze li to da valja za tolko?

Vozi se tako moj drugar godinama na plin a ja ga gledam

Zbog jako skupe turbine ne mogu nista drugo da ugradim sem sekvencionalnog plinskog sistema. Prosle godine jesistem bio 950 evra sto je za mene bilo apsolutno daleko.
    Proletos sam naisao na oglas gde covek u galenici, mislim ugradjuje za 650 evra sekvencialni plin!
    Ponuda je izuzetno primamljiva morate da priznate?
    Moj auto trosi 13 leti a zimi 16 litara i tu vec imam neku racunicu... ( po gradu)
    Ne bih hteo da unistim auto
    Ima li neko ideju jel ovo valja i jel neko imao iskustva sa tom osobom? Oglas u halo oglasima mu je dosta neupadljiv i ne izaziva neko poverenje...

U principu mi je puna kapa majstora koja je htela da mi ubudzuje obicne plinske uredjaje na silu... Posto poto. A gomila je probala, verujte! Al sta da se radi... Moraju i majstori od neceg da zive
    Pozz
  • APOGEE
    CBC Senator
    • 01.06.2005
    • 243
    • Beograd, Vracar

Ne bi bilo lose da navedes o kome sistemu se radi, marka, zemlja proizvodnje. Ovako, tesko da ti iko ista kaze.
    Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• ale944
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2006
      • 1457
      • Beograd

cene uredjaja za ubrizgavanje su pale u poslednje vreme, i sam uredjaj se moze nabaviti za relativno male pare. ono sto ostaje je prateca armatura i naravno kvalitet ugradnje. a kvalitetna ugradnja i naravno da to sve na kraju radi kako treba ima svoju cenu, i to je ono sto ustvari platis kod boljih (skupljih) majstora, kao i kasnija tehnicka podrska u smislu da kad krene da ******** problem bude otklonjen u kratkom roku i bez komentara "ma dobro je to, to tako treba da radi, sta bi ti sad hteo"

dakle sigurno da ima za te pare da se ugradi, ali sam moras proceniti koliko je majstor koji to ugradjuje pouzdan i sposoban da to napravi kako treba, uz naravno garanciju.

mozda Dora dobije sedmicu na lotou, pa pocne iz hobija ugradjuje gas ljudima za dzabe, pa ce biti to jos jeftinije od 650 eur
      u tom slucaju ne bi trebalo da te brine sto je jeftino, ali posto o majstoru koji ti to nudi ne znam nista, ostaje na tebi da se raspitas
      http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

verovatno je VOLTRAN....
        i to V-SGI....
        ONO STO JE DORA ... probao i iscupao iz auta...

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Evo ovako... Zvao sam ponovo i lik sad kaze da je poskupelo na 750 evra, valjda zato sto je pao evro ko ce ga znati?

On se nalazi u galenici i marka uredjaja je voltran. Sa torusnom bocom! Kada sam ga pitao jel sa tom bocom, nije me klepio jos 50 e! A to svi rade

Evo sada mu gledam u oglasu da je za karbon cena od 180 e?

Stvarno deluje kao solidna navlakusha...

Moram da priznam da je jedan od retkih majstora koji su posto cuju koji je model ( G60) znali da ima punjac.
          Ostali su odmah hteli da ugradjuju one jevtine plinove I onda mi kaze da nema da brinem... Kako ce super da ga nasteluje ))))))))
          A neki nisu imali blage veze... samo gledaju u motor mutno i kazu... Mooooze, 400 evra...

Znaci taj voltran je superica m?

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Gumetina
              Banovan
              • 12.12.2004
              • 1082
              • Novi Sad

kupi negde lovato isparivac i gadjaj ga u glavu

Comment

• g60
                CBC Senator XXL
                • 20.10.2006
                • 1011
                • Vrachar je majka ;)

Znaci ova novija verzija voltrona bi mogla u buducnosti da valja sa kvalitetnom podrskom?

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Voltran, hm... Pa to je slicna fora kao ono original marlboro i sarajevska varijanta. Moj kolega i ja smo bili u KG-u da ugradimo jednog voltrana u njegov audi 80 '86 koji je po razgovoru preko telefona prilikom zakazivanja bio holandjanin, a po ugradnji i dolasku u SD (neiskustvo i verovanje majstoru na rec) iz pratece dokumentacije ustanovili smo da je rec o turskoj varijanti jer se ama bas nigde ne spominje holandija.
                  U daljem toku eksploatacije videcemo da li ce turcin postati eventualno "leteci holandjanin" s'obzirom da je poceo da se oseca plin u kolima jos nekih 10 km nakon sipanja istog na pumpi.

Moj savet-proveri do u detalja o kakvom se voltranu radi i naravno kakav je majstor, pa se na kraju odluci za svima nam dobro poznatu DVOJKU sa foruma.
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Vezujem se na ono sto je gosn Dora govorio u svojim postovima da postoji stari i novi model...
                    U principu mi se ne isplati da ugradjujem plin dok cena aparata ne bude 500 - 600 evra ( sekvent) jer ne prelazim mnogo da bi bilo isplatljivo ako me razumete...
                    Naravno da ne bih bio probni pilot u zivotu stim sto auto ne bih sastavio vise...
                    Nisam stekara, benzin uvek sipam do vrha
                    Vreme ce pokazati... valjda?
                    Pozz

Comment

• CikaKure
                      CBC Senator XXL
                      • 14.08.2005
                      • 668
                      • Beograd

Odi kod nekoga za koga ovde mozes procitati da radi kako treba, da ti ugradi korektan uredjaj na korektan naci, i to plati, ili se nemoj zamajavati sa ugradnjom plina uopste.

Comment

• g60
                        CBC Senator XXL
                        • 20.10.2006
                        • 1011
                        • Vrachar je majka ;)

Ocu, cim cena uredjaja padne da mi se isplati
                        Pozz

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

sto nece biti tako skoro
                          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Uros Piperski
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2005
                            • 2978
                            • Beograd

Do tada ce ti se i sa ovom cenom isplatiti ako ga sada ugradis
                            Ne zaboravi da sve vreme dok cekas trosis duplo skuplje gorivo. Na kraju kada saberes koliko si potrosio za gorivo i nizu cenu sekvencijalnog, doci ce ti na isto

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Flavio
                              CBC Senator XXL
                              • 13.06.2006
                              • 1926
                              • 012 Centar
                              • KaraWagon 1.4T.Spark

Pravo kazes Urose !Sto se ranije ugradi,pre se i isplati!
                              @g60,racunaj ugrubo da na svakih 100 km sa plinom ustedis 5-6 e,pa ti vidi!
                              A Voltran ... ccc :x .Mom bratu je 'ladno bilo porozno telo isparivaca,pa je TNG prolazio kroz aluminijum i nabijao pritisak u rashladnom sistem.Toliko o Voltranu .
                              Moje licno mishljenje :Ako ces tog Corada duze da drzis (bar jos 3 godine) i vozis se bar ~ 800km mesecno,kontaktiraj IvanaT ili Doru.I sevni LandiRenzzo!

Comment

Working...
                              X