Sekvencioni plin za 650 evra? Moze li to da valja za tolko?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Meni je jako glupo što ljudi užasno smaraju samo kad kupuju računar i autogas, sve ostalo odeš u radnju i kupiš (da li kad kupuješ frižider ispitaš prodavca, ko je proizvođač kompresora, koji tip gasa je unutra, čiji termo prekidač koriste, koje proizveo napojni kabel, da li zoveš ovlaštenog majstora da ti ga utakne u struju...)
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Uzmi ili ostavi!
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

@uglavnom bezopasni: Aj poruci auto iz kataloga, k'o otvarac za konzerve...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ajd da odeš u prodavnicu kola pa lepo počneš a ko je pravio ovaj alternator, jel ispravno montiran, koliko će struje da pravi ako auto ima 1400 kubika, pa onda okreneš na bregaste, koliko su pouzdane na 5000 obrtaja, pa.... I na kraju, ništa to vama ne valja to vredi brat btratu jedno 3000 evra a vi prodajete za 6000, cccc...
          Voleće te trgovac samo tako
          TO je pojenta pisanija....
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by g60
            Meni je iskreno glupo da za toliku lovu dobijam u 21 veku samo godinu dana garancije... To mora da se promeni uskoro kao i cena. Udarac mora da bude manji.
            Srecna svima nova 2007 i sve najbolje!
            Ovlasceni serviser mora da ti prenese fabricku garanciju, koja iznosi 24 meseca (2 godine).

Takodje svima zelim, puno Zdravlja i Srece u novoj 2007. godini!
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Ovo je fantasticna zemlja u kojoj su i garancije fantasticne
              U 80 posto slucajeva sam se svadjao sa prodavcem u vezi garancije. Svako pokusava da te prevari i nasanka! Neverovatni su a poreklo toga je samo njihova lenjost. ( nije konkretno plin u pitanju )

A zasto ne bih pitao za detalje automobila? To je moje osnovno pravo! Ako ne zna neke osnovne detalje, ne treba ni da radi taj posao, zar ne?

Ako me interesuju detalji, proucicu po internetu i procitacu neki test.

Zasto ne bih pitao ciji su kompresori u klimi ili frizideru? Uglavnom se hvale kada ubacuju dobre i daju garanciju 3 do 5 godina. Zasto bih onda kupio nesto sto ima samo godinu dana guarante? Da stvarno... Bas nije smaranje u par godina kupovati isto... Ne treba voditi racuna.

Za ves masinu candy italijan daje 5 godina garancije a nas milorad godinu dana?

Da ne pominjem kompjutere i komponente... Da pokusavaju da ti ne daju nikakvu garanciju!!!! Zakonom je propisana garancija od GODINU dana. Inace ne moze da se prodaje legalno.
              Ma da, ista boranija seleron, intel, sempron, atlon, dual....
              Ne mislim na sir i kupus...
              Ali ovo je vec druga tema...
              Pozz

Iritiralo me kako su doticni omlatimudili moj post koji je na mestu. 21 vek je a ne 60- te...

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ma nije problem u tome nego što ti odredjuješ cenu prema svojim željama ili prema ne znam ni ja kojim merilima. Isto tako i garanciju.
                Servisi su izmedju dve vatre, uvoznik uvozi i prodaje i obećava garanciju, kad ne ispuni uslove bole ga uvo, ti ćeš mene da daviš što je i normalno jer si meni dao pare, koga ću ja da davim kad me uvoznik ne zarezuje -2 posto?
                IvanT, ja a i ostali mogu roman da napišu o tome koliko je dizni plaćeno iz svog džepa a i drugih stvari, sve na mišiće.
                Cena isto tako, ja dodam ruke na materijal, a to ej koliko sam ja odredio pa kome se svidja svidja kome ne, šta da mu radim. Ono na šta ne mogu da utičem je cena materijala koju opet odredjuje uvoznik koji ima problem kako da dovuče materijal a nema problem da isti proda. Jedina trgovina gde je sve sto posto rasprodato bez problema. Zato ga boli uvo za ostale.

Garancija 24 meseca, ok videćemo kad prodje 24 meseca.... Ugovor u ovoj zemlji sa nekim trgovcem? Šta je to, ko to poštuje? Koji je način da dodješ na svoje, uz pomoć tržišne inspekcije ili bilo koga to se da isterati ali ti nisi platio ugradnju gasa da se voziš 3 meseca na benzin...

Mogao bi o ovome da napišem roman a i ostali siguran sam, prema tome i mene iritira tvoj stav o 21 veku gradjen na potemkinovim selima koja se vide iza tarabe.
                kad bude kolača, biće i leba...
                Na zapadu a i ovde bliže u Hrvatskoj ili Sloveniji to košta neuporedivo više a materijal mizerno više... I sad mi kao nismo dobri nego deremo...

https.autogas.rs

Comment

• g60
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2006
                  • 1011
                  • Vrachar je majka ;)

Eeee... Lepo se okaci kravata o vrat i sedne na avion pa pravac za kinu u fabriku gde se napravi dil kao moj drugar i nema da brines. U pitanju su bila sigurnosna vrata koje dobija za 30-40 jevreja jer je PRVA RUKA.
                  Ne moze samo da dodje! Sada je generalni uvoznik i dere majstore koji ne bi dalje od BG. De ima bolje? Sta mislite kolika je zarada po komadu?

Koliko od vas majstora je islo na neki seminar preko? Necemo da pricamo one price tipa radio sam u meckinom servisu pre 20 godina jer se tamo covek ne susretne ma ni sa 20 posto problema koji ovde vrebaju. A da ne pominjem o NULA napredovanja u srbiji zbog bede kakva nas cuva od spoljasnjeg sveta... Lepo kaze ona seljacina u reklami za izbore ili sta vec- nema nigde bolje nego ovde...

Naravno da ce uvek neko pametniji da bude "uvoznik" dok god to tako ide... Neka Bugarchina uvoznik za brc... Ili brkati turchin.

Lezi lebu da te jedem...

Jos ako bi musterija i sama ugradila... A platila...

Tako da su moje tvrdnje potpuno osnovane.

Comment

• *IvanT*
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2005
                    • 3234
                    • Srbija, Beograd, Kara

Nisi u pravu, ali "oprastam" ti, ipak je docek Nove godine. Batali.
                    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Znaš šta, nova godina je pa ću biti fin. Ti nemaš pojam o čemu pričaš bar ne u ovom poslu a ponajmanje o tome šta i kako ja radim i gde sam učio i da li je trebalo da učim i dali ću učiti i dalje.

Takvih kao ti mi je pun nježnik koji sve znaju kako treba ali nikad nisšta nisu uradili. Sad i ja grešim jer te uopšte ne poznajem niti znam čime se baviš.
                      Ali ako je tako, onda idi u Kinu pa donesi to što treba i 99 posto majstora će kupovati od tebe i eto tebe bogatog za par meseci....
                      Ako prizivaš evropu onda prizovi i cene u evropi isto tako i standarde nabavke, sistem dilera, zaštitu svih u lancu i onda zahtevaj da to košta 200 evra i garanciju na 3 godine.

A sad svima srećna nova godina, odo da radim nešto pametnije...

https.autogas.rs

Comment

• g60
                        CBC Senator XXL
                        • 20.10.2006
                        • 1011
                        • Vrachar je majka ;)

Je' l ? Pun ti je a?
                        To uvek kaze majstor kad pocne da radi pa se zakomplikuje... Pukne brezon i onda da ti *ebe majku milu... Zna se ko je kriv... A i pri ruci je...
                        Studirao sam 5 godina drzavnog fakulteta i vrlo znam sta pricam. Ne mora mnogo da se prica...

E, polomi mi konj sraf na tocku ( vulkanizer ) i kaze idi baki kod metalostrugara! Dva puta a ja kazem da prekine da zateze kao konj! Na sta ce on meni: " Jednom nam je tocak otpao".
                        Kazem sad lepo sekac i budi pazljiv jer vise neces raditi taj posao. Na kraju je i nov sraf nasao...

Lezi lebu da te jedem vazi i dalje

@Dora
                        Ali ako je tako, onda idi u Kinu pa donesi to što treba i 99 posto majstora će kupovati od tebe i eto tebe bogatog za par meseci....

Super logika. Bravo. Od srca pa musterijama u prdu. Ili je engleski problem? Kako cu ja tamo?
                        U pravu ste... Treba raditi nesto pametnije. . . A' j zdravo.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Hmmm... Da, tačno

https.autogas.rs

Comment

• g60
                            CBC Senator XXL
                            • 20.10.2006
                            • 1011
                            • Vrachar je majka ;)

Nema vise nigde da ceo grad srafe jednog bednog yuga...

Mobilni telefon i slika i svira i... Jos sto quraca...

Majstor nabavlja, ugradjuje i odrzava.

I svima lepo u 2007 - oj godini

Jos jednom svima sve naj, naj, naj... Bolje

Idem, cekaju me, kasnim

Comment

• Dren
                              CBC Senator XXL
                              • 24.08.2005
                              • 1068
                              • Sarajevo

Eh, da je u toj Kini sve tako idealno kao sto je nekima izgleda ispalo (nemam razloga da ne vjerujem...) !

Iskustvo moje kolegice kaze: Dogovorena isporuka mermera u xxx kolicinama, boje, dimenzije i sl... Cijene super, FCO luka Ploce/Bar po zelji... I sve je islo par mjeseci, dok se majstorima pri jednoj ugradnji nije desilo da je ispala ploca "kamena" na zemlju, slomila se, kad unutra nije ono sto bi trebalo da bude... Izvana sa svih strana lila-crvenkasti kamen, iznutra zeleno-siva jezgra... Farbaju ljudi nesto, da bude "mermer"... Nisam strucnjak za tematiku, pa je moguce da sam koji izraz pogresno upotrijebio, ali sustina je ispravna jer je korespondencija isla preko mene, nije isporucivano ono sto je placano, i naruceno, nego nesto sto izgleda tako... E sad, jel' to namjerna prevara bila, ili se radi samo o sporazumijevanju na skolskom "engleskom", ne znam... Znam samo da su mu kao uvozniku, mnogi *ebali znanje nakon toga...

Comment

• zeljan
                                CBC Član
                                • 02.06.2005
                                • 64
                                • palic

jedno pitanje ,kad je u kini sve tako dobro otkud toliki kinezi po evropi???
                                ili imam predlog,ko god misli da je u kini med i mleko,neka iseli tamo,skupljacemo pare na forumu da potpomognemo odlazak istih,
                                mozda i nasoj drzavi onda krene na bolje
                                potpis nije po pravilima foruma

Comment

Working...
                                X