Potrosnja plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Ali,ako nije nista dirano,zasto bi ?
    Znaci,stavljen nov luft filter(nekad/ranije),podesena smesa,vozeno,filter se redovno uprljavao-a nije diran sraf za smesu ni slavina u medjuvremenu.Sad se samo zameni opet filter vazduha-sto da opet cacka smesu ?

@zoranbg rece to isto,zar ne?

Comment

• error
      CBC Veteran
      • 28.03.2008
      • 175
      • beograd

da je tako onda bi svi na ugradnju plina dosli sa novim filterom i svaki put kada ih nesto pocne zezati menjali bi filter vazduha kako bi vracali stanje plina na "default"
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Svaki put sem ako ne nadjem novi filter, pre ugradnje gasa promenim filter za vazduh.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

znaci ..ok,
          resenje je da se pusti vishe gasa u motor (shto odvrtanjem srafa,shto stavljanjem sundjera ili charape) i onda tje auto da mu manje trosi ?

e on hotje da mu trosi manje,razumete ? .. ,sta ako mu neko od vas presteluje pa mu posle trosi isto ili vishe .sta onda ..?

onda da menja kablove,membrane na isparivachu ..itd..

ja sam mu rekao za svetjice prevashodno..jer kaze da mu malo teze pali ladan..,a za filter sam dodao ,jer kad je zapusen otje da podigne potrosnju...
          za pocetak te dve stvari ..e sad ako mu neko garantuje da tje auto da mu manje trosi i bolje radi..nek svrati do vas pa mu namestite tako.
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Stex
            CBC Veteran
            • 26.03.2008
            • 130
            • Mladenovac

evo kupio sam novi filter pa evo neke slike

Comment

• prle
              CBC Senator
              • 04.09.2006
              • 223
              • Beograd - Konjarnik

ako se poveća potrošnja i plina i benzina, a pritom smeša na bezninu nije sigurno kako treba, smrdi iz auspuha, plus auspuh oseća posledice, šta bi bio prvi pik da nije u redu? plin je LCS.

jel lambda?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Šta se vredjaš, ja sam rekao da te posluša, nisam zezao, nema smajlija...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

pa nevredjam se , ovo je bilo namenjeno onima koji savetuju obavezno stelovanje,posle bilo koje intervencije na motoru .

ebes ti to ,ja sam prisustvovao,kad coveku ugradjuju u BMW i kazu : koliko ti je trosio 12 litara benzina ? , nista ne brini netje vise od 18 litara gasa !! .. pa to nije pos'o
                  ako se musterija pobuni kazu mu : sta otjes da lepo radi a nista da ne trosi ? )

alo ljudi..gas se ugradjuje zbog ustede..ni zbog chega drugog.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Ima tu jedan začkoljak, kad nekog pitaš koliko troši benzina uvek je bajka. Svi koji teraju na benzin žele da ga plate što manje i ne čepe auto ako baš ne mora. Kad se ugradi plin to je kao neka čarolija koja ne troši ništa, e sad može da se čepa jer je jeftino i onda nastaje raskorak

https.autogas.rs

Comment

• TOKYO
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2006
                      • 1696
                      • Beograd- NBGD

Smesno ali istinito. .
                      MY ex RWD Alfa
                      Drift & Donuts & Track

Comment

• bokija
                        CBC Senator XXL
                        • 25.01.2008
                        • 640
                        • Beograd

Bas,moracu da stavim ekser u cipelu,od kako sam turio gas ne mogu da se obuzdam pa se posle kajem kad vidim da sam naguro 10-ku.Skoro je nemoguce voziti pazljivo na gas kao na benzin,jednostavno djavolak ne da mira pa to ti je
                        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Stex
                          CBC Veteran
                          • 26.03.2008
                          • 130
                          • Mladenovac

Zamenio sam filter.Nastelovao sam svecice da ima zazor bude 0.7.
                          I dalje ne ide kako treba cima po nekad kad mu potopis gas kao da primi gas pa ga oduzme.I neki put ide do 3 hiljade obrtaja i kad predje odjedanput extra cimne to je verovatno zbog dvogrlog karburatora.

Comment

• Plinadzija
                            CBC Senator XXL
                            • 29.07.2008
                            • 1514
                            • Paracin

Mozda treba da se nasteluje...

Mozda bas i nisi uvek u pravu, cak i kad nisi u pravu.
                            Kad ti nisi u pravu neko sigurno jeste u pravu.
                            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

dali su ti svetjice nove ili stare ?

bez obzira...

zabelezi gde ti se sad nalazi polozaj srafa za stelovanje .. ,odvrni ga pola kruga pa probaj ,ako time budes resio problem ,vozi malo vidi jel sve OK..ako necima ..zavrni 1/4 kruga pa opet probaj ..dok nenadjes minimum povetjanja odvrtanja srafa,koje resava problem..
                              proveri dali ti se negde nije stvorio falsh vazduh ..na spoju mixer-ploce i karba ili tako negde..
                              btw: zar tvoj karburator nije jednogrli ?

proveri dobro kako nalezu kablovi na svetjice i njihov spoj sa kapom..naprskaj kapu kablove ..nekim WD40 i lli slicnim sprejom i prebrisi..

btw2: ta cimanja ti vise lice na neki problem sa strujom ..
                              ali probaj ovo sa stelkom..ako nepomogne ,vrati sraf na isto mesto..pa "pretresi struju"

Comment

nas narod lepo kaze:ne mozes da prdnes a u isto vreme i da stisnes **** tako i ti dragi Stex, ako hoces da ti auto lepo vuce bez cimanja,moras malo da ga odvijes na glavnom srafu za protok auto-gasa!
                                Poslusaj i uradi kao sto ti je napisao zoranbg u zadnjoj poruci i neces nista da pogresis
                                Moje licno misljenje,videvsi tvoje slike, je da je potpuno pogresno postavljen isparivac. On mora da bude gledajuci ispod otvorene haube,na levom kosu paralelno sa tockovima i sto blize mixeru

Na kraju krajeva,jako mi je zao sto nemas dobrih majstora kod tebe u okolini pa te zato pozivam da dodjes kod mene,da uz pivce resimo problem

Comment

Working...
                                X