Fiat punto classic sa fabričkim autogasom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saša
    CBC Senator
    • 05.11.2006
    • 277
    • NS

Koštaće koliko mora da košta, šta da mu radim. Ovo mi je prvi trošak mimo redovnog održavanja za skoro 4 godine i 65.000 pređenih km.

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

da sis Punto !!
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Saša
        CBC Senator
        • 05.11.2006
        • 277
        • NS

Zamenili su mi jutros taj senzor:

Inače auto je posle one njihove intervencije bez problema prebacivao na gas celu ovu nedelju, no otišao sam ipak da ga zamene, da ne bude opet nekog iznenađenja kad ga najmanje očekuješ.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Mislim da taj softver ima opciju da se isključi map senzor pa je zato radio i bez njega.. To nije dobro za trajanje motora pa je ok što si ga promenio. To bi trebalo da bude klasičan Boš senzor.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Saša
            CBC Senator
            • 05.11.2006
            • 277
            • NS

Ovaj koji sam slikao je stari (pokvareni), ima na sebi Landi Renzov logo (sa druge strane piše sitno "Eltek"), a šta su ugradili to već ne znam. No nadam se da će trajno rešiti problem (odnosno da će potrajati bar koliko i stari)... Hvala još jednom na pomoći oko svega.

Comment

• rados
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2011
              • 539
              • G.Milanovac SRBIJA
              • OPEL ASTRA G Z16XE

U softveru su isti BOSCH I ELTEK i ima SENSATA

Comment

• hare011
                CBC Član
                • 22.03.2009
                • 84
                • Beograd
                • Hyundai Accent

I meni je taj senzor crkao nakon dve godine,taman mi prestala da vazi garancija.Nadam se da ti dizne nisu one med zelene jer su veoma problematicne i preskupe za zamenu.

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

nisu one problematične,ali jesu skupe

Comment

• Saša
                    CBC Senator
                    • 05.11.2006
                    • 277
                    • NS

Ne znam koje su mu dizne, no za sada odnosno već 66.000 km sve radi besprekorno (da kucnem u drvo).

Comment

• hare011
                      CBC Član
                      • 22.03.2009
                      • 84
                      • Beograd
                      • Hyundai Accent

Moja iskustva kao i iskustva ljudi sa ovog i ostalih foruma su veoma negativna.Ustvari ne mogu da se setim ni jednog pozitivnog komentara kao ni prednosti u odnosu na konkurenciju.Mnogo je i bezobrazno traziti 75Eura po cilindru za nesto sto se realno kvari na 60000 km umesto na 150000 km.Taksisti koji su vozili dacije kojima je ugradjen gas na nultom servisu odavno su izbacile ove dizne i stavile zamenske.Jedna serija je cak bila i povucena,naravno ne sa naseg trzista.Mozda su bas moje bile iz te serije.Veoma su bucne i ono najbitnije NE REPARIRAJU SE. O softveru, podesavanju,hardverskom kljucu,ceni i ostalim stvarima da i nepricam.
                      Svi neovlasceni serviseri se zale i to vise retko ko ugradjuje, jedino ako ne moze da bira kao sto je bio moj slucaj.Cak i ovlasceni majstori u svojim privatnim garazama ne ugradjuju to u sta se kunu na forumima.
                      Hvala bogu mogu da se stave zamenske i da se ljudi spase muke i bede.
                      Last edited by hare011; 14.02.2015, 20:28.

Comment

• slavko_bgd
                        CBC Senator XXL
                        • 24.03.2009
                        • 771
                        • Batajnica
                        • Stilo 1.6 16V MW

Ja po malo sviram gitaru, slično tako kao što ti po malo popravljaš svoj plinski uređaj. Znam i da je naštimujem, imam elektronsku štimalicu.
                        Postoje skupe i jeftine gitare. Bolje rečeno, postoje loše, osrednje i dobre gitare. Razliku između dobre i loše gitare prepoznaje onaj ko ima sluh, zna dobro da svira taj instrument i može iz njega da izvuče maksimum. Podrazumeva se da može i da je priušti. Iako znam da sviram gitaru svestan sam kakvu gitaru imam i kakav sam "gitarista" te iz tog razloga ne mogu da komentarišem ili upoređujem "Fender", "Gibson" , "Shecter", "MusicMan" i mnoge druge iz te klase. Treba znati i to da npr. set čivija ili jedan magnet za dobru gitaru košta mnooogo više nego moja gitara sa sve pojačalom. Hvala Bogu da ima i tih jeftinih magneta i čivija, da se ljudi spasu muke i bede. Vrhunac bezobrazluka pred nekim majstorom gitare bi bio kada bih rekao da magnet od 3200 dinara zvuči isto ili bolje od onog od 28000din. Možda meni zvuči isto, ja sam ipak amater....

Pozdrav i puno bezbrižnih kilometara ti želim .
                        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• banekg
                          CBC Senator XXL
                          • 06.09.2010
                          • 1274
                          • Nis
                          • Toyota Carina e 2.0

Nema sta da se uporedjuje, Gibson je najbolji, za nas okorele rokere
                          Long Live CBC!!!

Comment

• perunika
                            Moderator
                            • 21.05.2008
                            • 21
                            • New Naw
                            • sklepanmobil

fender stratocaster i tačka
                            Test za potpis....

Comment

• hare011
                              CBC Član
                              • 22.03.2009
                              • 84
                              • Beograd
                              • Hyundai Accent

Originally posted by slavko_bgd View Post
                              Ja po malo sviram gitaru, slično tako kao što ti po malo popravljaš svoj plinski uređaj. Znam i da je naštimujem, imam elektronsku štimalicu.
                              Postoje skupe i jeftine gitare. Bolje rečeno, postoje loše, osrednje i dobre gitare. Razliku između dobre i loše gitare prepoznaje onaj ko ima sluh, zna dobro da svira taj instrument i može iz njega da izvuče maksimum. Podrazumeva se da može i da je priušti. Iako znam da sviram gitaru svestan sam kakvu gitaru imam i kakav sam "gitarista" te iz tog razloga ne mogu da komentarišem ili upoređujem "Fender", "Gibson" , "Shecter", "MusicMan" i mnoge druge iz te klase. Treba znati i to da npr. set čivija ili jedan magnet za dobru gitaru košta mnooogo više nego moja gitara sa sve pojačalom. Hvala Bogu da ima i tih jeftinih magneta i čivija, da se ljudi spasu muke i bede. Vrhunac bezobrazluka pred nekim majstorom gitare bi bio kada bih rekao da magnet od 3200 dinara zvuči isto ili bolje od onog od 28000din. Možda meni zvuči isto, ja sam ipak amater....

Pozdrav i puno bezbrižnih kilometara ti želim .
                              Ja sam u ovu pricu i usao nevoljno zbog raznih amatera sviraca....Nazalost dati velike pare ne znaci biti miran i spokojan.
                              Ostalom sta da tebi pricam kada si upoznat od pocetka sa mojom problematikom.
                              Bio nam je obojici to prvi nastup na ovom forumu.

IvanT mi je ubacio mrvicu sumlje.....i tako sam se navukao na LPG forum.

Inace sam fan Gibson gitara i trenutno imam Epiphone Les Paul gitaru.Verovatno si mislio na Schecter gitare.Odlicne gitare.

Puno uspeha u sviranju ti zelim..
                              Last edited by hare011; 16.02.2015, 15:43.

Comment

• Saša
                                CBC Senator
                                • 05.11.2006
                                • 277
                                • NS

Dobio sam informaciju da je Landi Renzo (odnosno neko od njihovih "podizvođača") konačno izbacio "zamenski" rail dizni za ovaj uređaj i da su u cenovnoj klasi 100€. Da li je to tačno? Majstori?

Comment

Working...
                                X