pa Zoranbg zakljucak je jasan!
sad vidis zasto ja prekidac stavljam u nulti polozaj kad auto hvata nizbrdicu a ne zahteva nikakvu spretnost
leva ruka-klik??..klik eto gasa u motoru? vozas dalje
probaj
.. evo probao sam malopre..kad idem nizbrdo ako kocim motorom kad stavim prekidac na "0" imam dosta jace motorno kocenje...to znaci da ipak trosi nesto kad se koci motorom(bar kod mene na obicnom venturiju).
mada ja vozim po navici nekad ler nekad kocenje motorom.. a da ga gasim na prekidac..nikad bre
cinimi se kad sam ga malopre prebacio na"0" dok sam isao u trecoj brzini nizbrdo,da se motoru to bas i nije svidelo ...mnogo to mene podseca na "gurku" ... tako da sto se mene tice JOK.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Probaj da kocis dizel motorom. Kod benzinca se uvek slabije kocenje motorom deklarise kao mana u odnosu na dizel.. Nije to nista Zorane. Da nije zestoko ne bi se ni kocilo motorom. Ako ti je mnogo 3. koci 4. ko ti brani. Brzina je znatno veca nego kad se gura auto da upali pa otud sve ostale razlike. Normalno neces valjda dozvoliti da oni sto guraju guraju i celi menjac (auto u brzini a drzis kvacilo)? Zato se desava da prezupci jer vozaci ne znaju kako se pali na guranje pa preteraju sa grubostima. Kod kocenja motorom je to malo teze izvesti osim ako neko zaista nije normalan ili prvi put seda za volan ili je vozio do tada auto sa automatskim menjacem pa mu je sve strano.
Jednom je 206 negde lepo napisao o kocenju. Kad kocis koci na ne da lize plocica po disku dzabe a pre toga umesto tog lizanja ja kocim motorom ako se ima vremena. To mi je nekako normalno. Znaci vidis u daljini crveno svetlo i stop onog ispred ja u manji prenos i tek posle na kocnicu pa na kvacilo na kraju. To je procedura otprilike. Na otvorenom putu je sve jos lakse. Samo pustim gas ili u nizi stepen. Ne zurim se obicno nigde da bi morao da kocim naglo i da se nabijam drugima u guzicu bez potrebe. Ko hoce da vozi brze neka samo preskace pa neka njega snimaju kamere. Nemam nista protiv.
Kecevi i Yugo ako na njih mislis su rodjeni da se voze trecom. Njima 4 ili 5. ne sluze nicemu ako govorimo o imalo ostrijoj voznji. Nekad je jedan moj poznanik kukao o menjacu sa tri brzine za keca jer se malo takmicio i nista mu nije odgovaralo od onog fabrickog menjaca.
cinimi se kad sam ga malopre prebacio na"0" dok sam isao u trecoj brzini nizbrdo,da se motoru to bas i nije svidelo ...mnogo to mene podseca na "gurku" ... tako da sto se mene tice JOK.
Procitaj ispred do sad je pisano o tome da svi injection sistemi gase dizne pri kocenju motorom tako da ne vidim sto bi tvoj motor bio izuzetak.
Ne kazem da to treba da radis.
Nije isto kad vozis lak auto i izbacis ga iz brzine i kad vozis tezak auto pa ga izbacis iz brzine na nizbrdici. Vise se greju kocnice.
E dobro jutro... Ja to tvrdoim od prvog vagona, bar za mene
@Zoranbg
Pa i jeste gurka ali je isto tako gurka kad naglo dodaš gas i kad kočiš motorom na injectionu i kad...
Prava gurka se razlikuje što je motor hladan, ulje nezagrejano a pušta se kvačilo sa "tavana" ... Mada ja i kad palim na gurku puštam kvačilo vrlo lagano...
Uglavnom ne isplati se zezati sa ovim bez veze... Jedan element više na koji moraš misliti u sve ludjem saobraćaju....
Ako se utvrdi ko ovde na forumu najviše isključuje gas na nizbrdici - javljam se da mu snosim troškove razlike u potrošnji gasa za budućih 5000km vožnje! OK?
Ima li donatora za finansiranje drugog, trećeg... na top listi da tu priču okončamo?
Mislim da bi morali jos nesto da uradite da bi ste se kvalifikovali. Hm, da vidimo... Da ugasite svetla u nocnoj voznji na nizbrdici? Da ispustite ulje iz kocnica? Znam! Da se spustate u rikverc, na retrovizore!
Evo ja se javljam, pazite se ko je sta obecao!
Jos na to da iskljucim grejac zadnjeg stakla, da ne dajem migavce, iskljucim ventilaciju... Mozda nesto i ustedim... Naravno farove uvece ne ukljucivati, samo poziciju eto cisto da me primete...
ma jok.... gurajte auto od kuce do posla ... i to u brzini...,em nema potrosnje,em punite akumulator koji vam netreba....
jedino na nizbrdici..udjete malo u auto da se odmorite,a auto ide sam nizbrdo(naravno u brzini i samo na kontaktu)
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment