BRC vs LOVATO ,razlike,prednosti,mane

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by oliver
    Na ovom forumu je favorit lovato a izgleda da se dosta ljudi zainteresovalo za plin na osnovu komentara koji su odje postavljeni. E sad su odredjeni ljudi (citaj Spaki i Dr BRC) dosli do zakljucka da besplatna reklama nije losa i odlucili da nam malo objasne da je BRC bolji od lovata medjutim to im i ne uspijeva nesto narocito pa se pomalo nerviraju. Mislim da svako treba da ima pravo glasa ali sa cinjenicama a ne sa praznim naklapanjima.
    Lovato ima ovde prednost jer se dva servisera trude da objasne ljudima šta, kako i gde na pravi način. Ja lično se trudim više godina u tom pravcu i uvek sam govorio da su svi uredjaju (proizvodjači) manje više dobri samo servisi iliti majstori ne valjaju.
    Doduše n valjaju ni mušterije jer hoće pošto poto najmanju cenu ali njih ne možemo menjati ali servise možemo.

Što se besplatne reklame tiče, sasvim si pravilno ovo shvatio i opisao.
    Ovde nema ni jednog jedninog posta kako popraviti neki kvar ili da je dat valjan savet kako da neko reši problem od strane BRC servisera.
    Hiljade poruka i prva poruka BRC servisera je Lovato je tehnički inferioran u odnosu na BRC jer sam ja (Ranko) to rekao Haug.

Ovo može da prodje samo kad bi se gadjali šinobusima, ako je to reklama uz ona lupanja gde se jasno vidi da je sve u tom stilu, onda je to smešan domet reklamne kampanje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by RankoBRC
      Dobar dan dobri ljudi.

<<<<<<<<<
      Dobar dan i tebi...
      <<<<<<<<<

Nisam se povukao nego samo posmatram sta se radi i uopste mi se ne dopada komunizam totalitarizam koji vlada na ovom forumu a bio sam obavesten da je ovde cista demokratija. Ne pada mi na pamet da pisem vise ni o BRC-u ni o necem drugom jer koliko sam video ovde se sve pogresno tumaci i brisu se poruke od strane nekih koima to ne odgovara.
      <<<<<<<<<
      Nemoj posmatrati, pomozi ljudima da izadju iz mraka i ropstva loših majstora. Demokratije nema bar ne na način koji ti smatraš demokratijom. Demokratija ne podrazumeva da svako radi kako hoće
      i govori šta hoće, mora malo i argumenata da se ubaci.
      <<<<<<<<<

Sto se mene licno tice svaki mesac kod mene ugradjen je original BRC-ov,svako crevo i sve ostalo je takodje original a vi slobodno ugradjujte sta hocete a nek mi se neko u SCG pohvali sertifikatom "TRAINER" od bilo koje fabrike koja iole nesto znaci na svetskom i evropskom trzistu gasne opreme.
      <<<<<<<<<<<<<<<
      Ako pogledaš na moj sajt, videćeš da piše "TRAINER" 2002 godina, jedino ako firmu Lovato koja ima prodaju i servise u 98 država širom sveta ne svrstavaš u neku tamo firmu.
      <<<<<<<<<<<<<<<

Pozdrav svima koliko god vas ima koji zastupate LOVATO, LANDI RENCO i ostale firme jer se dobro zna da sam ja najskuplji serviser u SCG, ne zbog mog profita nego zbog same opreme. Pozdrav svima koji misle da sam ikada sa LOVATOM trgovao ili ugradjivao. Inace sam servis otvorio pre 2god.
      <<<<<<<<<<<<<
      I ovo je argument za koji nema spora. To pokazuje koliko BRC misli na ovo tržisšte,
      <<<<<<<<<<<<<

i nadjite jednog ne zadovoljnog i prevarenog musteriju koji ima bilo kakvu zamerku na moj rad i opremu. Sto se tice moje strucnosti zna se dobro ko radi najextremnije i najace masine u gradu tipa Audi A8, BMW 750, Jaguar XJ6, Jeep, crysler 300C itd, itd., i zna se ko je prvi pre godinu ipo dana uradio prvi automobil EURO4 bez ikakve greske u radu na ovim prostorima.

<<<<<<<<<<
      Niko nije spominjao tvoju stručnost u bilo kom kontekstu, a što se tiće jakih mašina, e to je stvarno kumst, skidam kapu...

Inače ima jedan Majstor Pera, e taj je ugradjivao gas kad smo mi piškili u prašinu. I zamisli zna ga cela YU a nikad u životu nije napisao ni jednu poruku.
      <<<<<<<<<<

A vi sad izbrisite ovu poruku misleci da je reklama kao i sve ostale koje vam ne odgovaraju i koje ste do sada brisali ostalim clanovima.
      <<<<<<<<<<<
      Brišem poruke samo od Spakija jer su beskorisne i tendenciozne i smarajuće, rasterao je sve normalne ljude odavde, nema više pitanja i diskusije. Samo prepucavanje.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<

I LOVATO i BRC su ozbiljne firme i u pitanju je nacin i strucnost ugradjivanja i vas je problem pogresne procene naslova postavljene teme. To sto svakodnevno srecete pokvarene BRC uredjaje to je vas problem sto ne znate da raspoznate original pa masovno ugradjujete prvenstveno bugarske mesace i ostale delove
      <<<<<<<<<<
      Koji to mi?? Mi ugradjujemo Lovato i nikad nismo ugradjivali ono djubre a isto tak ovrlo dobro ZNAMO da prepoznamo djubre od originala.
      Ti bi trebalo kao ovlašćeni servis da pomogneš da se to iskoreni a ne da dokazuješ kak oje Lovato loš i to na pogrešan način, bez argumenata.
      <<<<<<<<<<

Puno vas pozdravljam i mnogo ste "JAKI" al na recima.
      Vi mislite sta hocete i da sam se povukao ili sta drugo al ja zaista sam zauzet po ceo dan i nisam posle 8 slobodan da masovno piskaram kao neki i kritikujem sve koji drugima hoce da prenesu pozitivna iskustva servisa sto sam i mislio da je ovde primarni cilj.

<<<<<<<<<<<
      Pa od svih tvojih dve poruke, nešto ne videh pomoć drugima, al izato ima preko 100 spakijevih gde se izuzetno spominje pomoć u vidu idite tamo i tamo on je spas
      <<<<<<<<<

Sto se tice reklame ja ne zavisim niti cu ikada zavisiti od ovog foruma jer ni pre toga nisam imao vremena za ovakve stvari nego radim po ceo dan.
      Poslednji pozdrav Ranko BRC
      <<<<<<<<<<
      Pa nije valjda dotle došlo, a nismo n inačeli temu sa lošim isparivačem koji pravi i prodaje BRC ovde.
      Nekako imam utisak da ćem ose mi čuti i dalje ovde...
      <<<<<<<<<<

Pošto je tema iscrpljena odustajanjem pokretača a nema drugih stručnih lica od strane BRC tima, biće zaključana iako je Lovato tim ostao uskraćen za dokaze superiornosti Lovato opreme u odnosu na BRC sa sve dokumentacijom a ne onako ja tako kažem i idemo dalje.
      Narod je dovoljno pametan da prosudi sam.

https.autogas.rs

Comment

• to je to
        CBC Član
        • 04.04.2005
        • 62

Vidim da je ovih dana bilo veselo na forumu.

Mene interesuje jedna stvar, danas mi je jedan kolega ( taxi ) ostao u kvaru, inace vozi Audi 100 nisam siguran da li je 2,3 ili 2,5 ali nema karburator nego je indzeksn.

Kao otklonimo mi kvar sedne covek da upali ono nece, opet nece i tako u nedogled, seti se on da je mozda ostao bez benzina posto mora da ga pali svaki put na benzin pa onda predje na gas kao sto svaki majstor preporucuje za takve motore, kazem mu ja upali ga odma na plin a on mani nemogu, kako nemozes mora da mozes pogledam a on ima ugradjen LOVATO.

PITANJE:

Zasto lovato nema opciju na komandi koja se ugradjuje u kabinu da se odma pali na gas kao drugi uredjaji pogledamo kod kolege vozi NUBIRU 1999 godiste ugradjen BRC moze da ga pali odma na plin, ja imam ugradjen LANDI RENZO i imam nacin ( ako to hocu ) da upalim na plin odma.

Isto mi se desilo da vidim kod drugara ugrajden LOVATO u forda Sijeru 2000 kubika zimus mu crkne benzinska pumpa zove me da ga slepam nemoze da upali auto ni on nije mogao da ga upali na plin jer nije imao takvu opciju zovemo lika koji mu je ugradio plin kaze nam da skinemo dzek sa komande u kabini i premostimo mislim da je bilo (crvena i zuta )
        i kad damo kontak otvorice se elektro ventil za gas, tako smo ga i upalili da se nebi slepali.

Mora li to da bude tako sa LOVATOM, cemu sluzi drugi agregat u kolima ako nemoze da se startuje auto odma na njega ( za nedaj boze )

Ovo pisem samo zato sto me interesuje a ne da bi pljuvao neku marku sistema
        nista meni ovde nije jasno

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by to je to

Mora li to da bude tako sa LOVATOM, cemu sluzi drugi agregat u kolima ako nemoze da se startuje auto odma na njega ( za nedaj boze )

Ovo pisem samo zato sto me interesuje a ne da bi pljuvao neku marku sistema
          Zašto ne treba paliti direktno na gas sam već objasnio ovde u par navrata i tema.
          Serviser koji je stavio gas nije znao ili nije objasnio kolegi da može upaliti na gas i bez skidanaj džeka i premošćavanja žica.

Treba pre davanja kontakta stisnuti prekidač i držati ga pritisnutog sve vreme (ono malo dugme) i onda paliti. Upaliće direktno na gas i treptaće ona lampica zeleno crveno u jednakim intervalima ali auto ide na gas.
          Pustiti dugme.

To je još jedna mana Lovata, ne dozvoljava nedozvoljeno.
          Ko ovako pali auto svesno je izabrao, kod glupih prekidača koji to dozvoljavaju mehanički, može da se zaboravi u tom položaju.

Kad posle grune filter ili gumeno crevo, biće kriv gas i i oprema a ne onaj ko je vozio bez benzina i crkne mu pumpa.

Jednostavno, to nisu dva agregata nego jedan te isti. Auto je prvenstveno konstruisan za benzin pa se posle preradjuje na gas. kad bude samo na gas i ne bude imao silne didža bidže koje mogu da stradaju, paliće se normalno samo na gas. A to će biti nikad.

P.S. tvom kolegi kome je nestalo benzina ovaj savet će odmoći, i to sam napisao nekoliko puta. Jeftinije mu je da uzme taksi i ode po benzin, pumpa će crći do benzinske stanice ako radi na prazno a radi ako nema benzina.
          Sad proceni sam koji je prekidač bolji

https.autogas.rs

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Jel stampa neko to uputstvo? Treba da imas internet pa da cujes za ovaj forum pa za majstora Doru pa da neko pita pa tek da procitas. Ej bre ljudi. Previse je to. Za to su krivi serviseri jer ne daju uputstva za rukovanje musterijama, ili mozda daju? Ispada da je majstor pokupio svu mudrost sveta jer je dobio papire uz delove a nije dao musteriji jer nije fora da se zna. Citava sadrzina zajedno sa kutijom je vlasnistvo musterije jer je to platio. Ja bar tako mislim a ne znam sta sadrze setovi jer nisam majstor, mada se vide tu neki papiri

Comment

• spaki
              CBC Član
              • 06.04.2005
              • 51
              • Beograd

Originally posted by dranix
              Pohvala koja je na mestu nije reklama. Bilo je reci o BRC i Lovato a sad sto postoje falsifikati to je druga stvar. Ne vredi mesati babe i zabe.
              Dobro si rekao BABE & ZABE

Pozdrav,nisi mogao da procitas sve postove a mozda i jesi ovde su uvek ukljucene MAKAZE kojima se lako manipulise.sece se krpi se,kroji se prava majstorska radionica za nekoga kome to smeta.eto na primer mene je danas brisao nekoliko puta bez ikakvog validnog razloga.
              Bolje pet do dvanaest, nego ni jednu posle jedan.

Comment

Moderator uvek ima validan razlog.
                TACHKA i bez diskusija.
                Pravilnik sam postavio ja i niko drugi.
                Ako budem resio da komercijalizujem forum i krenem sa naplacivanjem reklamnog prostora nestace svaki pokusaj krijumcarenja reklama.

Over & out!!!

Comment

Working...
                X