Re: lovato ogromna potrosnja
Sto se tice cene seta za remont ,to su mi rekli u Euro-gas-u,a koliko zanam oni su zvanicni uvoznici Lovato opreme za gas.U Ponedeljak cu znati tacnu cenu.
Sto se tice cene seta za remont ,to su mi rekli u Euro-gas-u,a koliko zanam oni su zvanicni uvoznici Lovato opreme za gas.U Ponedeljak cu znati tacnu cenu.
E sada ja! Sutra cu da krenem u akciju,videcu sa majstorom kod kojeg sam do sada odlazio da li ima tu bakelitnu plocu pa da je ugradimo i sve ponovo podesimo,pa i njegovo misljenje o zameni membrana i misljenje oko mirisa koje sam osetio oko isparivaca.Sto se tice potrosnje od kada sam ga kupio nije bila u onim granicama koje bi trebale biti za taj motor 10l/100km,vec oko 12l/100km ali od prve intervencije je daleko veca potrosnja 15l/100km.A lambda sonda je isto zamenjena istina polovnom ali ni prethodna nije palila engine lampicu.U krajnjem slucaju cu sam zameniti membrane i ocistiti isparivac,imam dovoljno alata i puno toga i sam popravljam i radim tako da mi mnoge stvari nisu potpuno strane,ali dobro dodju saveti strucnjaka i onih koji se svakodnevno bave takvim stvarima.
Comment