Originally posted by Vuk 20vt
Drag race Beograd kod expa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imali informacija od jutros, da krećemo ili ne
Comment
-
-
cekaju kisu ?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
ne, organizacija je opet na nivou... mesta za posetioce... ne postoje... ulaz se naplacuje u expo centar... ne rade im semafori... ne mogu da nadju pola stvari tamo gde i sta... ko da su krenuli juce da prave ovo sve... u stvari i jesu... oni nemaju pojma kako se sve ovo radi... ali nema veze... vazno da se radi... i da se peru pare od audija... auuu kriminal dakle... satnica se postuje, vazhi...
dosao sam kuci ne mogu vishe da se smaram tamo... ako neko bude snimio videcu ako ne... nebitno... i to je to...
Comment
-
-
Comment
-
-
Drag
Evo sad se vratih kuci.Naravno kisa je prekinula trku koje nije ni bilo,samo kvalifikacije,nepotpune.Sve u svemu,organizacija nula,dobri takmicari,sa dobrim masinama.Da je ovo uzeo da organizuje onaj koji se time i bavi,garantujem da bi ovo bila extra manifestacija.I Beograd bi dobio jedan dogadjaj koji bi bio uvrsten u kalendar i koji bi svake godine okupljao ogroman broj takmicara i zaljubljenika.Ovako su samo upropastili sansu da naprave nesto znacajno.Grad treba da preuzme obavezu da angazuje ljude koji su uspesno organizovali ovo ranije i da se odredi lokacija koja ispunjava pre svega bezbedonosne standarde.Nezamislivo je da je staza siroka svega 5-6-7 metara,kad se zna kakvi automobili ucestvuju,sa kolikom snagom ispod haube.Tako ko je bio danas,mogao je da prvo vidi zuti BMW M3 koji se zaneo gadno na startu,a kasnije i Petosevica sa Mercedesom C 63 AMG koji za par santimetara promasio zastitnu ogradu.Zamislite samo kada se dva jaka automobila paralelno trkaju i dodje do zanosenja jednog od njih.Na ovakvoj stazi spasa nema.Izvinite na duzem postu ali ja kad idem na trke prvo gledam kakva je bezbednost gledalaca i takmicara pa tek onda sve ostalo.PozdravNije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
Comment
-
-
Drag
Znam da je audi imao najbrze vreme u kvalifikacijama,pa onda kadet kockica ili penjina korsa.Za ostale nemam pojma,posto se nije mnogo trka ni odrzalo.
Zao mi je samo sto nisam video nekog saaba niti 206-icinog Aera u akciji,kao i jugice.Ostalo manje viseNije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
Comment
-
-
Aero nije vozio, neka vlasnik objasni zasto, da se ja ne izlupetam, posto sam cuo sa 3. strane...
Milan (DTI LET) je osvojio 2. mesto u klasi 15s, a prosao je zahvaljujuci cocolovoj ispali (zaboravio da pusti gas, da ga citiram) , sto dokazuje pricu da ne pobedjuje najjaci auto, vec dobra taktika.
Sada cocolo placa pice svima
Meda se odlicno pokazao u prvoj trci, kao i na kvalifikacijama, ali ga je ipak brzi dobio.
Pulen MCS-a je imao kiks na kvalifikacijama, posle se popravio i dobio za dlaku, da bi na kraju izgubio od auta koji radi 14s, ali koji je dobro izvozio klasu 15.
Bilo je tu jos nekih poznatih, nam, ljudi, ali su mi ovi najdrazi i njih sam bodrio.
Organizacija je za 0.
Receno je da se dodje u 6h izjutra, ali cak ni u 6:45, pored toga sto nije bilo takmicara (njihovo iskustvo, a moje neiskustvo), ni organizatori jos nisu privrsavali postavku potrebnih elementa (balon za start, oprema za merenje).
Oprema za merenje je stigla oko 10 i nesto casova (to nesto moze da bude i 45min, zaboravio sam), a kvalifikacije su trebale da pocnu u 9. Kvalifikacije, tj trening, su pocele oko 13h ili sam ja tada skapirao koliko ima sati, nebitno, jer je sve vec previse kasnilo.
Staza je zaista bila poprilicno suzena, a djole je napisao neka od desavanja vezana za taj problem.
Zao mi je sto je prvi dan propao, jer je zaista bilo automobila koji bi bilo lepo videti na stazi, ali boze moj... Umalo se nije desilo isto i sa drugim, pa sam "zadovoljan".
Bilo je dosta dobro sredjenih automobila, neki poznati, neki manje poznati... Bio nam je i voljeni Korado iz Vrbasa, ali kada se trka nije odrzala prvi dan... Dalje je sve jasno...
Sve u svemu - organizacija je ostavila jako los utisak, iako sam pricao sa covekom koji je u samoj organizaciji i koji je imao zaista dobro opravdanje... Ipak je ostao gorak ukus u ustima, posto je ovo zaista mogao da bude jedan dogadjaj kojim bi se Beograd ponosio.
Comment
-
Comment