Prva zvanicna trka na 402 metra 24.04.2005

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Broj 30

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Zasto nekima "fali" po jedan far?
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Usis za vazduh

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Momci, imajte u vidu da je ovo PRVI put da se ovako nesto organizuje kod nas, a organizacija jeste pukla, upravo zbog lose procene posecenosti - koja je umesto ocekivanih 10.000 otisla na 55.000 ljudi - verujte mi na rec, ne pricam napamet...Bilo je dosta propusta da, publika je bila KAO stoka (pa nek mi neko kaze sledeci put da organizujemo "nas" drag malo bolje...), ali sledeci put verujem da ce to biti MNOGO bolje. Dajte ljudima priliku, prvi macici se u vodu bacaju...

Ukupni pobednik je Impreza ST sa 380KS, i vremenom od 12.9 sek, sa 200+ km/h na 402.

Cocolo uzeo 16+, Dule 14+, Yuguar 15+, 13+...pojma nemam, a Impreza 12+ i ukupnu pobedu.

Ja, zbog kasnjenja radova na motoru uzeo samo prvo mesto u stylingu!

Inace far fali radi boljeg odnosno lakseg u****vanja vazduha do filtera.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

Da li neko pouzdano zna, da li su oni BMW-i sa draga imali turbo.mod?
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Koji je bio najbrzi FWD?
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Stvarno je bilo preko 50k ljudi???

Comment

• BOOST
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

50.000 x 200 din = 10.000.000 din >>> oko 140.000 ?

Nagrada 100? ???

Ha..da. sve mi jasno

Posebno mi jasno da je organizacija pukla, kako nebi
                  move your mind

Comment

• PINHEAD
                    CBC Senator XXL
                    • 30.03.2005
                    • 373
                    • BG, Vidikovac

ja samo kontam da je neko ubio OOOGROMNU kintu danas od ulaznica.
                    Ja sam se smorio zestoko,odgledao sam samo kvalifikacije i malo procunjao okolo sa ekipom- sve u svemu bili smo kuci u 15:30

A sto se tice publike-nemam komentara.Mislim da duuuuugo nisam video veci broj seljaka na istom mestu.Ali sta ces,jebiga SRBIJA!!!

ajd pozdrav....

E da,sto se tice zastoja.Dosao sam sa jednim ortakom a vratio se sa drugim.E sad prvi je parkirao tacno kod ulaza a drugi jedno 2 km prema bataji.Tako da smo pri povratku uz lagano pesacenje opushteno eskivirali zastoj Eto kako se stvari okrenu zacas.....
                    EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Uros Piperski
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2005
                      • 2978
                      • Beograd

Oko 120000e (evro je 81+din), ali to ne menja bitno stvar...
                      Plus sponzori...

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Evo i ja da dopunim danasnji foto album.
                        Ovako je izgledao prilaz aerodromu na 300 metara od kapije, oko podneva.

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ne Boost, nemoj da shvatis pogresno ali NIJE ti jasno...

Gledaj to malo drugacije - ovde sponzori UZIMAJU kintu da ti pomognu (da, od tih ulaznica..), Vojska naplacuje aerodrom, i jos MILION stvari koje treba platiti...Uostalom, cak i da ostane neka para od svega toga - pa ne mislis valjda da su razlozi STRIKTNO filantropski, odnosno dobra zabava glavna motivacija za takvo cimanje??? Ne naravno.

Gresaka je bilo MNOGO, medjutim ovo je a) prvi put b) zivimo u zemlji koju nastanjuju volovi i ovce a ne ljudi, a tako se i ponasaju c) mnooogo je lako dati pausalnu ocenu i kritike - a na osnovu CEGA formiras to misljenje kad niti si bio ovde niti znas na sta je sve to licilo i na kakve su probleme ljudi nailazili danas?

Nemojte tako bre, ljudi se trude, naprave nestio, omase u MNOGO stvari - a vi odmah digli pare, kreteni, ovako, onako...pa stvarno nema smisla. Nije u redu.

Sacekajte sledeci put, siguran sam da ce biti MNOGO bolje. Ako nista drugo, broj od 55.000 posetilaca za prvu manifestaciju ove vrste kod nas, ipak govori DOSTA! Voleo bih da vidim kako je sve to izgledalo po prvi put u Svedskoj...
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

slusam sad Cedicu Brkica na RTS-u kaze da je bilo preko 100K ljudi,i da su se okupili ljubitelji "dobre muzike" da nije bio neki hi-fi show tamo

Comment

• BOOST
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

Ha.. nemoj tako, Svedjani se radjaju sa sigurnosnim pojasem, a bilo je prvi put nekih 50-ih godina proslog veka

Vidi, jedma jedina stvar koja moze da promeni nesto je KRITIKA.

Ukoliko nema kritike i nije usmerena na najzesci nacin, nema progresa..

Upravo kad pricas o surovosti moje izjave, usmerana je surovom podneblju, jedini razuman jezik , nazalost, odatle i moje izjasnjavanje.

Usmeris pogled na najosetljiviju tacku i ....

Sta da ti kazem.

Kod nas je najveci skup Emmaboda u organizaciji Bilsport novinske kuce.

Isto je aerodrom u pitanju, cena ulaza je 15? po osobi, broj karata ogranicen na 20.000.

Organizator prolazi da redovnim minusom od 10ak soma ? , pa sad vidi.

Opstinka komisija opstine Emmaboda nije dala dozvolu za veci broj posetilaca iz sigurnosnih razloga.

Cena ulaznice ce biti podignuta ove godine na 20? sto opet nedaje garanciju da ce proci sa pozitivnim bilansom
                              move your mind

Comment

• Black Knight
                                CBC Senator XXL
                                • 13.10.2004
                                • 2020
                                • Novi Beograd, kicblo

Evo meni zanimljivih slicica...:

my favorit:
                                Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

Working...
                                X