Prva zvanicna trka na 402 metra 24.04.2005

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

PAZI DA ME NE RASPLACES.
    206 mnogo ti se izvinjavam ako sam te uvredio.
    Moje izlaganje je prouzrokovano ogromnim besom i ne mogu da trpim takvo "realno' izlaganje.
    Dovoljno je reci kao sto si sada rekao realno sve cinjenice da je bilo lose a ne kao neki i ranije da kao "pa i nije bilo lose". Da mi je znati sta to juce nije bilo lose. Ja ne krivim tebe i mi smo sami krivi a ne organizatori nego budimo samo realni u izgovorima.
    Lose si se postavio na pocetku. Nije bilo tesko da kao svi i kao sto znam da mislis da kazes "jeste bio je blagi uzas, ajde da ne vredjamo vise organizatore nego da uradimo nesto da sledeci put bude bolje, iznesemo svoje predloge.
    Malo se salim za novac sto se tebe tice al ne mozes me ubediti da slinavom Fandju nije bio primarni cilj novac. Pare koje je video juce su vece od svega sto je on ikada imao i video u zivotu, tako,da.....
    Ja znam da sad ova diskusija moze da ide u ne dogled i da svako ima repliku al ovde ti se jos jednom izvinjavam na uvredi koja ti je tako izgledala, a ja sam samo dao sebi slobodu da pricam sa tobom ortacki malo opustenije i kroz zezanje tako da znas.
    E i glavni vrhunac svega je bio kad je Fandjo rekao:
    PA LJUDI MOLIM VAS SKLONITE SE, PA SRBI SMO VALJDA NAROD PUN RAZUMEVANJA.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• VTEC
      CBC Veteran
      • 06.11.2004
      • 199
      • Novi Beograd

Ajde da ovu temu ne pretvaramo u raspravu oko organizacije, svi znamo kakav je propust nacinjen. Pogotov ne bi ovu temu pretvarao u raspravu sa pojedincem (ni malo me nije pogodila izjava u vezi mozga, ja znam koliko ga imam) Zanimaju me vaši utisci o autima koji su bili. Bas steta za Db DRAG favorit je bas imao peh
      16 v's thats 8 more than i need!

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Stvarno bre, sta ste se svi uvredili za taj mozak? Ja se uopste nisam osetio prozvanim .
        A sto se tice M-a i "vredjanja" znao sam da on to ne misli ozbiljno nego ne ume drugacije da se izrazi .

Ranko, da bi slike postavio onako u galeriju trebas da se registrujes na imageshack-u (ako vec nisi). Onda kada uploadujes sve sto hoces odes na 'my images panel', u gornjem levom uglu selektujes slike koje hoces, i ispod obelezis 'add images to gallery'. Onda ce ih ubaciti i linkovanjem na prvu ili poslednju sliku (vidi tutorial) se ulazi u galeriju.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Sta to bese MOZAK?

Nije u tome stvar , ima koga jeste, ja sam preuzeo ulogu besplatnog advokata takodje
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Ti cuti, tebe ionako rundaju kad oce
            A za 206. Sad sam procitao sve poruke i video da te nigde nisam vredjao sem sto sam ti drugarski rekao da NE SERES.
            Mojne da mi glumis da si toliko osetljiv i da si se uvredio.
            U stvari moguce je onomad na kartingu samo sto se nisi pobio sa cocolom.
            Temperamentan mladic

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Ma bre pobicu vas sve Temperamentan, nego sta, dooobro ponekad malo planem bez veze, ali isto tako ne trpim svasta...

Ajde da ne zatezemo bez veze, posto sam ja malo nadrndan zbog glupih komentara od kojih neki STVARNO nisu na mestu i zato mozda malo i reagujem preterano, vi ste nadrndani zato sto ste prosli kroz sito i reseto i na kozi iskusili svu silu lose organizacije, a Boost...sreca njegova sto nije bio inace bi verovatno zapalio za Gislaved iste sekunde

Da raskrstimo na kraju bez neke daljnje price i rasprave: ja se SLAZEM sa svima sto se tice katastrofalne organizacije, zaista je bila ocajna. I ne opravdavam sto je bila takva uprkos tome sto je bila takva usled lose procene i okolnosti na koje nije moglo da se utice. I to je njihova krivica ali boze moj. Boost, okolnosti kao sto ti rece NISU opravdanje cak ni u Srbiji, ali ja pokusavam da napravim samo jednu blagu distinkciju - jesu nemarni, jesu lose organizovali, ali su se IPAK potrudili da sve to izvuku gde im primarna motivacija NIJE novac (sekundarna verovatno jeste), i to je nesto sto mora da se postuje a ne da se prozivaju da su kreteni koje nije briga kako ce to da ispadne i da je cilj bio dizanje silne love. To nije posteno, i iskreno verujem da ce sledeci event biti MNOGO bolji, zivi bili pa videli.

Ajmo sad dalje, please, ajde dajte konkretne predloge KAKO i STA uraditi da ovo lici na nesto. Eto Boost, ako vec ne znaju kako, ajde lepo pa im pomozi i objasni neke stvari, ti makar znas kako to treba da izgleda.
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Heinz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 1027
                • Beograd, Voždovac
                • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by 206
                Ajmo sad dalje, please, ajde dajte konkretne predloge KAKO i STA uraditi da ovo lici na nesto.
                Za početak nikako Bataya. Prilaz je očajan, parking ne postoji.

Za drag nemamo nigde dovoljnu širinu i za kola i za publiku, tako da nemam ideju koja je alternativa aerodromu. Obavezno tribine, i čelična ograda kao na autoputu, nikako 2-3 polovne gume svakih 50m.

Tako da najbolje da nemamo drag, kao što nemamo ni uslove za F1.
                Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Da krenem.
                  Bataja kaze da ne moze, e pa moze mesto je super ogromno prostranstvo, kvalitetan asfalt za drag itd.
                  Da to sve moze lepo da se organizuje moze. Mnogo puta sam bio na mototrkama u Bataji gde isto ima dosta ljudi i sve vreme su svi disciplinovani i nikom nije padalo na pamet da neko pretrcava i ostale gluposti. Dok su palili gume i okretali motore i izvodili akrobacije svi su mirno gledali navijali i dali finterima dovoljno prostora za to.
                  E sad oko cega je tesko raditi i sve im oprastam jer nije bio toliki broj planiran ljudi nego je dosla cela srbija koja taj dan nije znala sta da radi.
                  Ali sad se zna da volimo to pa nek pripaze na sledece

1.Oko parkinga. Sta je tu je ne verujem da se tu moze mnogo pomoci. I ako unutra ima mesta dovoljno i ali kad sam bio na mototrkama na onim poligonima nije bilo aviona pa su mogli svi stati tako da ne znam sta kad su avioni tu. Prilaz bataji je sa 2 strane a ima ljudi kao na derbiju gde prilaza ima sa mnogo vise strana.

2. ulaznice. vise ljudi koji ih prodaju ili kao za neke druge manifestacije, raznoorazne blagajne, bilet servis i ostalo.
                  DB i Styling nista posebno sem vise razmaka izmedju ucesnika i cak bi mogli automobili biti ogradjeni kanapom da nema bas blizu prilaza pa da ne moze da se lepo vidi i slika.

3 Drag. Shvatam da niko nije bio lud da pravi montazne tribine jer se nije ocekivalo toliko ljudi ali u buduce da im ne bude tesko neka naprave. Ne moraju to biti ogromne tribine nego 3-4 reda po strani jer mi smo se svi gurali jer smo bili u prizemlju pa nas je 3-4 po mestu u prizemlju bilo mnogo. Znaci da se uradi i druga strana jer to je veliki propust sto nije planirana. To je jedino sto mi je bas ne jasno da su mislili da ce svi biti na jednoj strani a druga strana biti prazna. Na sundjeraste senzore da se stavi nesto teze jer svaki put kad su takmicari prolazili okrenuli su ga za 360 stepeni.

4. Djubre i redari. Nista strasno treba samo vise redara od onih 5 kojih je bilo i samim tim i njihova duznost ili nek plate djubretare da pokupe djubre jer se to moze pokupiti organizovano za pola sata. i to je mnogo.
                  Isto tako cuvara reda malo vise i resen problem.
                  Znaci sve obuhvatno nista posebno, malo vise truda i to je to i moze sve biti na lepom nivou.

5. Nagrade
                  Ne mogu proceniti visinu novcane nagrade al bar po meni je trebalo ovako i ovaj put a sledeci put mnogo vise.
                  Bilo je 30 ucesnika draga podeljenih u 5 klasa X 30 EU = 900EU
                  To da se podelili na pobednike 5 klasa pa eto po 200 i kusur eura.
                  Za DB i Styling jos vise jer se oni dele ili nedele u toliko klasa.
                  Jeste da se svi tamo druzimo i zabavljamo i da nekima "PETOSEVICU" ne znaci nista ta novcana nagrada al zato nekima kao "cocolu" i tekako znaci da kupi 2 nove gume i na pr. set kvacila.
                  Ali realne novcane su u ovom slucaju bile
                  1. 500EU
                  2. 200EU
                  3. 100EU
                  za sve klase i discipline
                  to je ukupno kesa 5800EU sto se moglo ispratiti sa ovim profitom organizatora al opet kazem ko je znao da ce taj dan biti opsta ludnica za ovom manifestaciom tako da idemo dalje i gledamo u buducnost.

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Na Saabu je riknula turbina i eto dima koliko hoces.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Alex-bgd
                      CBC Senator
                      • 27.03.2005
                      • 270
                      • Beograd

Nisam ni ocekivao ovakav zaplet ...Ajde da mi malo prokomentarisemo same trke( ako se to tako moze nazvati ) posto nas "vrsni" trkac Andrej Kulundzic kaze da je to zabava za amatere ...
                      Bez obzira na sve promasaje u organizaciji (po mom misljenju glavni problem samih trka bio je nedostatak korbaca i 200 pripadnika zandarmerije posto je to jedini jezik koji masa razume) rekao bih da je bilo par interesantnih duela...Ima li neko neki dobar filmic? Ili bar neku fotku...
                      Pozdrav svima
                      Mislim da znam koliko ne znam

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

po mom misljenju glavni problem samih trka bio je nedostatak korbaca i 200 pripadnika zandarmerije posto je to jedini jezik koji masa razume
                        stani kume ima nas i dobrih,nemoj tako,prosla su ta vremena,uzmi odmah automat

Comment

• VTEC
                          CBC Veteran
                          • 06.11.2004
                          • 199
                          • Novi Beograd

Ajde da razvederimo ovu temu, malo lepse polovine koja je barem meni popravila utisak

16 v's thats 8 more than i need!

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Originally posted by v-tec
                            Ajde da razvederimo ovu temu, malo lepse polovine koja je barem meni popravila utisak

]
                            Bas je polovnjaca

Comment

• cuore sportivo
                              CBC Senator XXL
                              • 16.01.2005
                              • 954
                              • Bezanijska Kosa
                              • Alfa Romeo 147 1.6

V-tec..............mala je bombonica.........mmmmmmmmm........strah me da mi ne zapadne pod zub......

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

cuore jesu bile one cigancice iz kineskog-bombonice,neestoih nisam video

Comment

Working...
                                X