F1 sezona 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zeljoni
    CBC Senator
    • 04.05.2007
    • 200
    • Beograd, Vračar

Bravo za Kimi-ja a kakav šamar za nadobudne engleze

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Kakva je ****** ispao ovaj Hamilton nemogu da verujem.
      Sve cestitke za ferrari.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Konacno malo srece i za Kimija i to kada je bilo najpotrebnije. Dobro je da se Hajfeld i Rozberg nisi polupali par krugova pre kraja.

Cestitke za titulu.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Fantasticno. Potpuno zasluzeno. Koliko je Kimi baksuluka imao u prethodnim godinama, ove godine je imao najvise pobeda, McLaren ih je spijunirao... odlicna i napeta sezona.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Da li sam ja jedini kome ovo smrducka na namestaljku, odnosno dogovor izmedju McLarena, Ferarrija i Bernija da se titula prepusti Ferariju da im ne lupe jos drasticniju kaznu od 100 miliona koje vec moraju da plate?

Bice da je malo radila dvosmerna telemetrija iz McLarenovog boksa, ili nesto slicno... Da se pogodi ovakav, prilicno neverovatan raspored i rasplet koji je mogao samo teoretski da se desi pa da Kimi pobedi a da posle ovakve sezone u ovakvom trenutku Hamiltona zadesi ovakav "peh"...meni malo neverovatno.

Iskreno, voleo bih da je Hamilton pobedio posto klinac vozi ne za medalju nego za tri medalje, i da u sezoni napravi ovakav rsum i nauci nadobudne "sampione" tipa Alonsa pameti i malo ih spusti na zemlju - to je za respekt. Ali titula je titula, svaka cast vecitom drugom na njenom osvajanju.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Al sam ipak besan kao ris

Comment

• civi
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1492
                • Pozarevac

Nemogu da verujem da je baksuz uzo titulu , hamilton mi se nije svidjao u pocetku ali vozi za sve pare , ma i za vise
                Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Zeljoni
                  CBC Senator
                  • 04.05.2007
                  • 200
                  • Beograd, Vračar

Originally posted by 206
                  Da li sam ja jedini kome ovo smrducka na namestaljku, odnosno dogovor izmedju McLarena, Ferarrija i Bernija da se titula prepusti Ferariju da im ne lupe jos drasticniju kaznu od 100 miliona koje vec moraju da plate?

Iskreno, voleo bih da je Hamilton pobedio posto klinac vozi ne za medalju nego za tri medalje, i da u sezoni napravi ovakav rsum i nauci nadobudne "sampione" tipa Alonsa pameti i malo ih spusti na zemlju - to je za respekt. Ali titula je titula, svaka cast vecitom drugom na njenom osvajanju.
                  Seti se samo kave je probleme Kimi imao kad je vozio za McL (da su više vodili računa Kimi bi sigurno imao titulu više-McL je sam kriv) a Hamilton je ove sezone imao realno samo dva peha i uvek bolji setup bolida od Alonsa Jeste dobar vozač i sve ovo nam ukazuje da će sledeća sozona biti itekako zanimljiva. Reno je jako podbacio i očekujem Reno-ov dosta veći uticaj u next sezoni.

p.s. Miloš Pavlović je pobedio u Eštorilu,
                  http://www.b92.net/sport/automoto/autom ... _id=268783

Comment

• goxee
                    CBC Veteran
                    • 20.03.2007
                    • 119
                    • Beograd, Vozdovac

Originally posted by 206
                    Da li sam ja jedini kome ovo smrducka na namestaljku,

Iako nisam pristalica teorija zavere, nisi jedni kome ovde nesto smrducka

Dosta dugo navijam za McLaren, ali drago mi je zbog Kimija, ako je neko zasluzio titulu, to je on, bice jos vremena za Hamiltona.
                    Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

namesteno ili ne krajnje je vreme bilo da i on uzme titulu, zasluzio je posto je vozac svoje vrste. za hamiltona ima vremena tek je seo da vozi.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TOKYO
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2006
                        • 1696
                        • Beograd- NBGD

Originally posted by Viper
                        Kakva je biiiip! ispao ovaj Hamilton nemogu da verujem.
                        Sve cestitke za ferrari.
                        Ovakve niskoumne komentare treba sankcionisati!!!

Iako mi je srce bilo uz Ferari navijao sam za Hamiltona,taj ne iskvareni decko pun pozitivne energije pokazao je starijim momcima kako se igra fudbal na njihovom terenu!

Njegov klubski kolega ga je spotaakao na samom startu,momak ne svestan sta mu je kolega priredio pokusao je odmah da povrati mesto ali se tu malo zaleteo pre vremena! Velika steta!

Danas je pobedila timska igra i jedino sto je bilo namesteno je slucajni obilazak Kimija nad Masom iz boksa!
                        Za mene je pobednik Masa!

Ulepsana verzija Barikela i Mihajla Sumahera!

Mislim da je Alonso jedan smrad koji zazluzije samo pogrdne reci!

Upropastio je i sebi i Hamiltonu da osvoji titulu!

Sto bi nasi ljudi rekli (samo da i komsiji crkne krava)
                        MY ex RWD Alfa
                        Drift & Donuts & Track

Comment

• Vukasin
                          CBC Senator XXL
                          • 19.10.2006
                          • 528
                          • BGD, Padina

Sto rece zverko, namesteno ili ne krajnje je vreme bilo da i on uzme titulu.
                          Slazem se potpuno, svaka cast kimi. Sto se tice hamiltona, krivo je i meni ali ipak je platio danak neiskustvu, mnogo je srljao i najgluplju gresku je napravio kada je na startu trke kasno kocio ne bi li obisao Alonsa...
                          Ferrari je jos jednom pokazao kako se timski igra, taktika na startu im je bila fenomenalna, kao i tokom cele trke, masine nastelovane kao nikad do sad (u ovoj sezoni naravno), mada je i meni sumnjivo ono sa Hamiltonom, kao da je neko pritisnuo dugme...

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Cestitke Kimiju

Comment

• Nenad
                              CBC Senator XXL
                              • 06.01.2005
                              • 1364
                              • BBgd/Mow

Neverujem da je namesteno da bi im oprostili. U medjusezoni ce FIA istresti iz gaca komplet dokumentaciju McLarena da bi utvrdili stepen krivice i onda odlucili da li da ih dodatno kazne sa bodovima u 2008 ili da im zabrane celu sezonu 2008.
                              Licno mislim da su u McLarenu od pocetka godine cinculirali, zasto su dovodili Alonsa kao sampiona kada su znali da ce drugi auto voziti ljubimac R.Denisa (za koga kaze da se oseca kao njegov otac) koji ga pomaze poslednjih 10-ak godina.
                              Znalo se od pocetka koce imati bolji tretman.
                              Meni ovo lici kao kada je Milano kupovao sve najbolje igrace a onda polovina sedela na klupi...ali nisu igrali za timove protivnika i nisu mogli da ometu Milan da bude najbolji nekoliko godina uzastopce.
                              Takodje ovde moze da bude isti slucaj, uzeli Alonsoa da ga ne bi uzeli konkurenti a onda ubacili u igru dzokera.

EDIT: Opet se zakuvalo
                              A stewards’ inquiry following the Brazilian Grand Prix has put a question-mark alongside Kimi Raikkonen's world championship triumph on Sunday.

It has emerged from Interlagos that investigations are currently taking place regarding the BMW Sauber and Williams teams, after fuel samples from the cars failed post-race scrutineering checks.

Nico Rosberg (Williams), Robert Kubica and Nick Heidfeld (BMW) finished the race fourth, fifth and sixth respectively, meaning that if they are disqualified, Lewis Hamilton would inherit three additional points.

If confirmed, the McLaren -- would be crowned world champion ahead of Raikkonen and Fernando Alonso.

BMW and Williams representatives were indeed summoned to the stewards' office, according to a spokesperson for the FIA.

A BMW spokesperson confirmed that the issue relates to the temperature of the fuel sampled, and a BBC radio news item speculated that the fuel may have been too cold
                              www.racing-live.com
                              Boost or bust...

Comment

• kilson
                                Moderator
                                • 09.10.2004
                                • 3216
                                • NoviBGD
                                • AR 75 GT

Originally posted by TOKYO
                                ...navijao sam za Hamiltona, taj ne iskvareni decko pun pozitivne energije...
                                Ti si sa njim ortak ili shta?!
                                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                                X