Utisci sa V HCS skupa
Collapse
X
-
drugari, evo i ja se dokopao kompa
zelim da pohvalim organizaciju, sponzore, atmosferu, voznju, hostese, promoterke....
meni je bilo extra ceo dan
ispricao se sa ljudima, naslusao divnog visokoturaznog N/A zvuka, nagledao se stvarno bravuroznih voznji i na kraju se slatko navozao na stazi, sto u Preludi, sto u mojoj "Hondi", zao mi je sto nisam imao vise guma i na jednom i na drugom autu
danas imam masnicu na desnom kolenu od opaljivanja u centralnu konzolu
nego, ima li ko neki filmic ili fotku moje voznje, bilo u Preludu bilo u SX-u?
unapred zahvalan donatorima multimedijalnog materijalaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
It aint about power dude! It's all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
Comment
-
-
I jaoooooooo i ja da kazem po koju, skup je bio extra, Vedran je ispravio grasku od proslog skuuuupaoranizovao free run, Zverko mi unisto gume
,
, ja se napio
Trio videces ti kad dodjem kod tebe na teren
i tako dalje.......................
Sve u svemu dobro je bilo samo napred
Comment
-
-
Originally posted by sale vtiPa da nisi pio piva toliko video bi zasto je tako!!!Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by Boki GTIAu brate Sale, pa nemoj od rane zore da pucas, ako nista drugo bar sam vam sladoled zavrsio preko vezedeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
heheh vi se tamo cimali, prezderavali se od sladoleda, prepijali pivom, zicali za kupone, samo da bi imali kontakt sa promoterkama, a Igor vam ih skinuo za tren
naravoucenije - umesto sto pucate pare na pivcugu, utrosite ih na ratu za CTRKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
navacio si efendva frizuricu i cice se samo lepe
budi srecan sto ja nisam ranije nalepio Hondin znak i umuvao se od starta na parking, znas kad bi ih ti vozio
a sta je bilo juce?Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment